Νέα

Εδώ Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
https://[URL unfurl="true"]www.militaire.gr/wp-content/uploads/2020/11/12/digea_kastelorizo.jpg[/img[/URL]]

Χλεχλε γιατι το καστελοριζο αποκλειστηκε απο την digea;

Δεν ανηκει πλεον στα δωδεκανησα;;

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Ένα πραγματικό παλικάρι. :hi:
Μπορεί οι σημερινοί νέοι να εκτονώνονται και να κάνουν παλικαρισμούς στα social media, υπήρξαν όμως εποχές που τα παλικάρια ήταν αληθινά παλικάρια. Δεν ήταν νταήδες ντεμέκ, καθισμένοι μπροστά στο laptop τους ή με το smart phone στην καφετέρια… Δεν ήταν κουκουλοφόροι ή βάνδαλοι. Θα διαβάσετε μια συγκλονιστική ιστορία για εποχές που υπήρχαν ιδανικά και ιδεολογίες.

“Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά από το να σκέφτομαι και να ενεργώ σαν ελεύθερο άτομο”
Κώστας Γεωργάκης.

Ο Κώστας Γεωργάκης ήταν Έλληνας φοιτητής που αυτοπυρπολήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την δικτατορία στην Ελλάδα και σήμερα με δυο λόγια θα πω την ιστορία του για όσους δεν την ξέρουν. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα, στις 23 Αυγούστου του 1948 και ήταν μέλος της νεολαίας της Ένωσης Κέντρου. Σπούδαζε γεωλογία στην Ιταλία, όταν το 1970 αποκάλυψε ότι η Χούντα είχε διεισδύσει στις ελληνικές οργανώσεις της Ιταλίας. Φοβούμενος ότι οι φασίστες αργά ή γρήγορα θα ανακάλυπταν την ταυτότητά του, αποφάσισε να προβεί σε μια πράξη διαμαρτυρίας, η οποία δεν θα έδινε τη δυνατότητα στο καθεστώς να προβεί σε αντίποινα προς την οικογένειά του, που ήταν στην Ελλάδα. Λίγο καιρό πριν είχε δεχτεί επίθεση από παρακρατικούς και παρ’ όλο που ήταν φοιτητής αντιμετώπισε πρόβλημα με την αναβολή της στρατιωτικής του θητείας. Παράλληλα, η οικογένειά του στην Κέρκυρα δεχόταν και αυτή πιέσεις.
Έτσι λοιπόν, στις 19 Σεπτεμβρίου 1970, τα ξημερώματα, στην πλατεία Ματεότι της Γένοβας, μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, άδειασε πάνω του τρία μπουκάλια με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε, φωνάζοντας: “Ζήτω η ελεύθερη Ελλάδα – Κάτω η δικτατορία – Το έκανα για την Ελλάδα μου».
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και πέθανε μετά από λίγες ώρες. Η κηδεία του έγινε στη Γένοβα στις 23 Σεπτεμβρίου.Το περιστατικό αποσιωπήθηκε από τη δικτατορία, προκάλεσε όμως έντονη αίσθηση στη διεθνή κοινότητα. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Κέρκυρα με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών, λόγω εσκεμμένων κωλυσιεργιών της Χούντας, και ενταφιάστηκε στο Α΄ Νεκροταφείο. Με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974 και την ανασύσταση της Ελληνικής Δημοκρατικής Νεολαίας (Ε.ΔΗ.Ν.), από τον Αγωνιστή Αλέκο Παναγούλη, διοργανώθηκε το 1975 εκδήλωση τιμής για τον Κώστα Γεωργάκη & την οικογένειά του.
Η επιστολή στον πατέρα του: «Συγχώρεσε με γι’ αυτό που έκανα και μην κλάψεις. Ο γιος σου δεν είναι ήρωας. Είναι άνθρωπος, όπως όλοι οι άλλοι, ίσως λίγο πιο φοβισμένος. Δεν θέλω να μπείτε σε κίνδυνο από τις πράξεις μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, παρά να σκέφτομαι και να ενεργώ σαν ελεύθερο άτομο»
Βλέπετε τότε οι νέοι πίστευαν βαθιά μέσα τους, ότι η γη μας, που γέννησε την ελευθερία, θα εκμηδενίσει την τυραννία! Η θυσία του Κώστα Γεωργάκη αναγνωρίστηκε στην Μεταπολίτευση μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Λέγεται μάλιστα ότι το τραγούδι του Σαββόπουλου «Ωδή στον Γ. Καραϊσκάκη» είναι γραμμένο για τον Γεωργάκη, ενώ ο Νικηφόρος Βρεττάκος αναφέρεται στη θυσία του μέσα από το ποίημά «Η Θέα του Κόσμου»:
Ντύθηκες γαμπρός φωταγωγήθηκες σαν έθνος. Έγινες ένα θέαμα ψυχής ξεδιπλωμένης στον ορίζοντα. Είσαι η φωτεινή περίληψη του δράματος μας, τα χέρια μας προς την Ανατολή και τα χέρια μας προς τη Δύση. Είσαι στην ίδια λαμπάδα τη μια τ’ αναστάσιμο φως κι ο επιτάφιος θρήνος μας. Συλλογή: “η θέα του κόσμου” Νικηφόρος Βρεττάκος
Σήμερα στην πλατεία Ματτεότι της Γένοβας, στο σημείο που αυτοπυρπολήθηκε, υπάρχει αναμνηστική πλάκα με την επιγραφή: «Στον νεαρό Έλληνα Κωνσταντίνο Γεωργάκη που θυσίασε τα 22 χρόνια του για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία της πατρίδας του. Όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι σκιρτούν μπροστά στην ηρωική του χειρονομία. Η Ελεύθερη Ελλάδα θα τον θυμάται για πάντα»✊
Κώστας Γεωργάκης (23 Αυγούστου 1948 – 19 Σεπτεμβρίου 1970)

**Φτωχά είναι τα λόγια, μπρος στους αγώνες για την Ελευθερία.
Όσο κι αν προσπαθούν οι πλουτοκράτες με τα κυβερνητικά υπαλληλάκια τους, ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ!!!! & θα παραμένει φάρος Αγώνων, ως να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.

Συνημμένα

• 171.jpg
    171.jpg
    72,3 KB · Εμφανίσεις: 63
  • 172.jpg
    172.jpg
    52,6 KB · Εμφανίσεις: 62
  • 173.jpg
    173.jpg
    72,8 KB · Εμφανίσεις: 68
  • 174.jpg
    174.jpg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 57

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
νομιζω οτι και ενα μωρο καταλαβαινει οτι αν δεν ειχαν βγαλει αυτο το "νομο" των τεσσαρων ημερων και δεν ειχαν ουτε ενα μπατσο σημερα στο κεντρο,ο συνωστισμος θα ηταν ελαχιστος.

Τα μωρά είναι έξυπνα αν έχεις αμφιβολίες.

Το ξέρω. Εσύ είσαι βλακας.

:tired::tired:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ναι ρε Μπάρμπα δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι, άλλωστε έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών ξεσπασμάτων σου απέναντι σε σκουπίδια φωνακλάδες που ουρλιάζουν...ειδικά έναν συγκεκριμένο αντιπρόεδρο κόμματος γνωστό για αυτά του τα γνωρίσματα τον έχεις ξεσκίσει πραγματικά...επαναλαμβάνω άλλη μια και φεύγω... Αν δεν πληρώνεστε, σας λυπάμαι.
Χμμμμ.... απορώ που είδες ότι προσπάθησα να δικαιολογηθώ! :tooth:
Όσο για τον αντιπρόεδρο, σε καταλαβαίνω ότι σε τσούζει. Αλλά δεν σε τσούζει τόσο η φωνή του ή ότι σκούζει, σε τσούζει τρελά επειδή δεν μπορείς να πεις τίποτα πάνω στα λεγόμενά του κι απλά λες ότι σκούζει!

Επίσης, ο αντιπρόεδρος βγαίνει και μιλάει επωνύμως. Η βρωμιαροπουτάνα σκούζει, λέει μαλακίες (ναι ναι ξέρω, τα δικαιώματα, τα δικαιώματα!!!!) και τα λέει ανώνυμα.

Και όχι δεν πληρώνομαι, αλλά δεν χρειάζεται να με λυπάσαι, αλήθεια σου λέω! :grin:

Αν λοιπόν έχεις να πεις κάτι το συγκεκριμένο, πες το. Αλλιώς στο καλό :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
https://[URL unfurl="true"]www.militaire.gr/wp-content/uploads/2020/11/12/digea_kastelorizo.jpg[/img[/URL]]

Χλεχλε γιατι το καστελοριζο αποκλειστηκε απο την digea;

Δεν ανηκει πλεον στα δωδεκανησα;; [/quote]
Όχι ρε συ... έχεις δίκιο... το έδωσε ο κούλης στους τούρκους... ωιμμεεεεεεεεεεεεεε!!!!! ;D

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Σας τον έβαλαν άσχημα έτσι βρωμερά παράσιτα;
Κλαίτε γιατί θέλατε επεισόδια για να καταγγέλλετε τη χούντα Κούλη.
Ονειρευόσασταν γενίκευση των επεισοδίων με μπαχαλάκηδες από τα Εξάρχεια για να γινόταν πουτάνα όλα.
Μπροστά της η κυβέρνηση είχε μια αριστερά ξεπουπουλιασμένη που ΔΕΝ έχει κανένα επιχείρημα, και ορισμένοι νόμισαν ότι θα της δώσει επιχειρήματα για να την στήσει στον τοίχο, όταν την έχει αυτή στημένη στην γωνία.
Σε αναλογία είναι σαν να λένε οι γνωστοί βλαμμένοι να βυθίσουμε το Oruc Reis
Αντί να τους έχουμε εμείς στην γωνία τους τούρκους να μας βάλουν εκείνοι.
Τέτοια διαχείριση θέλατε ορισμένοι αλλά δεν σας βγήκε.
Κλάψτε τώρα ήσυχα.

Άλλη φορά θα γράφω σεντόνι γιατί τα μονολεκτικά μηνύματα δεν τα καταλαβαίνουν οι συναγωνιστές. Αραδιάζουν μαλακίες όπως οι παραπάνω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Άλλη φορά θα γράφω σεντόνι γιατί τα μονολεκτικά μηνύματα δεν τα καταλαβαίνουν οι συναγωνιστές. Αραδιάζουν μαλακίες όπως οι παραπάνω.
OK, περιμένω να γράψεις σεντόνι και για τα λεγόμενα του αντιπροέδρου. Προφανώς θα έχεις να γράψεις πολλά!

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• ΖΩΑ.jpg
    ΖΩΑ.jpg
    536,1 KB · Εμφανίσεις: 57

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Θέλω να γίνω αριστερός, να τρέφομαι απ’ το καθεστώς, αυτό που πολεμάω!
Θέλω να γίνω αριστερός, να παίρνω χορηγίες, επιδοτήσεις, αρπαχτές, κονδύλια, αργομισθίες.
Θέλω να γίνω αριστερός και στη δεξιά μου τσέπη, να βάζω όσα ο λαός σε μια ζωή δεν βλέπει.
Θέλω να γίνω αριστερός, χρυσά να ‘χω κουτάλια κι όταν μαζί μου διαφωνούν να σπάω και κεφάλια.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να έχω ασυλία. Θολές παρόλες να πετώ, να γράφω και βιβλία.

Θέλω να γίνω αριστερός, ενα με τους παρίες, κοστούμι Αρμάνι να φορώ, δίπλα τους στις πορείες.
Θέλω να γίνω αριστερός, ξερόλας τελοσπάντων, κήνσωρ, Ιεροεξεταστής και τιμητής των πάντων.
Θέλω να γίνω αριστερός, μονά-ζυγά δικά μου. Ο πιο στυγνός δικτάτορας να ωχριά μπροστά μου.
Θέλω να γίνω αριστερός, να μένω στην Εκάλη. Φασίστες, ρατσιστόμουτρα να είναι όλοι οι άλλοι.
Θέλω να γίνω αριστερός, να εισβάλω στη Βουλή. Να καταλάβω έδρανο, να κοιμηθώ πολύ.
Θέλω να γίνω αριστερός, την ανεργία να σκίσω. Δούλους πολλούς, εισαγωγής, τον τόπο να γεμίσω.
Θέλω να γίνω αριστερός, να σπάσω τα ταμπού. Κόκα, παρτούζα κι αστακοί να γίνουν του συρμού.
Θέλω να γίνω αριστερός για να υμνώ τη φύση. Ν’ αφήνω οικολογικές πορδές, να καλλιεργώ χασίσι.
Θέλω να γίνω αριστερός και να πουλώ κουλτούρα. Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά, ξεράσματα και ούρα.
Θέλω να γίνω αριστερός, να βγάζω και φιρμάνια. Να κάθονται όλοι προσοχή στη γκέι περηφάνια.
Θέλω να γίνω αριστερός, τις εκκλησιές να κλείσω, μπούργκες να βλέπω ολόγυρα, πολλά τζαμιά να χτίσω.
Θέλω να γίνω αριστερός και πολυπολιτισμικός. Τις παραδόσεις τού Έλληνα να θάψω δια παντός.
Θέλω να γίνω αριστερός, να είμαι χιπ και τρέντι. Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί να μ’ έχουν για αφέντη.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Αραδιάζουν μαλακίες όπως οι παραπάνω.

Χαχα σας έτσουξε άσχημα.

Νομίζατε πως θα γινόταν οσιομάρτυρες τα παρτάλια…

:shit:

Έχω την εντύπωση ότι με νομίζεις για αριστερό. Αν ποτέ γίνω θα είναι γιατί θα βαρεθώ να στείλω μνμ στο 13033. Είναι πασίγνωστο ότι η κυβέρνηση τσιμπουκώνει (σέβεται) όσους το δηλώνουν και περπατάνε με μια ταμπέλα στο στήθος. Έννοιες όπως ισονομία και ισοπολιτεία δεν σου περνάνε από το μυαλό. Δεν σε είχα για κομματόσκυλο, κάνω και λάθη......

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Θέλω να γίνω αριστερός, να τρέφομαι απ’ το καθεστώς, αυτό που πολεμάω!
Θέλω να γίνω αριστερός, να παίρνω χορηγίες, επιδοτήσεις, αρπαχτές, κονδύλια, αργομισθίες.
Θέλω να γίνω αριστερός και στη δεξιά μου τσέπη, να βάζω όσα ο λαός σε μια ζωή δεν βλέπει.
Θέλω να γίνω αριστερός, χρυσά να ‘χω κουτάλια κι όταν μαζί μου διαφωνούν να σπάω και κεφάλια.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να έχω ασυλία. Θολές παρόλες να πετώ, να γράφω και βιβλία.

Θέλω να γίνω αριστερός, ενα με τους παρίες, κοστούμι Αρμάνι να φορώ, δίπλα τους στις πορείες.
Θέλω να γίνω αριστερός, ξερόλας τελοσπάντων, κήνσωρ, Ιεροεξεταστής και τιμητής των πάντων.
Θέλω να γίνω αριστερός, μονά-ζυγά δικά μου. Ο πιο στυγνός δικτάτορας να ωχριά μπροστά μου.
Θέλω να γίνω αριστερός, να μένω στην Εκάλη. Φασίστες, ρατσιστόμουτρα να είναι όλοι οι άλλοι.
Θέλω να γίνω αριστερός, να εισβάλω στη Βουλή. Να καταλάβω έδρανο, να κοιμηθώ πολύ.
Θέλω να γίνω αριστερός, την ανεργία να σκίσω. Δούλους πολλούς, εισαγωγής, τον τόπο να γεμίσω.
Θέλω να γίνω αριστερός, να σπάσω τα ταμπού. Κόκα, παρτούζα κι αστακοί να γίνουν του συρμού.
Θέλω να γίνω αριστερός για να υμνώ τη φύση. Ν’ αφήνω οικολογικές πορδές, να καλλιεργώ χασίσι.
Θέλω να γίνω αριστερός και να πουλώ κουλτούρα. Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά, ξεράσματα και ούρα.
Θέλω να γίνω αριστερός, να βγάζω και φιρμάνια. Να κάθονται όλοι προσοχή στη γκέι περηφάνια.
Θέλω να γίνω αριστερός, τις εκκλησιές να κλείσω, μπούργκες να βλέπω ολόγυρα, πολλά τζαμιά να χτίσω.
Θέλω να γίνω αριστερός και πολυπολιτισμικός. Τις παραδόσεις τού Έλληνα να θάψω δια παντός.
Θέλω να γίνω αριστερός, να είμαι χιπ και τρέντι. Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί να μ’ έχουν για αφέντη.

Άνθρωπέ μου!!!! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Έχω την εντύπωση ότι με νομίζεις για αριστερό. Αν ποτέ γίνω θα είναι γιατί θα βαρεθώ να στείλω μνμ στο 13033. Είναι πασίγνωστο ότι η κυβέρνηση τσιμπουκώνει (σέβεται) όσους το δηλώνουν και περπατάνε με μια ταμπέλα στο στήθος. Έννοιες όπως ισονομία και ισοπολιτεία δεν σου περνάνε από το μυαλό. Δεν σε είχα για κομματόσκυλο, κάνω και λάθη......
Nα σου πω... επειδή φαίνεσαι πιο σοβαρός από κάποιους άλλους...

Δηλαδή εσύ περίμενες μέσα σε 1 χρόνο ο κούλης να διαλύσει και να κορνιοτοποιήσει την 40χρονη ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς? Μεγάλε αν ήταν έτσι, τότε θα ήταν ο Superman... με γυαλιά ίδιος ο Clark Kent!!! :tooth:

Αλήθεια τώρα... το πίστευες πραγματικά αυτό? Που νομίζεις ότι ζεις? USA? UK? Γερμανία?

Στην Ελλάδα ζεις! :grin:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Το ελάχιστο που μπορώ να απαντήσω είναι το εξής :

- Του δώσαμε αυτοδυναμία (Ελληνικός Λαός) για να έχει άπλα να παίξει μπάλα και όχι να τρώει γκολ.
- Στην Εθνική επέτειο ΟΎΤΕ στεφάνι δεν επέτρεψε να κατατεθεί, όχι να καταθέσει κάποιος επίσημος. Γιατί σήμερα να είναι διαφορετικά;;;; Οι "νεκροί" του Πολυτεχνείου έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από όσους χάθηκαν στα βουνά για την ελευθερία;;;; Μάλλον ναί.
- Έχουμε καραντίνα που πέφτουν 300αρια στον απλό πολίτη. Κανένας τους δεν σεβάστηκε αυτό που οι ίδιοι αποφάσισαν. Το ξέραμε βέβαια γιατί ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΤΡΑΒΆ ΜΆΤΙΑ έκαναν και στο δικαστήριο.
- Βγαίνει ο ΠΡΟΠΟ και μας ξεφτιλίζει τη νοημοσύνη μπαλώνοντας τα αμπάλωτα.

ΥΓ: Σε οποιοδήποτε θέμα ή κατάσταση το ΜΟΝΑΔΙΚΌ που έχει σημασία είναι η δική σου ανοχή σε αυτή. Από εκεί πηγάζει και η αντιμετώπιση του θέματος ή της κατάστασης. Εγώ ήθελα πούτσα-ξύλο-300αρι-3000αρι στο ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25. ΣΤΕΓΝΆ εφαρμογή του νόμου. Εσύ (στους φωνακλάδες) θέλεις να δώσεις χρόνο (να πετύχουν ΤΙ ακριβώς;;;)

Πιστεύεις ότι θα θεωρούνται πάλιουρες το Νοέμβρη του 21 και θα τα καταφέρουν οι της ΝΔ καλύτερα;;;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Το ελάχιστο που μπορώ να απαντήσω είναι το εξής :

- Του δώσαμε αυτοδυναμία (Ελληνικός Λαός) για να έχει άπλα να παίξει μπάλα και όχι να τρώει γκολ.
- Στην Εθνική επέτειο ΟΎΤΕ στεφάνι δεν επέτρεψε να κατατεθεί, όχι να καταθέσει κάποιος επίσημος. Γιατί σήμερα να είναι διαφορετικά;;;; Οι "νεκροί" του Πολυτεχνείου έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από όσους χάθηκαν στα βουνά για την ελευθερία;;;; Μάλλον ναί.
- Έχουμε καραντίνα που πέφτουν 300αρια στον απλό πολίτη. Κανένας τους δεν σεβάστηκε αυτό που οι ίδιοι αποφάσισαν. Το ξέραμε βέβαια γιατί ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΤΡΑΒΆ ΜΆΤΙΑ έκαναν και στο δικαστήριο.
- Βγαίνει ο ΠΡΟΠΟ και μας ξεφτιλίζει τη νοημοσύνη μπαλώνοντας τα αμπάλωτα.

ΥΓ: Σε οποιοδήποτε θέμα ή κατάσταση το ΜΟΝΑΔΙΚΌ που έχει σημασία είναι η δική σου ανοχή σε αυτή. Από εκεί πηγάζει και η αντιμετώπιση του θέματος ή της κατάστασης. Εγώ ήθελα πούτσα-ξύλο-300αρι-3000αρι στο ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25. ΣΤΕΓΝΆ εφαρμογή του νόμου. Εσύ (στους φωνακλάδες) θέλεις να δώσεις χρόνο (να πετύχουν ΤΙ ακριβώς;;;)

Πιστεύεις ότι θα θεωρούνται πάλιουρες το Νοέμβρη του 21 και θα τα καταφέρουν οι της ΝΔ καλύτερα;;;
Άκου να δεις...

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Κι εγώ ήθελα πούτσα και ξύλο στα μουνόπανα, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά επειδή έχω σιχαθεί την ανοχή 40 χρόνια τώρα να βγαίνουν τα τσογλανάκια αυτά και να κάνουν ότι θέλουν. Ποιος σου ειπε ότι δεν είμαι υπέρ του νόμου και της τάξης?

Επίσης, έχω ακόμα να χρεώσω στη ΝΔ (ιδιαίτερα στον Άδωνι και τον Σαμαρά αλλά και τους άλλους 80) που δεν πήγαν να ψηφίσουν την άρση ασυλίας του κουραδομαλάκα του πολάκη. Ναι, τα πήρα στην κράνα που δεν πήγαν. Και δεν είπαν και κουβέντα, το περάσαν αβαβά!

Οπότε δεν διαφωνούμε σε κάτι, αλλά το ερώτημα που σου έκανα παραμένει:

Εσύ περίμενες ότι μέσα σε ένα χρόνο θα μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά που λες? Εγώ προσωπικά δεν του το 'χα του κούλη τόσο. Μέχρι που έκανε ότι έκανε στον Έβρο και μετά με την πανδημία. Που ότι και να λέμε τώρα, η χώρα σε σύγκριση με πολλές άλλες χώρες τα πάει μια χαρά. Αν είχαμε και τα οικονομικά της Γερμανίας ή των ΗΠΑ τότε δεν θα είχαμε κανένα θέμα whatsoever!!

Τουλάχιστον, έχουν αρχίσει να τα λένε και να κάνουν και κάποια πράγματα. Πότε στο παρελθόν θυμάσαι να τα έχει χώσει στο ΚΚΕ μέσα στη βουλή κάποιος πρωθυπουργός? Τουλάχιστον έγινε αυτό επιτέλους!

Eπίσης, επειδή είναι η δουλειά μου να παρακολουθώ αγορές, ομόλογα και διάφορα άλλα, αυτά τα Ελληνικά ομόλογα που έχουν βγει τώρα πάνε τρένο! Το ξέρεις ότι το 10ετές ομόλογο που βγάλαμε πριν 3 χρόνια έδωσε 67%? Σε τρία χρόνια. Μέχρι και του Μυτιληναίου πάει τρένο. Θα μου πεις τι σου λέω τώρα... Αλλά πλέον η οικονομία έτσι λειτουργεί. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Και παίζουμε καλή μπαλίτσα, τηρουμένου των αναλογιών και της πανδημίας.

Εμένα αυτά με ενδιαφέρουν. Νομίζεις ότι ασχολούμαι με πολυτεχνεία και τον κάθε ούγκανο παπάρα που τι να κάθομαι να του εξηγώ? Γι' αυτό και τρολάρω εδώ μέσα, ξελαμπικάρω από την δουλειά! :tooth: :tooth: :tooth:

Γι' αυτό λοιπόν προτιμώ 1000 φορές να έχω αυτούς, με ότι στραβά κι αν έχουν ακόμα που προσπαθούν να ισιώσουν, παρά τους άλλους τους άχρηστους προδοταράδες ανθέλληνες.

Simple as that!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το φοβερο ειναι οτι βαλανε τον πασόκο τον Χρυσοχοιδη να τσακωθει με το ΚΚΕ, και το κάνει και ανετα.

Δεξιος θα κωλωνε να παει τοσο κοντρα

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.823
Πόντοι
6.265
Που ακριβως τσακωθηκε με το ΚΚΕ ο κλεφτοπασοκος:think:

οταν εκανε τα στραβα ματια ενω ξεραν ολοι οτι θα μαζευτουνε τα ορφανα του σταλιν ?

η οταν ο υπευθυνος της αστυνομιας επαιρνε μπροστα στην καμερα εντολες απο τον παχυσαρκο αεργο μπουλη τον κουτσομπα?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom