Νέα

Eδώ είναι το τσιφλίκι μερικών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω συμφωνο αλλα εχω και μια προταση.
Οταν καποιος δεν εχει σκοπο να κανει κουβεντα να μην μπαινει σε θρεντ που δεν τον ενδιαφερουν μονο και μονο για να τα κανει μπουρδελο.
Διαβαζω συχνα τα θρεντ του Παναθηναικου και της Αεκ και με πολλα απο αυτα που διαβαζω διαφωνο αλλα απο την στιγμη που καποιοι μιλουν για την ομαδα τους δεν θα μπω εγω για να αρχησο πολεμο οσο και αν δεν μου αρεσουν αυτα που γραφουν.
Οποιος δεν γουσταρει αυτα που διαβαζει να μην συμμετεχει.
Αν θελει καλοπροερετα να κανει διαλογο δεκτος.
Ολοι εχουμε της αποψης μας και τα πιστευω μας και κανεις δεν θα αλλαξει τον αλλον, ας κανουμε την πλακα μας και ας ανταλασουμε αποψης χωρις να φτανουμε στα ακρα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο μοναδικος τροπος να σταματησουν τα μπινελικια ειναι αυτοι που θελουν να σταματησουν να ΜΗΝ απαντανε σε αυτους που μπινελικονουν...σιγα σιγα θα βαρεθουν αυτοι που βριζουν και θα σταματησουν...
δεν ειναι ευκολο βεβαια οταν σε προκαλουν να κανεις το παγωνι αλλα ειναι ο μονος τροπος....
το ban δεν ειναι λυση αφου  μπορει να μπει ο αλλος με αλλο ονομα οπως επισης καποιοι εχουν δυο και τρεις λογαριασμους....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ο μοναδικος τροπος να σταματησουν τα μπινελικια ειναι αυτοι που θελουν να σταματησουν να ΜΗΝ απαντανε σε αυτους που μπινελικονουν...σιγα σιγα θα βαρεθουν αυτοι που βριζουν και θα σταματησουν...
δεν ειναι ευκολο βεβαια οταν σε προκαλουν να κανεις το παγωνι αλλα ειναι ο μονος τροπος....
το ban δεν ειναι λυση αφου  μπορει να μπει ο αλλος με αλλο ονομα οπως επισης καποιοι εχουν δυο και τρεις λογαριασμους....

ναι αλλα θα αναγκαζονται να μπαινουν απο internet cafe..και δεν θα γραφουν συχνα.

Γιατι απο την ip στο computer toy σπιτιου τους θα εχουν αποκλειστει.

Αρα ειναι λυση ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι αλλα θα αναγκαζονται να μπαινουν απο internet cafe..και δεν θα γραφουν συχνα.

Αρα ειναι λυση ;)
νομιζω αυτο δεν ειναι εφικτο αλλα ειναι και λιγο αδικο....
πχ εγω εχω δικο μου λογαριασμο και στην εταιρια που εργαζομαι ενας συναδελφοςεχει αυτος δικο του(δεν πολυγραφει βεβαια...)αμα κανουν ban εμενα δεν  περιοριζετε και εκεινος...?
ασε που που oi admin ΔΕΝ θελουν να κανουν ban.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άσε Nik, το δοκιμάσαμε, το εφαρμόσαμε αλλά τελικά δεν ήταν στο χέρι μας.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Άσε Nik, το δοκιμάσαμε, το εφαρμόσαμε αλλά τελικά δεν ήταν στο χέρι μας.
σταματα να απαντας σε οποιοδηποτε προκλητικο(που ειναι παρα πολλα..) ποστ....
γραψε στα παπαρια σου οτι σε ενοχλει(εδω μεσα βεβαια...)και προσπαθησε να κανεις ΜΟΝΟ ποδοσφαιρικη(αναφερομαι στις ποδοσφαιρικες κοντρες, σιγουρα υπαρχουν και πολιτικες και αλλου ειδους...) κουβεντα...
αδιαφοριστε για αυτους που μπινελικονουν....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παιδια εγω ειμαι καινουριος εδω και εχω αρχισει να φρικαρω. πραγματικα απορω με τους αρχηγους του σαιτ που παρα την τρομερα πρωτοποριακη ιδεα τους να φτιαξουν ενα τετοιο σαιτ οπου ολοι εμεις μπορουμε να λεμε τισ εμπειριες μας απο διαφορους τυπους αγοραιου ερωτα και διαφορα αλλα τετοια καναν το τρομερο κατα τη γνωμη μου λαθος να μην απαγορυσουν συζητησεις αθλητικες πολιτικες θρεσκευτικες και αλλα. ειναι σαν το ανεκδοτο μτ τον τυπο στο μπαρ που αρχιζει για αθλητικα του λεει ο μπαρμαν επ φιλε οχι αθλητικα εδω μετα πολιτικα και μετα τελως παντων του λεει ε αι γαμησου . με τα πολλα ρε αδερφια εδω μπορουμε να μιλαμε για γαμησια και σχετικα με αυτο θεματα.για αλλου τυπου συζητησεις υπαρχουν χιλιαδες αλλα φορουμ που γινετε της μουρλης. ευχαριστω και συγνωμη αν προσβαλα καποιον

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Σου ξαναλέω πως αυτό κάναμε.
Αν τώρα απο τη μια στιγμή στην άλλη γεμίζει το θρεντ με φώτο, βίντεο και πολλά άλλα ωραία....την έχεις ζήσει την εμπειρία.
Κουβέντα, που αυτό θέλουμε (τουλάχιστον οι πιο πολλοί), δεν γίνεται.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Αρα ειναι λυση ;)

Δεν έχουν όλοι static ip στα σπίτια τους...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σου ξαναλέω πως αυτό κάναμε.
Αν τώρα απο τη μια στιγμή στην άλλη γεμίζει το θρεντ με φώτο, βίντεο και πολλά άλλα ωραία....την έχεις ζήσει την εμπειρία.
Κουβέντα, που αυτό θέλουμε (τουλάχιστον οι πιο πολλοί), δεν γίνεται.
εγω πιστευω οτι γινετε!!!!
πως μπορω και μιλαω με τον psaxnw kai ton podolagno?(λεω αυτους που ειναι ολυμπιακοι..)
πως μπορω και αγνοω(πλεον) βρισιες και προκλησεις...?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μια πολυ γνωστη φραση σημερα ειναι οτι καλυτερη ειναι η προληψη παρα η καταστολη. τωρα κοιτα να δεις τι γινεται. εχουν φτασει σε μια φαση που ακομα και η καταστολη εχει γινει ονειρο. και θελω να ρωτησω καποιος απο τους μοδαρατορ ας μου απαντησει παρακαλω. γιατι δεν σβηνονται ολα τα εκτος μπουρδελοκαταστασεων θρεντ και απο την επωμενη μερα να μην επιτραπει καμοια τετοιυ ειδους δημιουργια? αυτο μπορω να πω οτι λεγεται προληψη και να δειτε οτι μετα θα ειναι ολα ωραια. φιλικα παντα. αν μπορει καποιος να απαντησει

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εγω πιστευω οτι γινετε!!!!
πως μπορω και μιλαω με τον psaxnw kai ton podolagno?(λεω αυτους που ειναι ολυμπιακοι..)
πως μπορω και αγνοω(πλεον) βρισιες και προκλησεις...?

Εμ μαλλον δεν ακουσες κατι απο αυτους για το σπιτι σου οπως καποιοι αλλοι..

Βριζουν πολυ παντως. ;)

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειναι απλό,οι αρχηγοί του σάιτ αφήνουν τα κολλητάρια τους να αλωνίζουν γιατί νομιζουν οτι το σαιτ ειναι αυτοί,αλλα το σάιτ εμαστε εμείς.Ας φύγουμε όλοι και θα καταλάβουν αν πρεπει να αφήνουν καποιους να βρίζουν

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειναι απλό,οι αρχηγοί του σάιτ αφήνουν τα κολλητάρια τους να αλωνίζουν γιατί νομιζουν οτι το σαιτ ειναι αυτοί,αλλα το σάιτ εμαστε εμείς.Ας φύγουμε όλοι και θα καταλάβουν αν πρεπει να αφήνουν καποιους να βρίζουν
Συγνωμη ρε φιλε αλλα και εσυ στα πρωτα ποστ που εκανες ειχες μπει στο θρεντ του Ολυμπιακου και μιλαγες για γαυρους οπαδους της πουστιας και απογονους του στολου.
Μην τρελαθουμε καλο ειναι να προσεχουμε ολοι τι γραφουμε.

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το δέχομαι.Όμως μεσα στην αναμπουμπούλα τα είπα και εγώ.Ας μην αφηναν τους δικούς τους να αλωνίζουν να σεβόμασταν.Αν βλεπεις χριστοπαναγίες ατιμώρητες και εμενα να μου βρίζουν τις απαντήσεις τι περιμένεις;Πρεπει ο ιδιοκτήτης του σάιτ να παρέμβει επιτέλους και να βάλει χέρι στους ανάλγητους χρήστες και διαχειριστές

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
oloi εχουμε λερωμενει την φωλια μας!!!!
το θεμα ειναι απο εδω και περα τι γινετε!!!!
εγω ειπα ποιον δρομο θα ακολουθησω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom