απο οτι φαινεται το δουλεμα παει συνεφο !!!!
και τρεχουν τα προβατακια για σανο !!!
και τρεχουν τα προβατακια για σανο !!!
Τρισκαταραρε πως το πες ετσι αποτομα?Τους ταραξες ειχες δεν ειχεςακομα νομιζεις οτι ο συριζα ειναι αριστερα?φουτλαβερ οταν θα σε κυβερναμε θα λες τα ιδια?Γαμω την αριστερα σας ρε πουστη μου!
Μαλλον πιστευει οτι ζει,
οπως ο ΕΛΒΙΣ!!
Γιατι αυτη ειναι η ψυχασθενικη αριστερα. Τι δεν καταλαβαινεις?
Γιατί τέτοια πρεμούρα για πορεία....
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
ΕΛΕΟΣ.
Και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!!Μαλλον πιστευει οτι ζει,
οπως ο ΕΛΒΙΣ!!
Ναι μάλλον... όπως επίσης ο John Lenon, ο Jim Morrison, o Jimmy Hendrix και ο Walt Disney!
Μεγαλες αληθειες...
Άλεξ σαν σπιουνος μυστικοσύμβουλος στο πέρα υπουργείο, μπορείς να σπρώξεις λίγο την κατάσταση να αρθεί η απαγόρευση για το ψάρεμα..Εχω βαρεθει ρε πουστη μου
Καθε 17 Νοεμβριου πρεπει να ασχολουμαστε με τις ψυχωσεις και τις εμμονες της ψυχασθενικής ελληνικης αριστερας
Και φετος το τερματισανε κιολας, εν ετει 2020 δεν μπορεις να συνεννοηθεις μαζι τους ουτε στα βασικα
Σιχαμενοι
Eιπε αυτος που ποσταρει Χιο και Φαηλο πεντε φορες τη μεραΧουντα χουνταιων δεξιων
Άλεξ αν έχεις ακόμα την θέση του σπιουνου μυστικοσυμβουλου στο πέρα υπουργείο..Εχω βαρεθει ρε πουστη μου
Καθε 17 Νοεμβριου πρεπει να ασχολουμαστε με τις ψυχωσεις και τις εμμονες της ψυχασθενικής ελληνικης αριστερας
Και φετος το τερματισανε κιολας, εν ετει 2020 δεν μπορεις να συνεννοηθεις μαζι τους ουτε στα βασικα
Σιχαμενοι
Άλεξ σαν σπιουνος μυστικοσύμβουλος στο πέρα υπουργείο, μπορείς να σπρώξεις λίγο την κατάσταση να αρθεί η απαγόρευση για το ψάρεμα..Εχω βαρεθει ρε πουστη μου
Σιχαμενοι
Eιπε αυτος που ποσταρει Χιο και Φαηλο πεντε φορες τη μεραΧουντα χουνταιων δεξιων
Γιαννάκη ο γουρλος λέει τα καλύτερα σε αυτούς που παρά την απαγόρευση εξακολουθούν και πηγαίνουν..Άλεξ σαν σπιουνος μυστικοσύμβουλος στο πέρα υπουργείο, μπορείς να σπρώξεις λίγο την κατάσταση να αρθεί η απαγόρευση για το ψάρεμα..Εχω βαρεθει ρε πουστη μου
Σιχαμενοι
Μπορει να κολλησεις κοροιδοιο απο τους χανους μαστορα
Γιαυτο ο κουλης σαν γατα που ειναι το απαγορεψε