John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Κώστας Λαλιώτης: Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γράφει για το Πολυτεχνείο
Ο πιο πονηρός επαγγελματίας πολιτικός….
Ο ορισμός της απάτης! Σύνθημα: Κάνω τον επαναστάτη, εξαργυρώνω την «επαναστατική» μου δράση και χώνομαι παντού!
Μετά και αφού γίνω ένας εκ των πλουσιότερων, απομακρύνομαι από την κεντρική πολιτική σκηνή (ενώ δεν με ακουμπάει ούτε ένας εισαγγελέας) και υποδύομαι το ιερό τοτέμ του πάλαι ποτέ σοσιαλιστικού κινήματος, σχεδιάζοντας παράλληλα την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ!
έχει στρατηγική το συριζα?
λοιπον ακου βλαροκ να μαθαινεις.το μονο κακο που καταφεραν και εκαναν ηταν να ερθει ο πισωγλεντης γεροκαραμανλης και να εγκαθιδρυσει το δικο του καθεστως ταχα της δημοκρατιας.πως δεν εχουν ρε θειτσο,οταν απειλείται η ελευθερια και η δημοκρατια του τοπου εχουν πολλα κοινα.Οι συγκεκριμένοι δεν έπραξαν σωστά τελικά γιατί όλο αυτό που έπραξαν είχε έναν σκοπό και μόνο: την αρπαγή της εξουσίας από αυτούς και την ίδρυση σοβιετίας. Τα λένε και οι ίδιοι μωρέ, δεν τα λέω εγώ ο κακός δεξιός!!!!Τυπε το οτι μετα ξεπουληθηκαν δε σημαινει οτι δεν επραξαν σωστα στο πολυτεχνειο.
Δεν σε παρακολουθώ... τι δουλειά έχουν οι επαναστάτες του '21 με του '40Ποσοι και ποσοι επαναστατες του 21 ξεπουληθηκαν μετα στους Γερμανους η στις 3 δυναμεις? Δεν αναιρει τη συνεισφορα τους αν και τα στερνα τιμουν τα πρωτα.
Αν δεν υπήρχαν οι ηρωες του21 οι ακομα θα ειμασταν υπο τουρκικο ζυγο,αν δεν ηταν οι ηρωες του 40 θα ειμασταν γερμανικο η ιταλικο προτεκταρο η αποικια αν δεν ηταν οι επαναστάτες το 74 ακομα θα ειχες τους στρατιωτικούς να σε κυβερνουν.
Με λιγα λογια αν ηταν τοτε οι ελληνες σαν και σενα αδρανεις παθητικοι και υποτακτικοι τωρα θα ησουν γιουσουφάκι ευνούχος σε καποιο Τούρκο πασα η θα ζούσες σε γερμανικη κατοχη και θα τρωγες απο τα σκουπιδια η θα σε κυβερνουσαν ακομα οι στρατιωτικοι και δεν θα τολμαγες να πεις ουτε το ονομα σου.
Ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ, ακόμα δεν έμαθες οτι οι "επαναστάτες" του πολυτεχνείου το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξηλωθεί ο Παπαδόπουλος και να ανέβει ο Ιωαννίδης;;; Σκατά στον τάφο και των δυο.
Εντάξει, μαλάκας γεννήθηκες, μαλάκας θα πεθάνεις. Τουλάχιστον η "τάχα" δημοκρατία σου επιτρέπει να γράφεις τις μαλακίες που έχεις στο σκατοκέφαλό σου και έχουμε κάποιον να γελάμε.
Αλήθεια, για την απαγόρευση του Αλέξη στην επίσκεψη Ομπάμα ακόμα να μας απαντήσεις αν ήταν συνταγματική.
Οταν ο αμερικανος προεδρος επισκέπτεται μια χωρα το αμερικανικο πρωτόκολλο ασφαλειας εχει καποιους κανονες οι οποιοι οριζονται απο τηνcia.
Νομίζεις οτι μονο στην ελλαδα εφαρμόστηκαν αυτα τα μετρα οπου πηγαινει ο αμερικανος προεδρος υπαρχει σχεδιασμενο και συντονισμενο σχεδιο για θεματα ασφαλειας.
Θα ερχόταν ο ομπαμα για να συζητηθουν καποια θεματα με την υπερδυναμη και εμεις θα κολλαγαμε στο θεμα ασφαλειας του προέδρου?
Εξαλλου τα μετρα αφορουσαν την αττικη οχι ολη την ελλαδα.
Το ιδιο ειχε γινει και η επισκεψη επι μπους κλιντον κλπ.
Οποτε για αλλη μια φορα εφαγες ταπωμα.
Είχε καλέσει την Ευρώπη των 28 τότε η Μέρκελ. Θα μας πέταγαν και έξω από την Ευρώπη. Όχι μόνο από το Ευρώ δηλ.......από αντιΑμερικάνος έγινε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Όπως ακριβώς με Μέρκελ-Σοιμπλε-Νταισεμπλουμ-δανειστές-θεσμούς και το λουρί της μάνας, όσους έβριζε τους άνοιξε τα σκέλια.
το μονο κακο που καταφεραν και εκαναν ηταν να ερθει ο πισωγλεντης γεροκαραμανλης και να εγκαθιδρυσει το δικο του καθεστως ταχα της δημοκρατιας.
Κώστας Λαλιώτης: Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γράφει για το Πολυτεχνείο
Ο πιο πονηρός επαγγελματίας πολιτικός….
Ο ορισμός της απάτης! Σύνθημα: Κάνω τον επαναστάτη, εξαργυρώνω την «επαναστατική» μου δράση και χώνομαι παντού!
Μετά και αφού γίνω ένας εκ των πλουσιότερων, απομακρύνομαι από την κεντρική πολιτική σκηνή (ενώ δεν με ακουμπάει ούτε ένας εισαγγελέας) και υποδύομαι το ιερό τοτέμ του πάλαι ποτέ σοσιαλιστικού κινήματος, σχεδιάζοντας παράλληλα την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ!
ο συριζα δεν εφαρμοσε αντιαμερικανικη πολιτικη,αντιγερμανικη ναι θα σου ελεγα.λοιπον ακου βλαροκ να μαθαινεις.το μονο κακο που καταφεραν και εκαναν ηταν να ερθει ο πισωγλεντης γεροκαραμανλης και να εγκαθιδρυσει το δικο του καθεστως ταχα της δημοκρατιας.πως δεν εχουν ρε θειτσο,οταν απειλείται η ελευθερια και η δημοκρατια του τοπου εχουν πολλα κοινα.Οι συγκεκριμένοι δεν έπραξαν σωστά τελικά γιατί όλο αυτό που έπραξαν είχε έναν σκοπό και μόνο: την αρπαγή της εξουσίας από αυτούς και την ίδρυση σοβιετίας. Τα λένε και οι ίδιοι μωρέ, δεν τα λέω εγώ ο κακός δεξιός!!!!Τυπε το οτι μετα ξεπουληθηκαν δε σημαινει οτι δεν επραξαν σωστα στο πολυτεχνειο.
Δεν σε παρακολουθώ... τι δουλειά έχουν οι επαναστάτες του '21 με του '40Ποσοι και ποσοι επαναστατες του 21 ξεπουληθηκαν μετα στους Γερμανους η στις 3 δυναμεις? Δεν αναιρει τη συνεισφορα τους αν και τα στερνα τιμουν τα πρωτα.
Αν δεν υπήρχαν οι ηρωες του21 οι ακομα θα ειμασταν υπο τουρκικο ζυγο,αν δεν ηταν οι ηρωες του 40 θα ειμασταν γερμανικο η ιταλικο προτεκταρο η αποικια αν δεν ηταν οι επαναστάτες το 74 ακομα θα ειχες τους στρατιωτικούς να σε κυβερνουν.
Με λιγα λογια αν ηταν τοτε οι ελληνες σαν και σενα αδρανεις παθητικοι και υποτακτικοι τωρα θα ησουν γιουσουφάκι ευνούχος σε καποιο Τούρκο πασα η θα ζούσες σε γερμανικη κατοχη και θα τρωγες απο τα σκουπιδια η θα σε κυβερνουσαν ακομα οι στρατιωτικοι και δεν θα τολμαγες να πεις ουτε το ονομα σου.
Ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ, ακόμα δεν έμαθες οτι οι "επαναστάτες" του πολυτεχνείου το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξηλωθεί ο Παπαδόπουλος και να ανέβει ο Ιωαννίδης;;; Σκατά στον τάφο και των δυο.
Εντάξει, μαλάκας γεννήθηκες, μαλάκας θα πεθάνεις. Τουλάχιστον η "τάχα" δημοκρατία σου επιτρέπει να γράφεις τις μαλακίες που έχεις στο σκατοκέφαλό σου και έχουμε κάποιον να γελάμε.
Αλήθεια, για την απαγόρευση του Αλέξη στην επίσκεψη Ομπάμα ακόμα να μας απαντήσεις αν ήταν συνταγματική.
Οταν ο αμερικανος προεδρος επισκέπτεται μια χωρα το αμερικανικο πρωτόκολλο ασφαλειας εχει καποιους κανονες οι οποιοι οριζονται απο τηνcia.
Νομίζεις οτι μονο στην ελλαδα εφαρμόστηκαν αυτα τα μετρα οπου πηγαινει ο αμερικανος προεδρος υπαρχει σχεδιασμενο και συντονισμενο σχεδιο για θεματα ασφαλειας.
Θα ερχόταν ο ομπαμα για να συζητηθουν καποια θεματα με την υπερδυναμη και εμεις θα κολλαγαμε στο θεμα ασφαλειας του προέδρου?
Εξαλλου τα μετρα αφορουσαν την αττικη οχι ολη την ελλαδα.
Το ιδιο ειχε γινει και η επισκεψη επι μπους κλιντον κλπ.
Οποτε για αλλη μια φορα εφαγες ταπωμα.
Όχι μαλάκα, δεν έφαγα εγώ τάπωμα, ο ηγέτης σου έφαγε τάπωμα που από αντιΑμερικάνος έγινε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Όπως ακριβώς με Μέρκελ-Σοιμπλε-Νταισεμπλουμ-δανειστές-θεσμούς και το λουρί της μάνας, όσους έβριζε τους άνοιξε τα σκέλια.
πως δεν εχουν ρε θειτσο,οταν απειλείται η ελευθερια και η δημοκρατια του τοπου εχουν πολλα κοινα.Οι συγκεκριμένοι δεν έπραξαν σωστά τελικά γιατί όλο αυτό που έπραξαν είχε έναν σκοπό και μόνο: την αρπαγή της εξουσίας από αυτούς και την ίδρυση σοβιετίας. Τα λένε και οι ίδιοι μωρέ, δεν τα λέω εγώ ο κακός δεξιός!!!!Τυπε το οτι μετα ξεπουληθηκαν δε σημαινει οτι δεν επραξαν σωστα στο πολυτεχνειο.
φουτλαβερ οταν θα σε κυβερναμε θα λες τα ιδια?Γαμω την αριστερα σας ρε πουστη μου!
ακομα νομιζεις οτι ο συριζα ειναι αριστερα?φουτλαβερ οταν θα σε κυβερναμε θα λες τα ιδια?Γαμω την αριστερα σας ρε πουστη μου!
φουτλαβερ οταν θα σε κυβερναμε θα λες τα ιδια?Γαμω την αριστερα σας ρε πουστη μου!
εσυ δεν νομιζεις οτι ειναι αριστερα.ακομα νομιζεις οτι ο συριζα ειναι αριστερα?φουτλαβερ οταν θα σε κυβερναμε θα λες τα ιδια?Γαμω την αριστερα σας ρε πουστη μου!
μη ρωτας εμενα...εγω ξερω..ρωτα τον παπαδημουλη,τον σταθακη,τον παπα...και τους αλλους "αριστερους" που μαζεψες απο το πασοκ...εσυ δεν νομιζεις οτι ειναι αριστερα.ακομα νομιζεις οτι ο συριζα ειναι αριστερα?φουτλαβερ οταν θα σε κυβερναμε θα λες τα ιδια?Γαμω την αριστερα σας ρε πουστη μου!
Η νδ νομιζεις οτι ειναι ακροδεξια?