Νέα

Εδεσσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tiramolas21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Γενικη συζητηση για γκομενες σε εδεσσα σκυδρα κλπ

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Πολύ εύκολες στην Σκύδρα σε Έδεσσα πρέπει να είσαι σε κλίκα για να φας

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Θυμάμαι από τιντερ είχα φάει δύο από Σκύδρα και μένω Θεσσαλονίκη. Είχε πολύ ψωμί η περιοχή δεν ξέρω τώρα τι παιζει

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πολύ εύκολες στην Σκύδρα σε Έδεσσα πρέπει να είσαι σε κλίκα για να φας
Τι έκπληξη θες κύκλο στην Έδεσσα εδώ τυπε στην Αθήνα και δε γαμας χωρίς κύκλο φαντάσου στην επαρχία πως είναι τα πραγματα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.159
Πόντοι
3.346
Οντως στην σκυδρα τι φαση? μικρη πολη αλλα εχει αρκετα τανακια :grin:

OP
OP
Tiramolas21

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Εσεις ολοι ειστε απο εδεσσα η απλα εχετε κανει κατι με καποια απο εδω;

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
και γω τα ειχα με μια απο σκυδρα παλια. και φυσικα ειχα απο κοντα και τις φιλες της γιατι ειναι ποντιες και ειχαν κωλαρες ολες :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
παλιες εποχες προ κρισης. γνωριμια απτο facebook με μια απτις φιλες της διοτι τοτε ειχαμε κοινα ενδιαφεροντα και ετσι προεκυψε η γνωριμια. μετα μου γνωρισε αυτη που τραβιομασταν. και μετα ολη τη παρεα δλδ τις αλλες δυο. μου κρατουσαν και παρεα στη θητεια μου ... με ολες μιλουσα απτο κινητο ειδικα στα σκοπετα να παιρναει η ωρα. καλα κοριτσια, ευχαριστα, ποντιες ολες. τη μια τη πηδουσα τις αλλες τις επαιρνα ματι οταν ειχα αδειες και βγαιναμε για καφε γιατι ειχαν κωλαρες... θυμαμαι, οταν βγαιναμε για καφε, ερχοντουσαν και αλλες διαφορες περιεργες να μαθουν ποιος ειμαι. τωρα βεβαια εχω χαθει με ολες, ξεθωριασε οτι ειχαμε.... πανε και τοσα χρονια.... γενικο συμπερασμα... ωραια περασα, ευχαριστες τυπισες, ευκολες για γνωριμια. τωρα φυσικα δε ξερω πως θα ειναι οι νεες γενιες απο κει...

OP
OP
Tiramolas21

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
παλιες εποχες προ κρισης. γνωριμια απτο facebook με μια απτις φιλες της διοτι τοτε ειχαμε κοινα ενδιαφεροντα και ετσι προεκυψε η γνωριμια. μετα μου γνωρισε αυτη που τραβιομασταν. και μετα ολη τη παρεα δλδ τις αλλες δυο. μου κρατουσαν και παρεα στη θητεια μου ... με ολες μιλουσα απτο κινητο ειδικα στα σκοπετα να παιρναει η ωρα. καλα κοριτσια, ευχαριστα, ποντιες ολες. τη μια τη πηδουσα τις αλλες τις επαιρνα ματι οταν ειχα αδειες και βγαιναμε για καφε γιατι ειχαν κωλαρες... θυμαμαι, οταν βγαιναμε για καφε, ερχοντουσαν και αλλες διαφορες περιεργες να μαθουν ποιος ειμαι. τωρα βεβαια εχω χαθει με ολες, ξεθωριασε οτι ειχαμε.... πανε και τοσα χρονια.... γενικο συμπερασμα... ωραια περασα, ευχαριστες τυπισες, ευκολες για γνωριμια. τωρα φυσικα δε ξερω πως θα ειναι οι νεες γενιες απο κει...
Φανταζομε αυτες παιδια θα εχουν τωρα ετσι οπως τα λες εε;

OP
OP
Tiramolas21

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21