Επισκέπτης
στους γαύρους.Ξέρεις Zero Tolerance σημαίνει = Μηδενική Ανοχή στα Ελληνικά....... Ανοχή σε τι?
στους γαύρους.Ξέρεις Zero Tolerance σημαίνει = Μηδενική Ανοχή στα Ελληνικά....... Ανοχή σε τι?
Ξεκολατε λιγο, ZeroTolerance ειναι εταιρια παραγωγης πορνο. Απο αυτες που τις βλεπουμε και τραβαμε και καμια μαλακια για ξελαμπικαρισμα. Πανω αριστερα λεει bourdela.com, ουτε kafrohooligan.net ούτε globalpolitcs.org, ουτε hondosunited.beaute
στους γαύρους.
παπάρια μέντολες που λέει και ο Γεωργίου.Tην ξέρω την εταιρία Zero Tolerance, έχω δίκη σε 3 μήνες με κάποιον που τα έφερνε πειρατικά και τα πάταγε κόπιες, γιατί η εταιρία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα. Αυτό που έδωσες δεν είναι απάντηση.........
όταν ο άλλος μπαίνει μέσα στο δικό σου θρέντ και σε προκαλεί εσύ θα κάνεις τον μαλάκα? και άλλο να κάνουμε πλάκα και άλλο να μας βρίζουν την μάνα.Πάντως, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι Αρίωνα, από το σημείο που άρχισα να παρακολουθώ εγώ τουλάχιστον την εξέλιξη της αντιπαλότητάς σου με κάνα-δύο τύπους σε οπαδικά threads, μπορεί εκείνη να απέπνεαν μία επιθετικότητα και μία καφρίλα απέναντί σου, αλλά και εσύ έκανες ότι περνούσε από το χέρι σου για να τους ερεθίσεις ακόμη περισσότερο, δεν αρκέστηκες απλά στο να εκφέρεις μία αιρετική για τα δικά τους γούστα άποψη που δεν τους άρεσε. Αυτό βέβαια, δε δικαιολογεί ούτε την επιθετικότητα, ούτε την καφρίλα.
παπάρια μέντολες που λέει και ο Γεωργίου.
η αν καποιος Βαναριστει πανω απο μια φορα να κοβεται απο το site...
Το λεω Ξεκαθαρα "πανω απο μια φορα"Πόσες φορές δλδ?
2? 3? 10?
παπάρια μέντολες που λέει και ο Γεωργίου.
κοίτα να σου πω δεν είναι θέμα αν μπορούν να δουν τα πμ οι μοντ μπορουν αν εσυ πατήσεις την αναφορά στον συντονιστή αλλά το ζήτημα είναι ότι κανα δυο μοντ συμβαδίζουν με αυτούς που έχουν κάνει αδελφές από το πήδημα τα μισά μέλη εδώ.Η λυση ειναι ΜΙΑ κλειδωστε ολα Τα Αθλητικα Θρεντς!!!!
και τα Πολιτικα!!!!
Εφοσος δεν μπορει καποιος να παρακολουθει τα pms
δεν γινεται αλλιως κλειδωστε τα ολα!!!!!
η αν καποιος Βαναριστει πανω απο μια φορα να κοβεται απο το site...
Ξερω οτι και εγω εχω ξεφυγει ορισμενες φορες ....
Ας ισχυουν για ολους τα ιδια!!!!
εκανες μαλακια? κοβεσαι!!!
όταν ο άλλος μπαίνει μέσα στο δικό σου θρέντ και σε προκαλεί εσύ θα κάνεις τον μαλάκα? και άλλο να κάνουμε πλάκα και άλλο να μας βρίζουν την μάνα.
είσαι πολύ ωραίος μπαίνεις σε ένα θρεντ που μπορείς να ποστάρεις υλικό από γεγονότα και μπαίνεις και ποστάρεις μαλακίες να το κάνεις μπουρδέλο? δηλαδή σώνει και καλά θέλεις να μας δείξεις τι ανατροφή έχεις.δέιξε μας τίτλους ιδιοκτησίας των θρεντς ρε Παπαριων !
τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα!
το κάψιμο του εγκεφάλου σου δεν έχει όρια!
55 χρονών άνθρωπος και ασχολείσαι με αυτά.
δέιξε μας τίτλους ιδιοκτησίας των θρεντς ρε Παπαριων !
τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα!
το κάψιμο του εγκεφάλου σου δεν έχει όρια!
55 χρονών άνθρωπος και ασχολείσαι με αυτά.
φίλε μου ασχολούμαι και με πολύ κερδοφόρα πράγματα και στο ζήτημα γκόμενας αν με γνώριζες από κοντά θα ήθελες πολύ να ήμαστε κολητάρια, τώρα για το εδώ ρώτα τα περισότερα μέλη την άποψη τους για εμένα.Φίλε arion1955,
απο το ύφος σου καταλαβαίνω πως πραγματικά ίσως να είχες δίκιο αλλά το έχασες στην πορεία.....
Ασχολήσου με κάτι άλλο πιο κερδοφόρο και λιγότερο ψυχοφθόρο απο το ποδόσφαιρο και get a life. Πχ έχεις δοκιμάσει να πιάσεις γκόμενα?