Επισκέπτης
Μη μου ταραζεται το mounila ρεεεεε!!!
Μη μου ταραζεται το mounila ρεεεεε!!!
δεν αποκάλεσα εσένα μαλακισμένο εκτός αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου τέτοιο... δεν σε έβαλε κανένας με το ζόρι δικηγόρο του πισωγλέντη.... από την στιγμή όμως που ανακατεύτηκες εκεί που δεν σε σπέρνουν οι συνέπειες δικές σου...καταρχην ποιος σου εδωσε το δικαιωμα αριωνα να με αποκαλεσεις μαλακισμενο,με ξερεις κ απο χθες???
λες οτι οι αλλοι σε βριζουν κ δεν πεφτεις στο επιπεδο τους,τωρα δηλαδη τι κανεις με το να βριζεις μανες κ
να αποκαλεις μαλακιστηρια καποιους που δεν ξερεις??
σε λυπαμαι πραγματικα...δεν εισαι αξιος ουτε να σε φτυσω...
υσ--->κ εαν θεωρεις ΜΑΛΑΚΑ καποιον μαγκα επειδη ξερει την φυλης εισαι πολυ γελασμενος ΓΕΛΟΙΕ
μη μου τις μουνες ταρατε
Θυμασαι ρε Εθνικε που σε ειχα ρωτησει για κεινες τις τραγουδιστριες μουναρες?Που ειναι αυτες οι καυλες που χες φερει τοτε.Ακομα τις θυμαμαι και
Βαλε μια φωτο να δουνε για ποιες μιλαω
Θυμασαι ρε Εθνικε που σε ειχα ρωτησει για κεινες τις τραγουδιστριες μουναρες?Που ειναι αυτες οι καυλες που χες φερει τοτε.Ακομα τις θυμαμαι και
Βαλε μια φωτο να δουνε για ποιες μιλαω
σάλτα και να ψοφήσεις στο δρόμο ρε καραγκιόζη ανύπαρκτε τελευταίε...λοιπόν άντε γειάάάάάάάάάάάά τα λέμε αργότερα αφού δεν είχατε κώλο τα μαγκάκια να έρθετε να μου ρίξετε ξύλο την κάνω για το σπίτι...... θα τα πούμε αργότερα από εκεί....
χρειαζομαι εγκριση απο τα κοριτσια
αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμηση
Πες μου οτι κανουνε και παρτουζες?Αυτο μονο μην πεις τιποτα αλλο!
ΤΕΛΛΟΣ!!!
εμεις γαμαμε με μισος.πειραζει?
δωσε πραμα στον λαο σου
αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμηση
και αυτο το αξιο πουλι να μπει στην βουλη
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται σε όλα τα threads να την πέφτει κάποιος σε κάποιον άλλο και όλοι να έιναι μόνο με τη μία πλευρά; Παραδείγματα άπειρα... Τώρα ποια είναι η κλίκα;
Μα αυτο που δεν σε αφηνει η στενομυαλια σου και ο και καλα self righteous τροπος που βλεπεις τα πραγματα ειναι οτι και αυτο που εξεφρασα εγω γνωμη μου ειναι.
Γιαυτο σου λεω οτι εισαι χειροτερος απο φασιστας. Βλεπεις ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ φασιστες, οταν αυτα τα ατομα εκφραστουν ΛΙΓΟ διαφορετικα απο εσενα και ενδεχομενως σε ξενισουν. Τους λες φασιστες επειδη ξινιζεις με τις αποψεις τους και σε πιανει κατι.
Ο κομμουνισμος οπουδηποτε υπηρξε σημανε την καταστροφη των ηθων, των ανθρωπινων δικαιωματων, και πολλων αλλων. Οι ρωσιδες ακομα πουτανες γινονται, οι κινεζοι μπαινουν μεσα επειδη εκφραζουν διαφορετικες αντιληψεις απο την κυβερνηση στα blogs τους, οι κουβανοι δεν μπορουν να εχουν κινητα τηλεφωνα, και η λιστα συνεχιζεται.
Ο κομμουνισμος αργοπεθαινει, καθως οι εξεργεσεις που λες γινονται σε αυτες τις χωρες που εκθειαζεις ως κομμουνιστικες. Goal απο τα αποδυτηρια δηλαδη.
Κομμουνιστες και φασιστες ειναι τα ιδια μουνοπανα και πρεπει να καουν μαζι. Και αυτο ειναι η γνωμη μου.
Δε προκειται για κλικα ρε φιλε,που ειμαστε στο big brother?Εσενα ποιο σου φανηκε το σωστο στην προκειμενη περιπτωση?Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται σε όλα τα threads να την πέφτει κάποιος σε κάποιον άλλο και όλοι να έιναι μόνο με τη μία πλευρά; Παραδείγματα άπειρα... Τώρα ποια είναι η κλίκα;