You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ειπαμε κατι και δεν χρειαζεται να Δωσουμε Συνεχεια!!!
Ειναι κατι που θα το εφαρμοσουμε ΟΛΟΙ
Ο καθενας Οπαδος θα μπαινει στο Δικο του Θρεντ και θα Γραφει ΜΟΝΟ για την Ομαδα του !!!!
Χωρις να Βριζει τους Αλλους !!!
Ειναι κατι που θα το εφαρμοσουμε ΟΛΟΙ
Ο καθενας Οπαδος θα μπαινει στο Δικο του Θρεντ και θα Γραφει ΜΟΝΟ για την Ομαδα του !!!!
Χωρις να Βριζει τους Αλλους !!!
Εγω από ότι έχω καταλάβει, αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μεγαλώνει ο αριθμός των μελών του site...άσχετα αν οι χρήστες είναι ΄πελάτες΄ του πληρωμένου έρωτα ή μόνο ΄πωρωμένοι΄ μαλάκες με τις ομάδες τους.
Αν και είμαστε άντρες και μας αρέσει ο αθλητισμός, εδώ δε βρίσκω λόγο να υπάρχουν τέτοια θρέντ.
Κάποιοι από αυτούς που βρίζουν και δε διαγράφονται ίσως πληρώνουν..ίσως έχουν πληρώσει όταν είχε χρειαστεί το site μια μικρή οικονομική ενίσχυση (όπως τότε με τις attack).
Οπότε οι admin τους ανέχονται.
Αν και είμαστε άντρες και μας αρέσει ο αθλητισμός, εδώ δε βρίσκω λόγο να υπάρχουν τέτοια θρέντ.
Κάποιοι από αυτούς που βρίζουν και δε διαγράφονται ίσως πληρώνουν..ίσως έχουν πληρώσει όταν είχε χρειαστεί το site μια μικρή οικονομική ενίσχυση (όπως τότε με τις attack).
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Eδώ δεν θα αναφέρουμε ονόματα.Oύτε θα βριστούμε μεταξύ μας.
Aπλά θα επισημάνουμε απλά και λογικά στους υπεύθυνους του site ότι ορισμένοι το έχουν μετατρέψει σε τσιφλίκι τους και αντιμετωπίζουν όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη εχθρικά.
Πολλοί,ετερόκλητοι μεταξύ μας άνθρωποι έχουμε πέσει θύματα ύβρεων,απειλών ακόμα και κατά της σωματικής μας ακεραιότητας με προσωπικές απειλές που ξεπερνούν τα όρια του internet.
Aυτό πρέπει να σταματήσει για καλό του site.Oι τσαμπουκάδες θα μετακομίσουν μόλις το site αρχίσει να πέφτει, οι χρήστες όμως που το ανέδειξαν θα έχουν ήδη φύγει...έχοντας βαρεθεί
Παρακαλώ θερμά να μιλάμε λογικά με επιχειρήματα και χωρίς εμπάθεια και προσωπικές αναφορές ή κόντρες..
Σωστα ομιλεις. Δε πρεπει να προσβαλουμε τους αλλους.
εγω ποτε δεν εβρισα το σπιτι κανενος...στο εχω ζητησει επανηλημενως να μην ασχολεισαι με την παρτυ μου.τι εμπαθεια ειναι αυτη με μενα?σε καθε ποστ σου εχει το psaxnw μεσα,ειτε αναφερεσαι εμμεσα σε μενα..χαλαρωσε κι ασχολεισου με τιποτε αλλο γιατι εχεις ξεφυγει!Εμ μαλλον δεν ακουσες κατι απο αυτους για το σπιτι σου οπως καποιοι αλλοι..
Βριζουν πολυ παντως. ;)
σωστό σε βρίσκω αυτοκράτοραΕγω από ότι έχω καταλάβει, αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μεγαλώνει ο αριθμός των μελών του site...άσχετα αν οι χρήστες είναι ΄πελάτες΄ του πληρωμένου έρωτα ή μόνο ΄πωρωμένοι΄ μαλάκες με τις ομάδες τους.
Επισκέπτης
Δεν γραφετε ρε μαγκες και κανενα review για κανενα κοριτσακι αντι να ασχολειστε με τον Κοκαλη και τον Βαρδινογιαννη.
Αυτοι το εχουν λυση το προβλημα τους.
Αυτοι το εχουν λυση το προβλημα τους.