Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
νομιζω οτι και ενα μωρο καταλαβαινει οτι αν δεν ειχαν βγαλει αυτο το "νομο" των τεσσαρων ημερων και δεν ειχαν ουτε ενα μπατσο σημερα στο κεντρο,ο συνωστισμος θα ηταν ελαχιστος.
Τα μωρά είναι έξυπνα αν έχεις αμφιβολίες.
Το ξέρω. Εσύ είσαι βλακας.
Χμμμμ.... απορώ που είδες ότι προσπάθησα να δικαιολογηθώ!Ναι ρε Μπάρμπα δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι, άλλωστε έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών ξεσπασμάτων σου απέναντι σε σκουπίδια φωνακλάδες που ουρλιάζουν...ειδικά έναν συγκεκριμένο αντιπρόεδρο κόμματος γνωστό για αυτά του τα γνωρίσματα τον έχεις ξεσκίσει πραγματικά...επαναλαμβάνω άλλη μια και φεύγω... Αν δεν πληρώνεστε, σας λυπάμαι.
https://[URL unfurl="true"]www.militaire.gr/wp-content/uploads/2020/11/12/digea_kastelorizo.jpg[/img[/URL]]
Χλεχλε γιατι το καστελοριζο αποκλειστηκε απο την digea;
Δεν ανηκει πλεον στα δωδεκανησα;; [/quote]
Όχι ρε συ... έχεις δίκιο... το έδωσε ο κούλης στους τούρκους... ωιμμεεεεεεεεεεεεεε!!!!! ;D
Σας τον έβαλαν άσχημα έτσι βρωμερά παράσιτα;
Κλαίτε γιατί θέλατε επεισόδια για να καταγγέλλετε τη χούντα Κούλη.
Ονειρευόσασταν γενίκευση των επεισοδίων με μπαχαλάκηδες από τα Εξάρχεια για να γινόταν πουτάνα όλα.
Μπροστά της η κυβέρνηση είχε μια αριστερά ξεπουπουλιασμένη που ΔΕΝ έχει κανένα επιχείρημα, και ορισμένοι νόμισαν ότι θα της δώσει επιχειρήματα για να την στήσει στον τοίχο, όταν την έχει αυτή στημένη στην γωνία.
Σε αναλογία είναι σαν να λένε οι γνωστοί βλαμμένοι να βυθίσουμε το Oruc Reis
Αντί να τους έχουμε εμείς στην γωνία τους τούρκους να μας βάλουν εκείνοι.
Τέτοια διαχείριση θέλατε ορισμένοι αλλά δεν σας βγήκε.
Κλάψτε τώρα ήσυχα.
OK, περιμένω να γράψεις σεντόνι και για τα λεγόμενα του αντιπροέδρου. Προφανώς θα έχεις να γράψεις πολλά!Άλλη φορά θα γράφω σεντόνι γιατί τα μονολεκτικά μηνύματα δεν τα καταλαβαίνουν οι συναγωνιστές. Αραδιάζουν μαλακίες όπως οι παραπάνω.
Αραδιάζουν μαλακίες όπως οι παραπάνω.
Αραδιάζουν μαλακίες όπως οι παραπάνω.
Χαχα σας έτσουξε άσχημα.
Νομίζατε πως θα γινόταν οσιομάρτυρες τα παρτάλια…
Θέλω να γίνω αριστερός, να τρέφομαι απ’ το καθεστώς, αυτό που πολεμάω!
Θέλω να γίνω αριστερός, να παίρνω χορηγίες, επιδοτήσεις, αρπαχτές, κονδύλια, αργομισθίες.
Θέλω να γίνω αριστερός και στη δεξιά μου τσέπη, να βάζω όσα ο λαός σε μια ζωή δεν βλέπει.
Θέλω να γίνω αριστερός, χρυσά να ‘χω κουτάλια κι όταν μαζί μου διαφωνούν να σπάω και κεφάλια.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να έχω ασυλία. Θολές παρόλες να πετώ, να γράφω και βιβλία.
Θέλω να γίνω αριστερός, ενα με τους παρίες, κοστούμι Αρμάνι να φορώ, δίπλα τους στις πορείες.
Θέλω να γίνω αριστερός, ξερόλας τελοσπάντων, κήνσωρ, Ιεροεξεταστής και τιμητής των πάντων.
Θέλω να γίνω αριστερός, μονά-ζυγά δικά μου. Ο πιο στυγνός δικτάτορας να ωχριά μπροστά μου.
Θέλω να γίνω αριστερός, να μένω στην Εκάλη. Φασίστες, ρατσιστόμουτρα να είναι όλοι οι άλλοι.
Θέλω να γίνω αριστερός, να εισβάλω στη Βουλή. Να καταλάβω έδρανο, να κοιμηθώ πολύ.
Θέλω να γίνω αριστερός, την ανεργία να σκίσω. Δούλους πολλούς, εισαγωγής, τον τόπο να γεμίσω.
Θέλω να γίνω αριστερός, να σπάσω τα ταμπού. Κόκα, παρτούζα κι αστακοί να γίνουν του συρμού.
Θέλω να γίνω αριστερός για να υμνώ τη φύση. Ν’ αφήνω οικολογικές πορδές, να καλλιεργώ χασίσι.
Θέλω να γίνω αριστερός και να πουλώ κουλτούρα. Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά, ξεράσματα και ούρα.
Θέλω να γίνω αριστερός, να βγάζω και φιρμάνια. Να κάθονται όλοι προσοχή στη γκέι περηφάνια.
Θέλω να γίνω αριστερός, τις εκκλησιές να κλείσω, μπούργκες να βλέπω ολόγυρα, πολλά τζαμιά να χτίσω.
Θέλω να γίνω αριστερός και πολυπολιτισμικός. Τις παραδόσεις τού Έλληνα να θάψω δια παντός.
Θέλω να γίνω αριστερός, να είμαι χιπ και τρέντι. Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί να μ’ έχουν για αφέντη.
Nα σου πω... επειδή φαίνεσαι πιο σοβαρός από κάποιους άλλους...Έχω την εντύπωση ότι με νομίζεις για αριστερό. Αν ποτέ γίνω θα είναι γιατί θα βαρεθώ να στείλω μνμ στο 13033. Είναι πασίγνωστο ότι η κυβέρνηση τσιμπουκώνει (σέβεται) όσους το δηλώνουν και περπατάνε με μια ταμπέλα στο στήθος. Έννοιες όπως ισονομία και ισοπολιτεία δεν σου περνάνε από το μυαλό. Δεν σε είχα για κομματόσκυλο, κάνω και λάθη......
Άκου να δεις...Το ελάχιστο που μπορώ να απαντήσω είναι το εξής :
- Του δώσαμε αυτοδυναμία (Ελληνικός Λαός) για να έχει άπλα να παίξει μπάλα και όχι να τρώει γκολ.
- Στην Εθνική επέτειο ΟΎΤΕ στεφάνι δεν επέτρεψε να κατατεθεί, όχι να καταθέσει κάποιος επίσημος. Γιατί σήμερα να είναι διαφορετικά;;;; Οι "νεκροί" του Πολυτεχνείου έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από όσους χάθηκαν στα βουνά για την ελευθερία;;;; Μάλλον ναί.
- Έχουμε καραντίνα που πέφτουν 300αρια στον απλό πολίτη. Κανένας τους δεν σεβάστηκε αυτό που οι ίδιοι αποφάσισαν. Το ξέραμε βέβαια γιατί ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΤΡΑΒΆ ΜΆΤΙΑ έκαναν και στο δικαστήριο.
- Βγαίνει ο ΠΡΟΠΟ και μας ξεφτιλίζει τη νοημοσύνη μπαλώνοντας τα αμπάλωτα.
ΥΓ: Σε οποιοδήποτε θέμα ή κατάσταση το ΜΟΝΑΔΙΚΌ που έχει σημασία είναι η δική σου ανοχή σε αυτή. Από εκεί πηγάζει και η αντιμετώπιση του θέματος ή της κατάστασης. Εγώ ήθελα πούτσα-ξύλο-300αρι-3000αρι στο ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25. ΣΤΕΓΝΆ εφαρμογή του νόμου. Εσύ (στους φωνακλάδες) θέλεις να δώσεις χρόνο (να πετύχουν ΤΙ ακριβώς;;;)
Πιστεύεις ότι θα θεωρούνται πάλιουρες το Νοέμβρη του 21 και θα τα καταφέρουν οι της ΝΔ καλύτερα;;;