Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Γενικη συζητηση για γκομενες σε εδεσσα σκυδρα κλπ
Για πες καλες;Θυμάμαι από τιντερ είχα φάει δύο από Σκύδρα και μένω Θεσσαλονίκη. Είχε πολύ ψωμί η περιοχή δεν ξέρω τώρα τι παιζει
Γτ ρε συ σε κλικα ;Πολύ εύκολες στην Σκύδρα σε Έδεσσα πρέπει να είσαι σε κλίκα για να φας
Τι έκπληξη θες κύκλο στην Έδεσσα εδώ τυπε στην Αθήνα και δε γαμας χωρίς κύκλο φαντάσου στην επαρχία πως είναι τα πραγματαΠολύ εύκολες στην Σκύδρα σε Έδεσσα πρέπει να είσαι σε κλίκα για να φας
Εχει οντως και απο τα γυρο χωρια αρκετα ξερω μια ζωη απο ενα χωριο εκει διπλαΟντως στην σκυδρα τι φαση? μικρη πολη αλλα εχει αρκετα τανακια
Για πεςκαι γω τα ειχα με μια απο σκυδρα παλια. και φυσικα ειχα απο κοντα και τις φιλες της γιατι ειναι ποντιες και ειχαν κωλαρες ολες
παλιες εποχες προ κρισης. γνωριμια απτο facebook με μια απτις φιλες της διοτι τοτε ειχαμε κοινα ενδιαφεροντα και ετσι προεκυψε η γνωριμια. μετα μου γνωρισε αυτη που τραβιομασταν. και μετα ολη τη παρεα δλδ τις αλλες δυο. μου κρατουσαν και παρεα στη θητεια μου ... με ολες μιλουσα απτο κινητο ειδικα στα σκοπετα να παιρναει η ωρα. καλα κοριτσια, ευχαριστα, ποντιες ολες. τη μια τη πηδουσα τις αλλες τις επαιρνα ματι οταν ειχα αδειες και βγαιναμε για καφε γιατι ειχαν κωλαρες... θυμαμαι, οταν βγαιναμε για καφε, ερχοντουσαν και αλλες διαφορες περιεργες να μαθουν ποιος ειμαι. τωρα βεβαια εχω χαθει με ολες, ξεθωριασε οτι ειχαμε.... πανε και τοσα χρονια.... γενικο συμπερασμα... ωραια περασα, ευχαριστες τυπισες, ευκολες για γνωριμια. τωρα φυσικα δε ξερω πως θα ειναι οι νεες γενιες απο κει...Για πες
Φανταζομε αυτες παιδια θα εχουν τωρα ετσι οπως τα λες εε;παλιες εποχες προ κρισης. γνωριμια απτο facebook με μια απτις φιλες της διοτι τοτε ειχαμε κοινα ενδιαφεροντα και ετσι προεκυψε η γνωριμια. μετα μου γνωρισε αυτη που τραβιομασταν. και μετα ολη τη παρεα δλδ τις αλλες δυο. μου κρατουσαν και παρεα στη θητεια μου ... με ολες μιλουσα απτο κινητο ειδικα στα σκοπετα να παιρναει η ωρα. καλα κοριτσια, ευχαριστα, ποντιες ολες. τη μια τη πηδουσα τις αλλες τις επαιρνα ματι οταν ειχα αδειες και βγαιναμε για καφε γιατι ειχαν κωλαρες... θυμαμαι, οταν βγαιναμε για καφε, ερχοντουσαν και αλλες διαφορες περιεργες να μαθουν ποιος ειμαι. τωρα βεβαια εχω χαθει με ολες, ξεθωριασε οτι ειχαμε.... πανε και τοσα χρονια.... γενικο συμπερασμα... ωραια περασα, ευχαριστες τυπισες, ευκολες για γνωριμια. τωρα φυσικα δε ξερω πως θα ειναι οι νεες γενιες απο κει...
παιδια οχι, μονο γκομενοΦανταζομε αυτες παιδια θα εχουν τωρα ετσι οπως τα λες εε;
Ποσο ειναι τωρα δλδ;παιδια οχι, μονο γκομενο
27-28Ποσο ειναι τωρα δλδ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μηοως και της ξερω