Νέα

Eδώ είναι το τσιφλίκι μερικών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ποιος ειναι ο ιδιοκτήτης επιτέλους και γιατί αφηνει τους διαχειριστές να αφήνουν τους παλιούς μας βρίζουν;γιατι οι διαχειριστές σβηνουν τα καλοπροαίρετα μηνύματα των νέων και όχι τις χριστοπαναγίες των παλιών;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειπαμε κατι και δεν χρειαζεται να Δωσουμε Συνεχεια!!!

Ειναι κατι που θα το εφαρμοσουμε ΟΛΟΙ

Ο καθενας Οπαδος θα μπαινει στο Δικο του Θρεντ και θα Γραφει ΜΟΝΟ για την Ομαδα του !!!!
Χωρις να Βριζει τους Αλλους !!!

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Εγω από ότι έχω καταλάβει, αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μεγαλώνει ο αριθμός των μελών του site...άσχετα αν οι χρήστες είναι ΄πελάτες΄ του πληρωμένου έρωτα ή μόνο ΄πωρωμένοι΄ μαλάκες με τις ομάδες τους.

Αν και είμαστε άντρες και μας αρέσει ο αθλητισμός, εδώ δε βρίσκω λόγο να υπάρχουν τέτοια θρέντ.

Κάποιοι από αυτούς που βρίζουν και δε διαγράφονται ίσως πληρώνουν..ίσως έχουν πληρώσει όταν είχε χρειαστεί το site μια μικρή οικονομική ενίσχυση (όπως τότε με τις attack).
Οπότε οι admin τους ανέχονται.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Eδώ δεν θα αναφέρουμε ονόματα.Oύτε θα βριστούμε μεταξύ μας.

Aπλά θα επισημάνουμε απλά και λογικά στους υπεύθυνους του site ότι ορισμένοι το έχουν μετατρέψει σε τσιφλίκι τους και αντιμετωπίζουν όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη εχθρικά.

Πολλοί,ετερόκλητοι μεταξύ μας άνθρωποι έχουμε πέσει θύματα ύβρεων,απειλών ακόμα και κατά της σωματικής μας ακεραιότητας με προσωπικές απειλές που ξεπερνούν τα όρια του internet.

Aυτό πρέπει να σταματήσει για καλό του site.Oι τσαμπουκάδες θα μετακομίσουν μόλις το site αρχίσει να πέφτει, οι χρήστες όμως που το ανέδειξαν θα έχουν ήδη φύγει...έχοντας βαρεθεί

Παρακαλώ θερμά να μιλάμε λογικά με επιχειρήματα και χωρίς εμπάθεια και προσωπικές αναφορές ή κόντρες..

Σωστα ομιλεις. Δε πρεπει να προσβαλουμε τους αλλους.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Εμ μαλλον δεν ακουσες κατι απο αυτους για το σπιτι σου οπως καποιοι αλλοι..

Βριζουν πολυ παντως. ;)
εγω ποτε δεν εβρισα το σπιτι κανενος...στο εχω ζητησει επανηλημενως να μην ασχολεισαι με την παρτυ μου.τι εμπαθεια ειναι αυτη με μενα?σε καθε ποστ σου εχει το psaxnw μεσα,ειτε αναφερεσαι εμμεσα σε μενα..χαλαρωσε κι ασχολεισου με τιποτε αλλο γιατι εχεις ξεφυγει!

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω από ότι έχω καταλάβει, αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μεγαλώνει ο αριθμός των μελών του site...άσχετα αν οι χρήστες είναι ΄πελάτες΄ του πληρωμένου έρωτα ή μόνο ΄πωρωμένοι΄ μαλάκες με τις ομάδες τους.

Αν και είμαστε άντρες και μας αρέσει ο αθλητισμός, εδώ δε βρίσκω λόγο να υπάρχουν τέτοια θρέντ.

Κάποιοι από αυτούς που βρίζουν και δε διαγράφονται ίσως πληρώνουν..ίσως έχουν πληρώσει όταν είχε χρειαστεί το site μια μικρή οικονομική ενίσχυση (όπως τότε με τις attack).
Οπότε οι admin τους ανέχονται.
σωστό σε βρίσκω αυτοκράτορα

Επισκέπτης
Δεν γραφετε ρε μαγκες και κανενα review για κανενα κοριτσακι αντι να ασχολειστε με τον Κοκαλη και τον Βαρδινογιαννη.
Αυτοι το εχουν λυση το προβλημα τους.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον προλαλήσαντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom