Νέα

Eδώ είναι το τσιφλίκι μερικών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου ασχολούμαι και με πολύ κερδοφόρα πράγματα και στο ζήτημα γκόμενας αν με γνώριζες από κοντά θα ήθελες πολύ να ήμαστε κολητάρια, τώρα για το εδώ ρώτα τα περισότερα μέλη την άποψη τους για εμένα.

Η Μάρθα Κλάψα...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Είσαι απο τα άτομα που άνετα παίζουν ξύλο για το ποδόσφαιρο, αν τους προκαλέσει κάποιος... Φοβάμαι πως το ίδιο άνετα βρίζεις ή αρχίζεις να βρίζεις όπως οι άλλοι, ανήκεις στην κατηγορία των ΑΡΝΙΩΝ οι οποίοι είναι οι αθλητικά-πολιτικά-θρηκευτικά φανατισμένοι και πορωμένοι.... Στενό μυαλό, στενές απόψεις, στενό iq.....πακέτο πάνε αυτά.

Επισκέπτης
Ρε μαγκες sorry αλλα πως ξεχωριζεται αν ειναι κλωνος???
κανατε dna?
θα το μάθεις από που το ξέρω με πμ και θα σου το πώ γιατί σου έχω εμπιστοσύνη οτι δεν θα εκθέσουμε το άτομο που το είπε και θα σαου πω στο θρεντ που έχεις ανοίξει τι σφιγγοφωλιά κρύβεται μέχρι θαμώνες της λεωφόρου Παιανείας.

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
θα το μάθεις από που το ξέρω με πμ και θα σου το πώ γιατί σου έχω εμπιστοσύνη οτι δεν θα εκθέσουμε το άτομο που το είπε και θα σαου πω στο θρεντ που έχεις ανοίξει τι σφιγγοφωλιά κρύβεται μέχρι θαμώνες της λεωφόρου Παιανείας.

τον γιατρό γρήγγγγγοοοορααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Περιμενω να μαθω εγω ΔΕΝ προκειται να Εκθεσω κανενα !!!
Για εμενα το ποδοσφαιρο ειναι το Πιο ΩΡΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ πραγμα στην Ζωη
το πρωτο ειναι η ΙΔΙΑ η Ζωη!!!( η κορη μου)

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Αριων καλά δεν ντρεπεσε καθόλου?
Εδω και μια εβδομάδα δεν εμπενες στο thread "και τον Μαη θα ειναι ωραια" με ειρωνικα και παιδιατικα κοροϊδευτικα posts?
Εσυ σε σχετικά ήρεμες ερωτήσεις στο γιατι προκαλεις δεν απαντουσες 3 φορες ειρωνικότερα "επηδη ψαρωνουν οι γαυροι και βριζουν"
Εσύ δεν είσουν ο απόλυτος ηθικός αυτουργός τόσων Mute εδω μεσα
Εσύ σε προτροπές ακόμα και φιλων σου να σταματησεις ολα αυτα δεν ελεγες οτι "οσο ψαρώνουν εγω θα τους μπριζώνω"???
Με εσένα δεν ασχοληθηκαν καμια 65αρια ατομα όταν ανοιχτηκε thread για το ποιοι θα προτιμούσαν να μην υπαρχεις εδω μεσα?
Εσένα δεν σε κατηγόρησαν μέχρι και οι "φιλοι σου" οπως εσυ λες σε αλλο thread για ολες αυτές της μαλακιες>?????
Και τώρα μετα απο ολο αυτο τον χαμό που προκαλεσες αναφερεσε στο "ΚΥΚΝΙΟ ΣΟΥ ΑΣΜΑ" και στην τρομερη και φοβερή αποχωρηση σου απο το Forum και με οσκαρικο θεατρινισμο παρουσιαζεσε ωσαν τον αδικιμενο Βασιλάκη Καιλα??????
Σιγα ρε Αριων μη κλάψουμε κιολας
Χωρις εσενα σιγουρα καποια πράγματα θα ειναι πολυ ποιο ήρεμα και πολύ καλύτερα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Περιμενω να μαθω εγω ΔΕΝ προκειται να Εκθεσω κανενα !!!
Για εμενα το ποδοσφαιρο ειναι το Πιο ΩΡΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ πραγμα στην Ζωη
το πρωτο ειναι η ΙΔΙΑ η Ζωη!!!( η κορη μου)

Να την χαιρεσαι!  Με bold

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Eγώ πάντως BAPEΘHKA και σταματάω να είμαι μέλος του site. Στα αρχίδια σας βέβαια μερικών αλλά πιστεύω ότι και άλλοι έχουν ήδη βαρεθεί..και θα λακίσουν σιγά σιγά.

Θα μείνουν οι ομοϊδεάτες οπότε το site θα ονομαστεί "Eρυθρόλευκο Kαφενείο".

Γειά σας και κρίμα για την προσπάθεια που έχετε κάνει, το site θα πέφτει σταδιακά ώσπου θα φτάσει στο μηδέν...

Κολλητέ άσε τα χαζά σου.
Που πας και σταματάς.
Προσβάλεις και εμάς, που υποτίθεται δεν εμπλεκόμαστε σε αυτά που αναφέρεσε και παλεύουμε για τη μουρδελιάρικη πλευρά του σάιτ.
Πάρτο αλλιώς και αν θέλεις να ξέρεις, προσωπικά καθόλου στ αρχίδια μου αν φύγεις. Με νοιάζει και για σένα και για όλους.

Επισκέπτης
Ρε Αριων καλά δεν ντρεπεσε καθόλου?
Εδω και μια εβδομάδα δεν εμπενες στο thread "και τον Μαη θα ειναι ωραια" με ειρωνικα και παιδιατικα κοροϊδευτικα posts?
Εσυ σε σχετικά ήρεμες ερωτήσεις στο γιατι προκαλεις δεν απαντουσες 3 φορες ειρωνικότερα "επηδη ψαρωνουν οι γαυροι και βριζουν"
Εσύ δεν είσουν ο απόλυτος ηθικός αυτουργός τόσων Mute εδω μεσα
Εσύ σε προτροπές ακόμα και φιλων σου να σταματησεις ολα αυτα δεν ελεγες οτι "οσο ψαρώνουν εγω θα τους μπριζώνω"???
Με εσένα δεν ασχοληθηκαν καμια 65αρια ατομα όταν ανοιχτηκε thread για το ποιοι θα προτιμούσαν να μην υπαρχεις εδω μεσα?
Εσένα δεν σε κατηγόρησαν μέχρι και οι "φιλοι σου" οπως εσυ λες σε αλλο thread για ολες αυτές της μαλακιες>?????
Και τώρα μετα απο ολο αυτο τον χαμό που προκαλεσες αναφερεσε στο "ΚΥΚΝΙΟ ΣΟΥ ΑΣΜΑ" και στην τρομερη και φοβερή αποχωρηση σου απο το Forum και με οσκαρικο θεατρινισμο παρουσιαζεσε ωσαν τον αδικιμενο Βασιλάκη Καιλα??????
Σιγα ρε Αριων μη κλάψουμε κιολας
Χωρις εσενα σιγουρα καποια πράγματα θα ειναι πολυ ποιο ήρεμα και πολύ καλύτερα
αν δεις της συμετοχές μου σε οπαδικές κόντρες στις 9 από της 10 έχω προκληθεί και δεν της έχω ανοίξει εγώ.
2ον σε ρωτάω να μου πεις αν έχω βρίσει ποτέ κανέναν είτε με πμ είτε δημόσια να την δημοσιεύσει αν έχει άντερα εγώ που έχω το έκανα

Επισκέπτης
Κολλητέ άσε τα χαζά σου.
Που πας και σταματάς.
Προσβάλεις και εμάς, που υποτίθεται δεν εμπλεκόμαστε σε αυτά που αναφέρεσε και παλεύουμε για τη μουρδελιάρικη πλευρά του σάιτ.
Πάρτο αλλιώς και αν θέλεις να ξέρεις, προσωπικά καθόλου στ αρχίδια μου αν φύγεις. Με νοιάζει και για σένα και για όλους.
είδη και αυτός είναι παρελθόν από εδώ.

και έπεται συνέχεια.......................................

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
αν δεις της συμετοχές μου σε οπαδικές κόντρες στις 9 από της 10 έχω προκληθεί και δεν της έχω ανοίξει εγώ.
2ον σε ρωτάω να μου πεις αν έχω βρίσει ποτέ κανέναν είτε με πμ είτε δημόσια να την δημοσιεύσει αν έχει άντερα εγώ που έχω το έκανα
Εμενα δεν με εβρισες ποτε ουτε ειδα να βριζεις αλλον
ΑΛΛΑ Εμενα και αλλους 50 τους ειρωνευόσουν ασυστολα παιζοντας με τα νευρα τους.
Μαζι ηρθαμε σε φραστικη αντιπαραθεση τουλαχιστον 10 φορες.....
ΕΣΥ γιατι δεν απαντας τα 5-6 πραγματακια που σε ρωταω????????

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Απο τις 14/12. Κανείς δεν σου απεύθυνε το λόγο, κανείς δεν σε ανέφερε, κανείς δεν σε έθειξε. Μόνος σου εμφανίστηκες.
Μετά απο αυτό το ποστ σου ξεκίνησε ο πανικός.
Τώρα παριστάνεις τον κλαμμένο? Αργά είναι φίλε Αρίων.

φίλοι γαύροι συγχαρητήρια έχετε ανεβάσει πολύ την ποιότητα του θρέντ σας το έχετε κάνει πανεπιστημιακού επιπέδου τύφλα να έχει το χάρβαρντ ζήτω η γαύρειος ιδιωτική εκπαίδευση.  

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
είδη και αυτός είναι παρελθόν από εδώ.

και έπεται συνέχεια.......................................

ναι θα χάσει η Βενετιά βελόνι!
τόσο σημαντικά και επιφανή μέλη θα λέιψουν σε όλους!
όλοι nicknames είμαστε εδω μεσα καταλάβετε το.
Ορισμένοι μπερδεόυν την πραγματική τους ζωή με αυτό που γίνεται εδώ μέσα.
GET A LIFE!
Μα τόση κακομοιρία πία!
Εντάξη το καταλάβαμε πως θα φύγετε,
μας το λέτε 2 ημέρες τώρα, έχετε ανοίξει ειδικά θρέντ για την αποχώρηση σας και ακόμα εδώ είστε και κλάιγεστε σαν γυναικούλες.
Ντροπή μην εξεφτελίζεστε άλλο.
Στα άρχιδια οονών αν αποχωρήσω εγώ, η ο Παπαρίων η ο καθένας!

Εδώ αποχώρησαν μεγαθήρια σαν τον savala ton warhol kai ton panosmpos και δεν άλλαξε κάτι...

Κλαμμαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Απο τις 14/12. Κανείς δεν σου απεύθυνε το λόγο, κανείς δεν σε ανέφερε, κανείς δεν σε έθειξε. Μόνος σου εμφανίστηκες.
Μετά απο αυτό το ποστ σου ξεκίνησε ο πανικός.
Τώρα παριστάνεις τον κλαμμένο? Αργά είναι φίλε Αρίων.
ΤΑ βλεπεις....
Αυτα σου λεω.....
ΔΕΝ Εβριζες
Ειρωνευόσουν καθε δευτερολεπτο (και αυτο εξαγριώνει περισοτερο) και σε προτροπεσ φιλων και εχθρων να σταματισεις εσυ αποκρινοσουν οτι "ΟΣΟ τσιμπανε εγω θα τους μπριζωνω"

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
O Aριωνας δεν θα παει πουθενα.. ;)

Οσο και να του επιτιθονται εδω θα μεινει.

Ειναι απο τα πιο αξιολογα μελη του forum. ;)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Προτείνω Να Δοθεί Τέλος εδω και Τωρα!!!
απ όλες τις Πλευρές!!!

Συμφωνείτε??

Stories