centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
τι λες ρε μαστορα
τι ασυναρτησιες ειναι αυτες που γραφεις
Πήγαινε και κατούρα στον τάφο του Ραφαηλίδη αν δεν γουστάρεις ...
τι λες ρε μαστορα
τι ασυναρτησιες ειναι αυτες που γραφεις
προσπαθείς να προσδώσεις μια "στεγνα" ιστορικη (και καλα) προσεγγιση στο θεμα, αλλά ουσιαστικα αναδύεις μια ηθικη μικροτητα απεναντι στους νεκρους και τη μνημη τους....κι εδω ειναι η ενσταση μου...Αποδόμηση με την δύναμη της αλήθειας, λοιπόν.
γτ καταλαβαινεις απ τα αλλα μηπωςδεν καταλαβαίνω απο χαζά αστεία ....
σωστος!!! υπαρχουν αυτα!γιατί προσωρινό πόρισμα και τι είπε η Χούντα κλπ ?
Η απόφαση του Δικαστηρίου στη δίκη του Πολιτεχνείου τι ετυμηγορία εξέδοσε?
προσπαθείς να προσδώσεις μια "στεγνα" ιστορικη (και καλα) προσεγγιση στο θεμα, αλλά ουσιαστικα αναδύεις μια ηθικη μικροτητα απεναντι στους νεκρους και τη μνημη τους....κι εδω ειναι η ενσταση μου...
το γεγονός οτι δεν υπηρξαν νεκροι εντος του χωρου του πολυτεχνειου, αφορά μονο το στενα ιστορικο σκελος....και εντελει -δυστυχως- χρησιμοποιειται για να μειωσει ηθικα το αποτροπαιο δολοφονιων πολιτων, τη μνημη τους και ολο αυτο που εχει αναπτυχθει γυρω απ το πολυτεχνειο και εκεινες τις μερες....
οταν υπαρχει νεκρος εχει ενα ειδικο βαρος, και δινει απο μονο του μια ισχυρη δυναμικη....και σαφεστατα πολλες φορες χρησιμοποιείται και για ιδεολογικους σκοπους, περα απο το καθεαυτο γεγονος της απωλειας ανθρωπων για σκοπους ή ιδεες...
και για να το κλεισω και μη "πολυλογω" αλλο, στο "ξερα" ιστορικο κομματι, διαφωνω στην αμφισβητηση για τους νεκρους περιξ του χωρου.-
Πήγαινε και κατούρα στον τάφο του Ραφαηλίδη αν δεν γουστάρεις ...
σαφως και θα κανω τις αναγωγες μου....Είναι δικαίωμα σου να θεωρείς την ... "Αικατερίνη Αργυροπούλου σύζυγο Αγγελή, 76 ετών, κάτοικο Κέννεντυ και Καλύμνου, Αγιοι Ανάργυροι Αττικής η οποία στις 10.00 της 17.11.1973, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, τραυματίστηκε στην πλάτη από σφαίρα" ... ως συμβάλλουσα στην "εξέγερση" νεκρή του πολυτεχνείου.
Δεν θα προσπαθήσω να σε μεταπείσω.
μου βαζεις τωρα τον λογο ενος κομμουνι;
Φίλε μου εγώ είμαι φιλελεύθερος - όχι φανατικός δεξός και όχι στρεψόδικος πασόκος.
Όταν πρόκειται για θέμα υποκείμενο σε επιστημονική προσέγγιση πχ νεκροί πολυτεχνείου - παραπέμπω σε μελέτες.
Όταν πρόκειτα για θέμα μη υποκείμενο σε επιστημονική προσέγγιση - πχ ο βαθμός ανοχής της χούντας από τον πληθυσμό - ανατρέχω σε δηλώσεις αριστερών που έχουν κάθε λόγο να υπερβάλουν ως προς την απέχθεια του κόσμου πρός το καθεστώς της 21ης Απριλίου ώστε να μην κατηγορηθώ για αποσπασματική παράθεση στοιχείων σύμφωνων με την ιδεολογία μου.
σαφως και θα κανω τις αναγωγες μου....
ωραια, λοιπον, μπορω κι εγω να παρω μονο αυτο και να γενικεύσω οτι εντελει στο πολυτεχνειο δεν εγινε και τιποτα!!!;;;;;;;;
και επι του ερωτηματος σου, και βεβαια δεν ηταν συμβαλλουσα στην εξεγερση...μλκ θα λεμε
απ τη αλλη, την ουσια των λεγομενων εξακολουθεις να μην την "αγγιζεις"....
Μητσοτάκης: Ευχαριστούμε όσους αγωνίστηκαν για να πέσει η Χούντα
Τόνισε «οι σκέψεις μου πάντα τέτοια μέρα είναι σε όσους αγωνίστηκαν για να πέσει η Χούντα»
Μήνυμα για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με ανάρτησή του στο twitter ο κ. Μητσοτάκης τόνισε «οι σκέψεις μου πάντα τέτοια μέρα είναι σε όσους αγωνίστηκαν για να πέσει η Χούντα. Τους ευχαριστούμε και τους τιμούμε εν αντιθέσει με όσους καπηλεύονται και αμαυρώνουν την επέτειο του Πολυτεχνείου.»
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/17/dbnfghn.JPG[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/politics/article/732534/mitsotaxis-euharistoume-osous-agonistikan-gia-na-pesei-i-houda/[/URL]
τρικυμια εν φιλελευθερων δεξιων κρανιων
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Τι σχέση έχουν οι παλαικοματικές πρακτικές μητσοτάκη υιού με τον φιλελευθερισμό? Στην ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.
σκασε στραπονιασμενο σε αποσυνθεση πτωμα..Σιγά μωρή κλασομπανιερα θα σκίσει την κυλοτα σου
Ιδεολογική βάση του καπιταλισμού είναι θεωρητικό και δε θα σου πω και πολλά - δεν είναι της παρούσης. Αφού σου επαναλάβω ότι ο καπιταλισμός δεν είναι παράδεισος, θα σου πω ότι όλα τα συστήματα που έχουμε δει στο σύγχρονο κόσμο που βελτιώνουν μαζικά το βιοτικό επίπεδο μεγάλων ομάδων πληθυσμού (και τους γλιτώνουν απ΄την πείνα και τη φτώχεια) είναι καπιταλιστικά. Ξέρεις κάποιο άλλο;Δέν μάς λές όμως κάτι περισσότερο γιά τήν ιδεολογική βάση τού καπιταλισμού, τήν απ-ληστ(ε)ία, εκτός από τήν γραμματική της ορθότητα!
Κύττα, ο καπιταλισμός βασίζεται υποτίθεται (εκτός από τήν απληστία) καί στήν θετική αξία τής "ελευθερίας τής δράσης".
Όταν όμως αυτή η ελευθερία τού καπιταλισμού φθάνει στό όριο τής υπερίσχυσης τού ισχυροτέρου, πές μου ποιές θετικές ποιότητες υπηρετεί, γιά νά τόν ακολουθήσω.
Τά "πρέπει" πού θέτω έχουν αξιακή βάση,καί όχι αυθαίρετη/καταναγκαστική. Γιά πές μου, πέρα από ιδεολογίες κτλ, σού αρέσει αυτό πού επικρατεί στόν πλανήτη; Σού αρέσει νά καλοπερνάει τό 1% τού πληθυσμού καί τό 50% νά μήν έχει νά φάει; Πώς τό αξιολογείς; Δέν πρέπει νά κάνουμε κάτι γι αυτό;
Και εξαθλιωνουν κάποιες άλλες μεγάλες ομάδες πληθυσμού...Ιδεολογική βάση του καπιταλισμού είναι θεωρητικό και δε θα σου πω και πολλά - δεν είναι της παρούσης. Αφού σου επαναλάβω ότι ο καπιταλισμός δεν είναι παράδεισος, θα σου πω ότι όλα τα συστήματα που έχουμε δει στο σύγχρονο κόσμο που βελτιώνουν μαζικά το βιοτικό επίπεδο μεγάλων ομάδων πληθυσμού (και τους γλιτώνουν απ΄την πείνα και τη φτώχεια) είναι καπιταλιστικά. Ξέρεις κάποιο άλλο;
ραντεβου στα γουναραδικα
σκασε στραπονιασμενο σε αποσυνθεση πτωμα..
ΣΚΑΣΕ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΟΥ