Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Σου έχει τύχει κι εσένα? Εμένα ποτέ πάντωςΑυτό δε συμβαίνει σε όλους ρε τύπε?
Σου έχει τύχει κι εσένα? Εμένα ποτέ πάντωςΑυτό δε συμβαίνει σε όλους ρε τύπε?
Στ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!Εφαγε χημικα ο κουτσουμπας;;;
Θελω φωτο απο Πουτσουμπα να ξεροχυσω!!
Μαστορα σου αρεσει ο πουτσουμπα;;;
Εδώ τύποι αν η κοινωνία ήταν ανεπτιγμένη δεν θα κατέβαινε στην πορεία ούτε ένας διαδηλωτής
θα ηταν πιο σοβαρο να μην του πειραζες το ποστ και να τον αφηνες να εχει την γνωμη του...Εδώ τύποι αν η κοινωνία ήταν ανεπτιγμένη δεν θα κατέβαινε στην πορεία ούτε ένας διαδηλωτής
Σου το έκανα λίγο πιο σοβαρό το ποστ.
Δεν είδα ούτε μία σφαλιάρα! Απλά κάποιους τραβολογούσαν... για κάποιον λόγο φυσικά! Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει κι εσένα να σου την πέσουν μπάτοι κάτω απο το σπιτι σου... εμένα ποτέ! Ούτε έχω ακούσει ότι την έπεσαν σε κάποιον άλλον έτσι στο άσχετο κάτω από το σπίτι του!
Ακόμα μια στιγμή υπερηφάνειας για τους Ποτσέπηδες με στολή...ψόφος χουντοσπέρματα
Κανα νεο για τον ζανκλοντουλη εχουμε;;;;
έχω σκάσει...
Δεν είδα ούτε μία σφαλιάρα! Απλά κάποιους τραβολογούσαν... για κάποιον λόγο φυσικά! Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει κι εσένα να σου την πέσουν μπάτοι κάτω απο το σπιτι σου... εμένα ποτέ! Ούτε έχω ακούσει ότι την έπεσαν σε κάποιον άλλον έτσι στο άσχετο κάτω από το σπίτι του!
Ακόμα μια στιγμή υπερηφάνειας για τους Ποτσέπηδες με στολή...ψόφος χουντοσπέρματα
Μόνο την ξεκωλιασμένη βρωμιαρογαμιόλα άκουγα να σκούζει σαν να την γαμάνε από τον κώλο χωρίς βαζελίνη και να ισχυρίζεται ότι είναι δικηγόρος! Κι εγώ είμαι ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πάσης της Υφηλίου!
Όλα καλά!
Α μπραβο....λειπει ο Μαης απο τη Σαρακοστη..
θα ηταν πιο σοβαρο να μην του πειραζες το ποστ και να τον αφηνες να εχει την γνωμη του...Εδώ τύποι αν η κοινωνία ήταν ανεπτιγμένη δεν θα κατέβαινε στην πορεία ούτε ένας διαδηλωτής
Σου το έκανα λίγο πιο σοβαρό το ποστ.
ο πουσι βαγκον που χαθηκε σημερα
Επίσης!Ξυδακι και ύπνο δεξιά κατακαθια