Επισκέπτης
θα τα πούμε με πμ κατάλαβα.Λοιπον εγω αποχωρω για σημερα
Βγαζω την κορη μου Εξω!!!
Ελπιζω ολοι να συμφωνησαμε σαν Αντρες!!!
Αριων κατι περιμενω ε?
θα τα πούμε με πμ κατάλαβα.Λοιπον εγω αποχωρω για σημερα
Βγαζω την κορη μου Εξω!!!
Ελπιζω ολοι να συμφωνησαμε σαν Αντρες!!!
Αριων κατι περιμενω ε?
τομάσο χαμογελάμε κάνουμε τους άλλους να ανησυχούν.το θεμα δεν τελειωνει πριν πεσει διαγραφη σε οποιον βριζει συνεχεια.
Δυστηχως αριωνα πριν προλαβεις να πεις κατι ,προκληθηκες ξανα..
ο μοναδικος τροπος να σταματησουν τα μπινελικια ειναι αυτοι που θελουν να σταματησουν να ΜΗΝ απαντανε σε αυτους που μπινελικονουν...σιγα σιγα θα βαρεθουν αυτοι που βριζουν και θα σταματησουν...
δεν ειναι ευκολο βεβαια οταν σε προκαλουν να κανεις το παγωνι αλλα ειναι ο μονος τροπος....
το ban δεν ειναι λυση αφου μπορει να μπει ο αλλος με αλλο ονομα οπως επισης καποιοι εχουν δυο και τρεις λογαριασμους....
νομιζω αυτο δεν ειναι εφικτο αλλα ειναι και λιγο αδικο....ναι αλλα θα αναγκαζονται να μπαινουν απο internet cafe..και δεν θα γραφουν συχνα.
Γιατι απο την ip στο computer toy σπιτιου τους θα εχουν αποκλειστει.
Αρα ειναι λυση ;)
σταματα να απαντας σε οποιοδηποτε προκλητικο(που ειναι παρα πολλα..) ποστ....Άσε Nik, το δοκιμάσαμε, το εφαρμόσαμε αλλά τελικά δεν ήταν στο χέρι μας.
ναι αλλα θα αναγκαζονται να μπαινουν απο internet cafe..και δεν θα γραφουν συχνα.
Γιατι απο την ip στο computer toy σπιτιου τους θα εχουν αποκλειστει.
Αρα ειναι λυση ;)
εγω πιστευω οτι γινετε!!!!Σου ξαναλέω πως αυτό κάναμε.
Αν τώρα απο τη μια στιγμή στην άλλη γεμίζει το θρεντ με φώτο, βίντεο και πολλά άλλα ωραία....την έχεις ζήσει την εμπειρία.
Κουβέντα, που αυτό θέλουμε (τουλάχιστον οι πιο πολλοί), δεν γίνεται.
τωρα αυτο που λες ...δεν εχω ιδεα τι ειναι..(εκτος απο τα πολιτικα ειμαι ασχετος και στους υπολογιστες..)Δεν έχουν όλοι static ip στα σπίτια τους...
εγω πιστευω οτι γινετε!!!!
πως μπορω και μιλαω με τον psaxnw kai ton podolagno?(λεω αυτους που ειναι ολυμπιακοι..)
πως μπορω και αγνοω(πλεον) βρισιες και προκλησεις...?
αν εχω ακουσει λεει......?Εμ μαλλον δεν ακουσες κατι απο αυτους για το σπιτι σου οπως καποιοι αλλοι..
Βριζουν πολυ παντως. ;)
Συγνωμη ρε φιλε αλλα και εσυ στα πρωτα ποστ που εκανες ειχες μπει στο θρεντ του Ολυμπιακου και μιλαγες για γαυρους οπαδους της πουστιας και απογονους του στολου.ειναι απλό,οι αρχηγοί του σάιτ αφήνουν τα κολλητάρια τους να αλωνίζουν γιατί νομιζουν οτι το σαιτ ειναι αυτοί,αλλα το σάιτ εμαστε εμείς.Ας φύγουμε όλοι και θα καταλάβουν αν πρεπει να αφήνουν καποιους να βρίζουν