Νέα

Eδώ είναι το τσιφλίκι μερικών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
'Αλλος ένας που τον απειλούν φαντάσματα και έχει πέσει σε κατάσταση Matrix με το ίντερνετ.

Φίλε μου ένα πράγμα θα πω γιατί σαν κι εσένα υπήρξαν κι άλλοι στο παρελθόν...

ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ή ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ,

ΤΕΛΟΣ
θέλεις και κοπυ πειστ των πμ?

Επισκέπτης
από τον νυχτα

ενταξει,θα γαμησουμε κ τη μανα σου.ηρεμησε τωρα.
αμα δεν εισαι καλο παιδι θα ξετρυπησουμε κ τον μπαμπακα σου,αν ξερεις ποιος ειναι βεβαια.

παλιοπουτανακι τωρα αρχισες τη μητρικη σου γλωσσα ? τα κακαρισματα ?
οκ,μεινε σ'αυτα κ ελπιζω να εμαθες καποιο μαθημα για το θρεντ του θρυλου.

κατα τ'αλλα στα αρχιδια μου τα 5 σε γραφω.μονο για τον ολυμπιακο μας δεν θα μιλας.
βρωμοπουστα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Φυσικά! Και δημοσιοποιησέ τα εδώ ή στείλτα μου pm....Θα προτιμούσα δημόσια για να λάβουν όλοι γνώση.

Επισκέπτης
μακ λειν

για τα παραπανω εισαι αεκ κ 2ος στη ζωη κ ποτε μαγκας.

για το οτι ζητησες να κανουν μπαν τον λογαριασμο του φιλου κ δικο μου ολοκληρωτικα απ'τις πουτανιτσες του σαιτ ή ακομη κ απ'τους διαχειριστες σου λεω μπραβο,εισαι πολυ αντρας με το καινουριο σου φουστανι.βεβαια,εσενα κανενας δεν σε πειραζει,κανενας δεν σε ενοχλει.
φυσικα κ δεν ειναι αδικο το οτι εγινε αποκλεισμος λογω πμ....γιατι στα ειπαμε μια χαρα το μεσημερακι αλλα ρε φιλε εισαι μεγαλη κοταρα.εισαι μεγαλος χεστης κ δεν εισαι αντρας παντελονατος.με τα φρυδια των μοντς κ διαχειριστων το παιζεις αντρας κοτζαμ μαλακας στην ηλικια σου.
και καλα ξερεις την ιντερνετικη μου ταυτοτητα κ αρχιδια,αμα ζητησω κ εγω απ'τους μοντ ή απ'τους διαχειριστες θα μου πουν κ αν θελω να κανω κ μηνυση κ αυτο το κανω...οπως κ εσυ...αλλα μη μου τσαμπουνας αρχιδιες κ μαλακιες.
να επισημανω οτι εισαι μεγαλος κλανιαρης ρε φιλε...κ θα ντρεπομουν αν ησουν πατερας μου....κριμα τα παντελονια που φορας...τουλαχιστον εισαι απ'αυτους που ανεβαζουν το καπακι της τουαλετας οταν κατουρανε ή καθεσαι ?

κλεινω λεγοντας σου να εισαι καλα κ παντα ετσι,μεγαλη ρομπα κ κωλοτουμπα.
μπραβο αδερφε καλα να περνας κ να ευχεσαι να μη συναντηθεις με κανεναν σαν κ εμας εκτος ιντερνετ γιατι δεν θα ειναι ευχαριστη εκεινη η μερα για σενα.

καλο σου βραδυ.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Το nickname του είναι "νύχτας"?

Μάλιστα, και ο Maclein........γράψε ΣΩΣΤΑ τα ονόματα please..

Επισκέπτης
απο  τον  Ιπτάμενος

Δε πα να @@ να ισιώσεις λέω γω? Μπορεις να διαφωνεις 1000% μαζι μου, αλλα αν βρίζεις ειναι αλλο θέμα. Αν σου κακοφαίνεται μια αποψη να μάθεις να τη συζητας, οχι να βριζεις. Δε στα μαθαν καλα στην κνε. Εισαι φασισταρας λοιπον γιατι δεν κανεις διάλογο, γιατι εχεις την ιδιοσυγκρασία που εχεις.

Επισκέπτης
Aρίων σου έστειλα ένα pm δες το παρακαλώ

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Πάντως απο τις απαντήσεις που σου στέλνουνε (γιατί απ' ότι καταλαβαίνω είναι απαντήσεις σε δικές σου ΙΣΩΣ υβριστικές και επιθετικές λέξεις) καταλαβαίνω πως έχει προηγηθεί κάποιος διάλογος.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εγώ έχω να πω 3 πράγματα και θα παρακαλέσω τους mods να λάβουν θέση...

ΠΟΤΕ μην πορώνεσει και τσακώνεσαι για

1 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
2 ΑΘΛΗΤΙΚΑ
3 ΠΟΛΙΤΙΚΑ
4 ΓΚΟΜΕΝΑ

Επισκέπτης
Πάντως απο τις απαντήσεις που σου στέλνουνε (γιατί απ' ότι καταλαβαίνω είναι απαντήσεις σε δικές σου ΙΣΩΣ υβριστικές και επιθετικές λέξεις) καταλαβαίνω πως έχει προηγηθεί κάποιος διάλογος.
ποτέ μου δεν έχω βρίσει άτομο εδώ.διάλογος δεν σημαίνει ότι τον έβρισα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Μην μασάς πάντως με τις μαλακίες μερικών εδώ....αλλοίμονο αν ταυτιστούμε με το site και το κάνουμε εικονική πραγματικότητα....

Απο εδώ ο καθένας ό,τι θέλει λέει..... ΟΙ MODS έχουν να πουν κάτι???????????????  :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Μην μασάς πάντως με τις μαλακίες μερικών εδώ....αλλοίμονο αν ταυτιστούμε με το site και το κάνουμε εικονική πραγματικότητα....

Απο εδώ ο καθένας ό,τι θέλει λέει..... ΟΙ MODS έχουν να πουν κάτι???????????????  :think: :think: :think:
προχθές φανερά σε θρεντ μου βρίσανε την μανα  και εμενα φανερά και μεχρι να πατήσω την αναφορά στον συντονιστή παρενέβη ένας μοντ και έσδησε το μήνυμα χωρις συνεπειες για τον τυπο.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω ότι δεν χρειάζετε να δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία σε ορισμένα θέματα και πρέπει να τα προσπερνάμε με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν θα μας χαλάσει την διαγωγή ή το ίματζ αν κάποιος μας βρίσει εδωμέσα. Ίντερνετ φόρουμ είναι, ας αφήσουμε αυτά τα θέματα να τα χειρίζονται οι μοντς. Αν κάποιος βρίζει την μάνα κάποιου άλλου αυτή του η πράξη χαρακτηρίζει το πρόσωπο του και μόνο.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ναι αλλά μπορεί κάποιοι υπεύθυνοι εδώ να κάνουν τις κότες ή να έχουν κολεγιά με αυτούς που βρίζουν....

Γι' αυτό ρωτάω ποιος mod έσβησε και δεν έκανε warned τον χρήστη.......  :think: :think: :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εγω παντως οσο καιρο ειμαι εδω μεσα δεν εχω κλικαρει ουτε μια φορα θεμα με αθλητικα,αν ηθελα τετοιο θεμα,θα εψαχνα αλλωστε αλλου :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:οποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες... :knuppel: :knuppel:αυτο δεν ειναι χαρακτηρισμος για κανεναν :think: :think:ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: :hammer: :hammer: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Συμφωνώ και επαυξάνω. Όχι ότι γώ δεν έχω κλικάρει post με αθλητικά. Αλλά το έχω κάνει έχοντας γνώση ότι κινδυνεύω ''να με φάνε οι κότες''. Είναι γνωστό ότι σε ό,τι έχει σχέση με οπαδισμό (ειδικά ποδοσφαιρικό), πολλές φορές εμπλέκεται και η καφρίλα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ξέρεις Zero Tolerance σημαίνει = Μηδενική Ανοχή στα Ελληνικά.......  :think: :think: :think:  Ανοχή σε τι?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom