Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.471
- Πόντοι
- 14.936
Υπάρχουν δεκάδες πηγεςΘα ήθελα κάτι πιο ουδέτερο.
Μόλις βλεπω Indymedia
Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει ο κόσμος σύντομα. Οι μουσλιμ πέριξ της μαύρης θάλασσας και καυκάσου .... γουστάρουν τουρκία .αλλιώς όλοι με @sex volcano με τον τσάρο Πούτινα δεν γίνεται αλλιώς, θα μας πνίξουν τα ισλάμια κυριολεκτικά
ποιός είναι ?
Βασικά δεν είναι ότι δεν έχω διαβάσει,είπα ότι θα ήθελα να ακούσω κάποιον που τα έχει ζήσει από μέσα.Υπάρχουν δεκάδες πηγες
Μία εναλλακτική θεώρηση των τραγικών γεγονότων του Πολυτεχνείου (16-25 Νοεμβρίου 1973): Το ψευδές διαχρονικό Ιωαννιδικό αφήγημα.
Βενιζέλος, Μεσοπόλεμος, Καποδίστριας, 1821, 28η Οκτωβρίου, διχασμός, Μεταξάςwww.istorikathemata.com
Το Πολυτεχνείο Όπως Καταγράφηκε από το Αστυνομικό Ρεπορτάζ της Εποχής
Η εξιστόρηση του σημαντικότερου πολιτικού γεγονότος των τελευταίων 45 χρόνων, όπως αποτυπώθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή»www.vice.com
Και πολλές άλλες το ντοκουμέντο ,του 902,
Της λαϊκής ενότητας
Βάλε στην αναζήτηση επίθεση το υπουργείο δημοσίας τάξεως θα δεις δεκάδες πήγες για το τι έγινε στο Πολυτεχνείο
Σιγά μην ξέρει ποιος είναι.
Τιμή κ Δόξα ,Ευαγγελος Μαγγανας
Είχε χοντρό λαιμό και παρόλο που τον έσφαξαν οι κομμουνισταί και τον πέταξαν στην πηγάδα, δεν είχαν κόψεις τις φλέβες !Ευαγγελος Μαγγανας
κοίτα, μόνο που ακόμη νταντεύουν τον ερντογάν ,Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει ο κόσμος σύντομα. Οι μουσλιμ πέριξ της μαύρης θάλασσας και καυκάσου .... γουστάρουν τουρκία .
Θέλουν να ζήσουν τη νέα οθωμανική αυτοκρατορία.
Ο Ταγίπ , μπορεί να περιμένει πολλά από αυτούς.
Η ρωσία , δεν θα χαλιόταν πολύ να τους σουτάρει .
Τη δύση , που ψυχορραγεί , δεν την χαλάει να χάσει εδάφη και πληθυσμούς η ρωσία !
Άρα ο νεοοθωμανισμός είναι ζήτημα δεκαετιών .
Στην ευρώπη, όσο κυβερνάνε πουλημένοι τσάτσοι , θα χορεύουν όλοι αυτοί . Για πόσο όμως ακόμη ;
Το ερώτημα είναι για πόσο θα διατηρείται τη τωρινή τάξη ;;;
Πατριωτάκια,μανιατάκια πλανεμένα....Στο τελος το παρτι..
Γιατι το λες αυτο κορωνα μου?Πατριωτάκια,μανιατάκια πλανεμένα....
Ήταν μια στημένη φάση, στην οποία υπάρχουν θύματα εκτός του Πολυτεχνείου και η απαρχή για να κάνουν καριέρα, όσοι ήθελαν, από όλα τα κόμματα. Και τίθεται το ερώτημα, έριξε την χούντα ή συνέβαλε στην διχοτόμηση της Κύπρου; Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του, όμως τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, να μην ξεχάσω, η Πανσπουδαστική, εξέδωσε εκείνη την ανακοίνωση; Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...Για πάμε πάλι ..ξεκινά εσύ ρε νημοθετη
Κορωνάκι ήταν ξενοκίνητη η γαμωχούντα.Γιατι το λες αυτο κορωνα μου?
Μη βριζεις μαν ηρεμαΚορωνάκι ήταν ξενοκίνητη η γαμωχούντα.
Μας πήγε 30 χρόνια πίσω.
Είχαμε ήδη πάει αλλά 50 πίσω με τον εμφύλιο και με την καταστροφική κατοχή.
Χάθηκε η Κύπρος,γαμήθηκαν όλα....
Μετά μας κυβέρνησε ο κίναιδος,όπου "η Κύπρος κείται μακράν" και μετά ο άπλας που "άνοιξε την κοινωνία",που "έδωσε ψωμάκι να φάει ο κόσμος","Τσοβόλα δώστα όλα",παρένθεση σοβαρού Μητσοτάκη και μετά Σημίτης με τα τρωκτικά και τέλος "εκτόνωση" με βλάκα Βούδα....Κορωνάκι ήταν ξενοκίνητη η γαμωχούντα.
Μας πήγε 30 χρόνια πίσω.
Είχαμε ήδη πάει αλλά 50 πίσω με τον εμφύλιο και με την καταστροφική κατοχή.
Χάθηκε η Κύπρος,γαμήθηκαν όλα....