Νέα

Έχουν οι φασίστες ψυχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καταρχην ποιος σου εδωσε το δικαιωμα αριωνα να με αποκαλεσεις μαλακισμενο,με ξερεις κ απο χθες???
λες οτι οι αλλοι σε βριζουν κ δεν πεφτεις στο επιπεδο τους,τωρα δηλαδη τι κανεις με το να βριζεις μανες κ
να αποκαλεις μαλακιστηρια καποιους που δεν ξερεις??
σε λυπαμαι πραγματικα...δεν εισαι αξιος ουτε να σε φτυσω...

υσ--->κ εαν θεωρεις ΜΑΛΑΚΑ καποιον μαγκα επειδη ξερει την φυλης εισαι πολυ γελασμενος ΓΕΛΟΙΕ  :jerking: :jerking: :jerking:
δεν αποκάλεσα εσένα μαλακισμένο εκτός αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου τέτοιο...  δεν σε έβαλε κανένας με το ζόρι δικηγόρο του πισωγλέντη.... από την στιγμή όμως που ανακατεύτηκες εκεί που δεν σε σπέρνουν οι συνέπειες δικές σου...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
[move]Αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα[/move]

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
λοιπόν άντε γειάάάάάάάάάάάά   τα λέμε αργότερα αφού δεν είχατε κώλο τα μαγκάκια  να έρθετε να μου ρίξετε ξύλο την κάνω για το σπίτι...... θα τα πούμε αργότερα από εκεί....

Επισκέπτης
μη μου τις μουνες ταρατε

Θυμασαι ρε Εθνικε που σε ειχα ρωτησει για κεινες τις τραγουδιστριες μουναρες?Που ειναι αυτες οι καυλες που χες φερει τοτε.Ακομα τις θυμαμαι και  :bigdick:

Βαλε μια φωτο να δουνε για ποιες μιλαω

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Θυμασαι ρε Εθνικε που σε ειχα ρωτησει για κεινες τις τραγουδιστριες μουναρες?Που ειναι αυτες οι καυλες που χες φερει τοτε.Ακομα τις θυμαμαι και  :bigdick:

χρειαζομαι εγκριση απο τα κοριτσια :dancing:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

δωσε πραμα στον λαο σου
αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμηση
και αυτο το αξιο πουλι να μπει στην βουλη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπόν άντε γειάάάάάάάάάάάά  τα λέμε αργότερα αφού δεν είχατε κώλο τα μαγκάκια  να έρθετε να μου ρίξετε ξύλο την κάνω για το σπίτι...... θα τα πούμε αργότερα από εκεί....
σάλτα και να ψοφήσεις στο δρόμο ρε καραγκιόζη ανύπαρκτε τελευταίε...
Μπες απ το σπίτι ως η καθαρίστρια που έχεις υπάλληλο να μας πει πόσο καλός εργοδότης είσαι.....
Αρχίδι......

Επισκέπτης
δωσε πραμα στον λαο σου
αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμηση
και αυτο το αξιο πουλι να μπει στην βουλη

apolyte τα θυμασαι τα κοριτσια φιλε?Μιλαμε για τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ καυλες ωρε!!!!Φυσικα δεν θυμαμαι κανενα τραγουδι. :tooth: :tooth:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:
Ρε γιατί δεν πάτε στο "Μπινελικωθείτε ελεύθερα" και γαμάτε αυτό το υπέροχο θρεντ? :grin:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται σε όλα τα threads να την πέφτει κάποιος σε κάποιον άλλο και όλοι να έιναι μόνο με τη μία πλευρά; :jerking: :jerking: :jerking: Παραδείγματα άπειρα... Τώρα ποια είναι η κλίκα;

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται σε όλα τα threads να την πέφτει κάποιος σε κάποιον άλλο και όλοι να έιναι μόνο με τη μία πλευρά; :jerking: :jerking: :jerking: Παραδείγματα άπειρα... Τώρα ποια είναι η κλίκα;

και εγω θυμαμαι να γλυφετε οι περισστεροι το παπαραμοντ μηπως σας γνωρισει καμια πουτανα τσαμπα... :jerking:

ακομα και τωρα καποιοι ελεηνοι τον υποστηριζουνε :jerking:

Επισκέπτης
ελα ντε ποια ειναι η κλικα??κ εγω τους το λεω μην πεφτετε ολοι μαζι μας καταλαβαινουνε,αλλα εκει αυτοι  :2funny: :2funny:

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Μα αυτο που δεν σε αφηνει η στενομυαλια σου και ο και καλα self righteous τροπος που βλεπεις τα πραγματα ειναι οτι και αυτο που εξεφρασα εγω γνωμη μου ειναι.

Γιαυτο σου λεω οτι εισαι χειροτερος απο φασιστας. Βλεπεις ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ φασιστες, οταν αυτα τα ατομα εκφραστουν ΛΙΓΟ διαφορετικα απο εσενα και ενδεχομενως σε ξενισουν. Τους λες φασιστες επειδη ξινιζεις με τις αποψεις τους και σε πιανει κατι.

Ο κομμουνισμος οπουδηποτε υπηρξε σημανε την καταστροφη των ηθων, των ανθρωπινων δικαιωματων, και πολλων αλλων. Οι ρωσιδες ακομα πουτανες γινονται, οι κινεζοι μπαινουν μεσα επειδη εκφραζουν διαφορετικες αντιληψεις απο την κυβερνηση στα blogs τους, οι κουβανοι δεν μπορουν να εχουν κινητα τηλεφωνα, και η λιστα συνεχιζεται.

Ο κομμουνισμος αργοπεθαινει, καθως οι εξεργεσεις που λες γινονται σε αυτες τις χωρες που εκθειαζεις ως κομμουνιστικες. Goal απο τα αποδυτηρια δηλαδη.

Κομμουνιστες και φασιστες ειναι τα ιδια μουνοπανα και πρεπει να καουν μαζι. Και αυτο ειναι η γνωμη μου.

Μάγκες μπερδεύετε τον κομουνισμό με τον σταλινισμό, δηλαδή την πούτσα με τη βούρτσα. Γνωστή και βαρετή αυτή η μαλακία πια. Το μουνόπανο ο Στάλιν δεν είχε σχέση με τον κομουνισμό. Διέλυσε την Κομουνιστική Διεθνή, ξεπούλησε ένα σωρό επαναστάσεις, έστειλε όλη την παλιά μπολσεβίκικη ηγεσία στο εκτελεστικό απόσπασμα,  έφτασε να υπογράψει σύμφωνο φιλίας με τον Χίτλερ, τι σχέση είχε αυτό το μπουρδέλο του Στάλιν με τον κομμουνισμό. Γι' αυτό, αυτό που πρέπει να καεί είναι η μαλακία του καθενός που γράφει για ιδεολογίες χωρίς να ξέρει την τύφλα του.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
Δε προκειται για κλικα ρε φιλε,που ειμαστε στο big brother?Εσενα ποιο σου φανηκε το σωστο στην προκειμενη περιπτωση?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom