Νέα

Ετεροφυλική Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα podhlaths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 641
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Σε ευχαριστώ γιατί μέσα στην βλακεία σου και στην έμφυτη τάση σου να μειώσεις κάποιον άλλο για να φανείς μας μίλησες για ένα άκρως ενδιαφέρον site που εγώ τουλάχιστον δεν γνώριζα.
Ποιος είπε ότι δεν χρειάζονται οι ηλίθιοι στην κοινωνία ?

Τυπε ενα δικιο το εχεις, αλλα ο κοσμος ξεχειλιζει απο αγανακτηση... Με το πουλι στο χερι μας εχεις αφησει....  Συνεχισε ή κλεισε αμεσα και συντομα την ιστορια σου, και ζητα και ενα συγνωμη απο τον κοσμο που εστησες...
 

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Μηνύματα
292
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Σε ευχαριστώ γιατί μέσα στην βλακεία σου και στην έμφυτη τάση σου να μειώσεις κάποιον άλλο για να φανείς μας μίλησες για ένα άκρως ενδιαφέρον site που εγώ τουλάχιστον δεν γνώριζα.
Ποιος είπε ότι δεν χρειάζονται οι ηλίθιοι στην κοινωνία ?

Μην κλαις βρε άμπαλε. Τράβα να γαμησεις μπας και συνέλθεις.
 
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Μηνύματα
207
Like
240
Πόντοι
21
Σήμερα 22 00 νέο επεισόδιο και κάθε 2 μέρες καινούριο!!!
Ο συγγραφέας επέστρεψε μέσα μου!!!
 
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Μηνύματα
207
Like
240
Πόντοι
21
+++++++++68++++++++++

Δεν μου δόθηκε χρόνος να σκεφτώ, δεν το ήθελα κιολας. Ήταν μια απο εκείνες τις φορές που όσο χρόνο και αν σου δώσουν εσυ δεν προκειται να  αποφασίσεις ποτέ. Ηταν μια απο εκείνες τις φορές που ενας φίλος σου σου ζητάει να κανεις κατί και πριν ν το σκεφτείς πριν απαντησεις, έχεις βρεθεί να το κανείς. Έτσι και ο κύριος Μήτσος την επόμενη μέρα με ξυπνησε κρατώντας μια κιθάρα και μάλιστα απο τις καλές.

-Αυτή εδώ είναι δώρο από μένα για την παρεα που μου κανεις.
- Δεν μπορώ να δεχτώ τέτοιο δώρο κύριε Μήτσο.
-Δεν το κανω για σενα ρε χαζέ. Με αυτό θα παίζεις θα γνωρίσεις μουνιά και εγω τις μαμάδες τους. Έκλεισε το μάτι την αφησε δίπλα στο κρεβατι και εφυγε.

Δεν προλαβα να αντιδράσω σηκωθηκα σιγά σιγά την επιασα στα χερια και άρχισα να την γρατζουνάω.
Μετά κατάλαβα ότι έπρεπε να ετοιμάσω ενα προγραμματακι για το βραδυ.
Σηκωθηκα και πηγα σε ένα ίντερνετ καφέ και ξεκίνησα να ψαχνω τραγούδια και στίχους. Αφού εκτυπωσα καμια πενηνταριά γύρισα σπίτι να αρχισω τις πρόβες.

-Ξεκίνησες την δουλειά βλέπω μικρέ.
Ναι κυριε μήτσο σε 2-3 μέρες θα είμαι έτοιμος.

Και πριν προλαβω να καταλαβω πότε πέρασαν οι μέρες είμαι στο μαγαζί και προσπαθω να ετοιμάσω τις ηχητικές εγκαταστάσεις. Ευτυχως το αφεντικό είχε γνώσεις γιατί εγώ δεν είχα κανει ποτέ κατι παρόμοιο. Αφου ρυθμισαμε μικροφωνο και κιθαρα, ξεκίνησα να παίζω δειλά, δειλά για να αποβάλλω και το αγχος που είχα. Δήλωσα έτοιμος για το βραδυ αλλά η αλήθεια ήταν ότι δεν ήμουν. Δεν ήμουν έτοιμος να τραγουδήσω μπροστά σε πολύ κόσμο.

Τι έχεις Μάρκο? Σε βλέπω προβληματισμένο.
Είμαι λίγο αγχωμένος. Δεν έχω παίξει ποτέ μπροστά σε πολύ κόσμο…
Χαλάρωσε ρε μην νομίζεις ότι θα σε ακούσει και το οακα. Δεν έχουμε πολυ κόσμο ακόμα Μαιος είναι. Να εύχεσαι να μαζεψουμε 10 ατομα. Για μας το κανουμε. Κάτσε να σου βάλω ένα ποτό να φτιαχτείς και θα είσαι μια χαρά. Θέλω να περασεις εσυ και εγω καλά, οι 5 τουριστες στα αρχιδια μας. Κατάλαβες. Σε ενα μηνα θα σε έχω έτοιμο.

Πήρα μια πράσινη μπύρα την εβαλα δίπλα μου και έπιασα την κιθαρα. Το μαγαζί είχε μονο 2 πελάτες ένα ζευγαρακι που καθόταν απόμακρα και ήταν καλή ώρα να ξεκινησω. Ξεκίνησα με ένα σχετικά εύκολο τραγούδι. Την στιγμή που μπήκα στο ρεφρεν είδα το ζευγαρακι ενω δεν μου είχαν δώσει σημασία να γυρίζουν το κεφάλι προς το μερος μου. Το βλέμμα της γυναικας συναντήθηκε με το δικό μου. Και με κοιτούσε στα μάτια διαπεραστικά. Μπλοκαρα λίγο αλλά δεν κόμπλαρα, Συνέχισα το τραγούδι σαν να το τραγουδώ για εκείνη αδιαφορώντας για το άτομο που συνοδευε. Με το που τελείωσε το τραγούδι την είδα να χειροκροταει, αλλά όχι με ένα απλό διεκπαιρεωτικό χειροκρότημα. Το σώμα της έκανε μια αισθησιακή κίνηση και αυτή έκανε μια εκπνοή ενω δεν σταματούσε να με κοιτάει. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι έχω γεννηθεί για αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα να τραγουδάς μπροστά σε κόσμο και αντιδρά στα τραγούδια σου.

Σιγά σιγά στο μαγαζί μπαίναν κατι παρέες αλλά τίποτα το ιδιαίτερο, έγω είχα πιει 3-4 μπύρες και τα τραγούδια μου τελέίωναν. Είπα μερικά ξανα και ξανά και δεν έκανα καν διάλειμμα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος.
Όταν τελείωσα πλησιασα το αφεντικό.

Πως σου φάνηκα?
Αγόρι μου είσαι γεννημένος για αυτό. Κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι η πρώτη σου φορά.
Ο Κυριος Μήτσος ξερετε γιατι δεν ήρθε?
Όχι, και τωρα που το λες αλήθεια που χάθηκε? Λες να βρηκε τιποτα καλο?
Άσε την κιθαρα όπως είναι τα λέμε αυριο.
Την θελω να μελετήσω.
Όπως θες…

Ξεσυνδεσα την κιθάρα και έφυγα. Πήγα σπίτι και ξάπλωσα. Στο μαγαζί τραγούδησα 4 ώρες συνολο. Παρόλα αυτά όταν ξάπλωσα στο μυαλό μου ερχόταν ξανά και ξανά το βλέμμα και το στηθος της γυναικας που με κοζαρε στη αρχή.

Την επόμενη μέρα πήγα πάλι στο ιντερνετ καφέ και βρήκα και αλλα τραγούδια. Μου αρεσε πολυ όλο αυτό.

Είχε περάσει μια βδομαδα είχα αποκτήσει μια σχετική άνεση μάζευα όλο και πιο πολύ κόσμο αλλά ο κυριος Μήτσος δεν είχε έρθει ακομα. Όπως και εκεινη η μυστηριώδης γυναικα. Δεν ξαναείπα το τραγουδι γιατι περίμενα να το πώ όταν την ξαναδώ. Αφού δουλεψα 7 μέρες συνεχομενα το αφεντικό όταν τελιώσαμε με φωναξε να με πληρώσει.

Άκου Μάρκο είμαι πολύ ευχαριστημενος απο σένα,συνεχισε έτσι. Θα περάσουμε καλά το καλοκαιράκι.Και μην στεναχωριέσαι θα έρθουν και τα μουνια που σου τάξαμε. Κάτσε να μπει το καλοκαιρι.

-Ξέρετε γιατι δεν έχει έρθει ο κυριος Μήτσος να με δει?
-Και βεβαια ξέρω. Ντρεπεται. Σε έχει πολυ ψηλά και ήθελε να σε δει μετα απο λίγο καιρό που θα έχεις αποκτησει  ανεση. Δεν ήθελέ να σε αγχωσει μου είπε.

Μετά και απο αυτό ο Κύριος Μήτσος ανέβηκε ακομα πιο πολυ στην εκτιμηση μου και αμέσως μου ήρθε στο μυαλό μια εικόνα απο την τρίτη δημοτικού που όταν επαιξα στο θεατρο του σχολείου μολις μπηξκε μεσα η μανα μου κομπλαρα- ντραπηκα και έχασα τα λόγια. Απο τότε ειχα απαγορευσει στην μανα μου να με βλεπει σε γιορτές και σε εκδηλώσεις και λέω στην μάνα μου γιατι ο πατέρας μου ούτως η αλλως δεν ερχόταν..

-Να ρωτήσω και κατι άλλο?
- τι σου φάνηκαν λίγα τα λεφτα?
Όχι αντιθετως … Την πρώτη  μέρα ήταν μια κυρια ψηλή ξανθιά με μεγαλο στηθος και γαλανα ματια σε εκεινο το τραπέζι με ένα τυπο.
-Ναι την σουηδεζα λες..
Την ξέρετε?
-πολυ καλά… Αλλά είναι λίγο μεγαλή για σενα. Αεροσυνοδός είναι. Καθε φορά που το αεροπλάνο μένει εδώ έρχεται. Της αρέσει πολυ να τραγουδά συνήθως έρχεται όταν έχουμε καραόκε….
Α και τα βυζιά δεν είναι δικά της είπε το αφεντικό και μου εκλεισε το μάτι…..
 

ilarionas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2015
Μηνύματα
18
Κριτικές
4
Like
144
Πόντοι
280
Καλώς τον!
Άντε, καλά το πας
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Σήμερα 22 00 νέο επεισόδιο και κάθε 2 μέρες καινούριο!!!
Ο συγγραφέας επέστρεψε μέσα μου!!!

Μαλλον σου ξαναφυγε... Πηγαινε και συ στο καλο...
Αντε τωρα να κανουμε επαναληψεις απο την αρχη....
 
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Μηνύματα
207
Like
240
Πόντοι
21
++++++++69+++++++++
Η ζωή κυλούσε ήσυχα. Μια επιλογή της στιγμής να μεταναστεύσω απο το αιώνιο φθινόπωρο των Ιωαννινων στο εθιστικό καλοκαίρι της Ζακύνθου, καθορισε πολλά στην υπόλοιπη ζωή μου. Ανακάλυψα έστω και στα 19 μου ότι λατρεύω την Θάλασσα, αγαπώ τον ήλιο και ακόμα πιο πολύ ότι μου αρέσει η Σκανδιναβική Κουλτούρα…

Αφού ο ενθουσιασμός των πρώτων ημερών πέρασε και αφού σαν το πιο κακομαθημένο παιδί αναζητούσα την γυναίκα της πρώτης βραδιάς και καμια άλλη απο όσες ήρθαν να με ακούσουν τα υπόλοιπα βράδια πλησίασα το αφεντικό.

-Θέλω πληροφορίες για την Σουηδέζα?
-Χαλάρωσε μικρέ. Πες και μια καλησπέρα…
-Καλησπέρα…Αλήθεια θελω να την γνωρίσω, ξέρεις που μπορώ  να την βρώ.
-Φυσικά και ξέρω. Έχω ένα ευχάριστο νεο και ενα δυσάρεστο νεο. Απο ποιο να ξεκινήσω?

Την μισώ αυτή την φράση. Σε όλη μου την ζωή κάθε φορά που το ακούω ξέρω ότι κάτι δεν παει καλά. Ποτέ το ευχαριστο νεο δεν ειναι πραγματικα ευχάριστο ενω το δυσάρεστο ειναι πάντα δυσάρεστο. Αυτό το βλέπεις και στο βλεμμα του ατόμου που σαν συγχρονη κασσάνδρα καλείται να σου μεταφέρει το δυσάρεστο χρυσωνοντας σου το χάπι λέγοντας σου και κάτι ανούσιο σαν ευχαριστο.
Για αυτό και εγω ξεκινούσα πάντα με το κακό, αδιαφορώντας πλήρως για το ευχαριστο και λεω αδιαφορούσα γιατι πλεον κάθε φορά που κάποιος θέλει να με βάλει να διαλέξω ποιο νεο θέλω να ακούσω πρώτο, διαλέγω να σταματάω να τον ακούω και να αποχωρώ.

-Το δυσάρεστο πρώτα.
-Η σουηδέζα είναι παντρεμένη με τον κύριο που είδες μαζί της.
- Μα αυτός ήταν πολύ μικρός γι αυτή
- Μόλις πέρασες στο ευχαριστο...

Το στόμα μου εμεινε ανοιχτό κοιτωντας τον… Και έτσι το ηλιθιο μου βλέμμα διαδέχτηκε ενα ακομα πιο ηλίθιο χαμόγελο….

-Ναι πιτσιρικο αυτό που καταλαβες. Είσαι η κατηγορία της. Αυτή η Σουηδέζα είναι γύπας. Σε εντοπίζει σε μεταφερει στην φωλιά της και σε ξεκοκαλίζει… Προχώρα…
- Και που θα την βρώ?
Ψαξε για καραόκε… και θα την βρείς ή μαλλον ασε κατι σκεφτηκα… Θα διοργανώσουμε open mic βραδιά.
-Τι είναι αυτό?
Το κάνουν οι Pubs στο εξωτερικό. Είναι βραδιά που ανεβαίνει στην σκηνή και τραγουδά ή παιζει το οργανο του κάποιος απο το κοινό. Κάτι σαν Καραοκε αλλα με Ζωντανά όργανα. Θα την ειδοποιήσω εγώ να έρθει να τραγουδήσει δίπλα σου παιζοντας κιθαρα…..
 
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Μηνύματα
207
Like
240
Πόντοι
21
+++++++++70++++++++

Έπρεπε να την ενθουσιασω. Όλη την εβδομαδα σκεφτόμουν τι να κάνω για να την εντυπωσιάσω. Οι ικανότητες μου στην κιθαρα ήταν περιορισμένες οπότε έπρεπε κατι αλλο να σκεφτώ.
Το βρήκα είπα!!!! Θα παιξω κάποιο τραγούδι που δύσκολα θα πιστέψει ότι το ξέρω κάποιο ροκ τραγούδι φερμένο από την χώρα της. Όποτε έπρεπε να βρω το τραγούδι, να καταφέρω να το βγαλω στην κιθαρα και να ελπίσω να το ξέρει.
Πήγα και πάλι σε ένα ίντερνετ καφέ και έκανα αναζήτηση top 10 blues songs in Sweeden.
Αφού δεν μπορούσα να βγαλω ξεκαθαρη άκρη και αφού μπηκα και βγηκα σε διαφορες ιστοσελιδες, κάπου διάβασα για την BETH HART και την κομματαρα της caught out in the rain.
Από την πρώτη στιγμή τόσο ή ερμηνεία της όσο και οι εκφρασεις της μου θύμισαν την δικιά μου. Ημουν σιγουρος πλεον ποιο τραγούδι θα έπαιζα και ακομη πιο σίγουρος ότι η δικια μου θα το ήξερε!!! Ωστοσο τίποτα δεν άφησα στην τυχη του. Έκανα άπειρες πρόβες στο σπίτι μπροστα στον καθρεφτη. Αυτή την φορά δεν ήθελά να είμαι ακίνητος σε ένα σκαμπό και να γρατζουνάω την κιθαρα μου, αλλά να γίνω ένα με τον υπερβολικά σέξι ρυθμό αυτού του κομματιού.
Αφού ετοιμάστηκα φόρεσα τα μαυρα σταρακια μου τα οποια αντί για για κορδονι είχαν ένα καλώδιο και το πιο φθαρμένο τζιν που είχα. Δοκίμασα πολλά Tshirts αλλα΄τελικά κατέληξα σε ένα απλό μαύρο χωρις καμία στάμπα.

Καθάρισα την κιθαρα μου και άλλαξα τις χορδές από το σπίτι. Όλα ήταν ετοιμα. Το μόνο που μου έλειπε ήταν να έρθει.

Εκείνο το βράδυ παρόλο που δεν ηταν η βραδιά μου και απλώς εγω με την κιθαρα μου θα καλυπτα τα κενά τον άλλων μουσικών είχα κάνει την καλύτερη προετοιμασία και όχι μόνο αυτό, ήταν η μόνη μέρα που πήγα τόσο νωρίς.

-Καλως τον Μάρκο είπε το αφεντικό. Νωρίς, νωρίς σήμερα.
- Δεν είχα τι να κάνω σπίτι.
-Καλά έκανες. Δεν έχεις κατσει μια μερα να τα πουμε και λίγο.Να μάθω από που είσαι τι κάνεις εδω?
- Δεν μου αρεσει να μιλαω πολύ για μένα.
-Καλά κάτι θα βρούμε να πούμε…. Για την Σουηδέζα σου αρέσει να μιλας ή όχι?
-Θα έρθεί?
-Θα έρθει και απο ότι μου είπε θα έρθει και μόνη της…..Έλα να σε ετοιμάσω..
-Να με ετοιμάσεις????
-Ναι τέτοια βραδιά δεν μπορείς να την βγάλεις μόνο με μπύρα,...

Αμέσως το μυαλό μου πήγε στα ναρκωτικά…
-να στε καλα αλλα δεν παιρνω Ναρκωτικά…
-τι να ρκωτικά μου λες ρε Μικρέ, βλαμμένο εισαι? Θα με σκοτωνε ο Μητσαρας εαν σου έδινα Ναρκωτικά.. Ποτάκι σπέσιαλ θα σου βάλω..

Γέλασα απο αμηχανία και τον πλησίασα.

-Αψέντι έχεις πιει ποτέ?
-Όχι
-Δεν ξέρεις τι χάνεις… όλοι οι μεγαλοι καλλιτεχνες γινοντουσαν με αψεντι.. Αυτό το ποτακι ή πρασινη νεραιδα όπως το αποκαλούν έχει μαγευτικές ικανότητες και μάλιστα αυτες πολλαπλασιάζονται όταν το πίνει καλλιτέχνης και εσυ μικρέ μπορεί αν μην είσαι ο καλυτερος κιθαριστας που έχω δει αλλά είσαι καλλιτέχνης με Κ κεφαλαίο.

Με φωναζει στο μπαρ καθόμαστε σε 2 σκαμπό και παραγγέλνει στον μπαρμαν 2 πρασινες νεραιδες.
Αυτό το ποτό ήταν όντως μοναδικό. Από το ονομα του απο το χρώμα του αλλά και ακόμη ο τροπος παρασκευής.

Ο μπάρμαν πήρε 2 ποτήρια που έμοιαζαν με δισκοπότηρα. Τοποθέτησε πανω στο χειλος τους ένα κουτάλι βγαλμένο απο καποια μυστικιστική τελετή και πανω στις τρυπες που είχε το κουτάλι ενα κύβο ζάχαρης. Ξεκίνησε να ριχνει το αψεντι βρεχοντας τον κύβο ζαχαρης ενω το υπολοιπο κατέληγε μέσα στο ποτηρι. Αμέσως πήρε ενα σπιρτο και εβαλε φωτια στην ζάχαρη. Ο κύβος αμέσως άρπαξε φωτιά και η ζαχαρη ξεκίνησε να καραμελώνει και να καταλήγει σταζοντας μεσα στο ποτήρι με το αψέντι. Αφού έσβησε πήρε το κουτάλι με την εναπομείναντα ζαχαρη  και ανακατεψε το αψεντι. Αφού ανακατεψε καλα προσθεσε λίγο κρυο νερο και αυτό αμέσως θόλωσε προσδίδοντας ένα υπέροχο ρουμπινί χρώμα…

Βλέπεις χρώμα μικρέ…. Για αυτό το λένε πράσινη νεραιδα.
Αυτό έπινε ο Βίνσεντ και έκοψε το αυτί του…
Τον κόιταξα τρομαγμένος…
-Ποιος βινσεντ?
- ο βαν κονγκ ρε ο ζωγράφος...

-Χαλάρωσε ο μισός πλανητης μαστουρωνε με αυτό, ένας έκοψε το αυτι του…. Και στο κάτω, κατω έχεις κιαλλο…

Με το ένα χέρι έπιασε το ενα ποτήρι και μου το εδωσε , ενώ με το άλλο πήρε το δικο του το μύρισε και αμέσως ήπιε μια γεματη γουλιά.
Αυτό είναι ποτό…, Ειχα καιρό να το χαρώ. Στην υγειά σου Μικρέ και καλά Γαμήσια..
Και το βλεμμα του γύρισε προς την πόρτα όπου μόλις είχε μπει η Σουηδέζα μου…..
 
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Μηνύματα
207
Like
240
Πόντοι
21
====================71================

Δεν ξέρω ποιος εφηύρε αυτό το ποτό και δεν ξέρω ποιος το ονόμασε πράσινη νεράιδα… το μόνο που ξέρω είναι ότι εάν δεν είσαι αλκοολικός και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο δεν μπορείς να το κατεβάσεις. Σου άφηνε μια πικρή  επίγευση λες και πίνεις ούζο αλλά η τεραστια αναλογία σε αλκοολ αρχικά καιει κάθε γευστικό σου κάλυκα  και καταλήγει να αποτελειώνει τα εγκεφαλικα σου κύτταρα.

Παρόλα αυτά στην  θέα και μόνο της δικής μου νεραιδας δεν είχα άλλη επιλογή. Έπιασα το ποτήρι μια που την κοίταξα να μπαινει στο μαγαζι και μια που κατέβασα το μισό.
Κάηκα άλλα ντράπηκα να το πω και ακόμα περισσότερο να το δείξω. Έτσι σιγά σιγά το αποτελείωσα όσο ο ιδιοκτήτης είχε πάει να υποδεχτεί την Σουηδέζα. Την  έπιασε την αγκαλιασε και αφου της φίλησε το χέρι την τραβηξε προς το μέρος μου.

Ingrid απο εδώ ο Μάρκος… Μάρκο απο εδώ η Ingrid.
Χάρηκα πολύ Ingrid…
Αυτή δεν μίλησε απλά έγνεψε καταφατικά κοιτώντας με διαπεραστικά μέσα στα μάτια…

Και εγώ δεν είπα περαιτέρω και ήδη ένιωθα το αψεντι να κυκλοφορεί μέσα μου και να μου προκαλεί μια περίεργη υπερενταση.. Κάθισα στην άκρη του τραπεζιού και προσπάθησα να το παίξω όσο πιο άνετος μπορούσα. Ενώ το αφεντικό και η Ingrid είχαν πιάσει ψιλή κουβεντούλα… Σηκώθηκα διακριτικά και πήγα στο μπαρ…

-Φίλε θα μου φτιαξεις αλλή μια νεραιδα?
-Πράσινη?
- ότι χρωμα θες εσυ…
-Να σου φτιαξω κατι ελαφρύ δεν θα μπορείς να παίξεις αμα πιεις κιαλλο…
-οχι μωρε θα το πιω σιγά, σιγά.
Πήρα το κοκτειλ μου και επέστρεψα στο τραπέζι…

Τα μάτια της Σουηδεζας έπεσαν στο ποτήρι μου?
- Μάρκο γραφεις και τραγουδια ή μόνο παιζεις και η ερωτηση της έγινε ξαφνικά διακοπτωντας την ήδη ανιαρή συζητηση που είχε με το αφεντικο…
- Έχω γράψει πολλούς στιχους αλλα 2 μόνο έχουν και μουσική..
- οπότε γράφεις...Το καταλαβα απο το ποτό σου… Είναι το ποτό των καλλιτεχνών. Και αμέσως ανοιξε την τσαντα της και έβγαλε ένα πακετο με μακρια σλιμ τσιγαρα. Το άνοιξε άναψε ένα και φύσηξε τον καπνό προς τα πάνω.
Βασικά σήμερα ήπια πρώτη φόρα δεν το λες και το πότο μου….

Την κουβεντα μας διέκοψε και παλι το αφεντικό….

-ποιο τραγούδι θα μα πεις Ingrid?
-Δεν έχω αποφασίσει ακομα.  Αλλά αυτά που μου αρέσουν εμένα δεν θα τα ξέρει ο μικρός…..

Δεν είναι αναγκη να το παιξω εγώ… (αποκριθηκα εγω με λιγη επιθετική διαθεση..) Σήμερα είναι open mic όλο και κάποιος άλλος μουσικός που θα έρθει θα τα ξέρει...

Τα μάτια μου είχαν γίνει υγρά απο το αψεντι μου και το πόδι μου κουνιόταν πανω κατω σπαστικά 10 φορές πιο γρήγορα απο τον ρυθμό της μουσικής που επαιζε στο background..

Αμέσως το αφεντικό διέκρινε την επιθετικότητα και κοίταγε μια εμένα και μια το ποτήρι με το δεύτερο αψέντι.

-Να σου πω μικρέ δεν ανεβαινεις πάνω να πεις κανα τραγούδι για να ζεσταθεί ο κόσμος να παρει ρυθμό η βραδιά.
-Μάλιστα…

Σηκώθηκα ανοιξα την θήκη και εβγαλα την γυαλισμένη και καλοκουρδισμενη κιθαρα, την σύνδεσα και σε λιγα λεπτά είχα πάρει θέση στην μικρη πίστα που είχε δημιουργηθεί.

Ξεκίνησα να παιζω καποια χαλαρα κλασσικά τραγουδακια και πριν προλαβω να το καταλαβαω το μαγαζι είχε γεμίσει. Ηρθαν και κατι πιτσιρικάδες που ε΄χουν συγκροτήματα με τα όργανα τους. Αφου συνεννοηθήκαμε συνέχισαν να παίζουν αυτοί και ήταν όντως καλοί.

Το αφεντικό είχε βάλει ένα σερβιτορό που ρυθμιζε ποιος θα ανέβει και ποιος θα κατεβει….

Εγω ήδη μεθυσμένος έχω αράξει στο τραπεζι και εχω πιάσει κουβεντα με την Ingrid. Φορούσε ένα μαυρο στενό τζιν  και ενα μαυρο στενο πουκάμισο με τα περισσότερα κουμπιά ξεκούμπωτα στο πάνω μερος. Το στηθος έτοιμο να εκραγεί και να σπάσει και τα υπόλοιπα τα κουμπία που το συγκρατούσαν.

-Ποιο τραγούδι θα πεις?
- Το ζόμπι….

-Ωραίο τραγουδάκι όποτε είσαι έτοιμη πες μου να ανεβούμε.

Έκανα νοήμα στον σερβιτορό και όταν ήρθε η σειρά  μας ανεβηκαμε στην σκηνή.

Η αμηχανία ήταν φανερή τόσο από την μερια μού όσο και απο την μεριά της. Αφού καναμε 2- 3 δοκιμες και βρηκαμε τον τόνο ξεκίνησαμε.

Η Ingrid είχε απίστευτη φωνή και απίστευτη ενέργεια και κίνηση πάνω στην πίστα…

Εγω κρατούσα την κιθαρα όρθιος ενω αυτή κρατούσε στο ένα χέρι το λεπτο μακρυ τσιγάρο και στο άλλο το  μικροφωνο το οποίο ήταν τοποθετημενο σε όρθια βαση.
Ήταν ότι καλύτερο είχα κανει μέχρι εκεινη τη στιγμή στην ζωή μου. Απίστευτη ενέργεια όλο το μαγαζί μας κοιτούσε και είχα μια απίστευτη σεξουαλική διαθεση που ευτυχώς το στενο τζιν και το φαρδυ μαυρο μπλουζακι κάλυπταν επιμελώς.

Αφού η Ingrid και εγω τελειώσαμε το τραγούδι πήγαμε και καθίσαμε πάλι στο τραπέζι μας. Εκεί μας περίμενε το αφεντικό…

Συγχαρητηρια ρε παιδιά. Εχετε απίστευτη ενέργεια και έδειχνε προς τα έξω ότι είστε ντουέτο χρόνια.

-Πάντως Ingrid για να ξέρεις δεν μου ζήτησες και κάνα εξεζητημένο τραγούδι…. Αυτό και τα πιτσιρίκια απέναντι με την σχολική band το ξέρουνε.
-Ναι ε? Για σένα το έκανα. Είπα αυτό για να μην σε φέρω σε δύσκολη θέση..
-Εγω πάντως απο το στυλ σου γενικά θα ήθελα να σε ακούσω σε κάποιο της Beth hart!!!
-Ξέρεις την Hart εσυ?
-όχι μόνο την ξέρω αλλά μου αρέσει κιολας και μπορώ να σου πω ότι μου την θυμίζεις.
-Ποιο ξέρεις απο την Beth?
- Το Caugth out in the rain…
-Πλάκα μου κάνεις…
-είναι το αγαπημενο μου. Και κάνει μια κίνηση και βγάζει τοι κινητο της… Κάλεσε μου είπε…
- δεν πήρα το κινητο μου μαζι είπα…. Και εκείνη τη στιγνή διαπίστωσα ότι είχα ξεχασει το κινητό στο σπίτι.


Χωρίς να χάσει χρόνο έβγαλε το κινητο του το αφεντικό και την κάλεσε. Και το Nokia 8210 που είχε άρχισε να χτυπά με ringtone to caugth out in the rain….

Έμεινα μαλάκας.

Αφού ήρθε η σειρά μας πάλι ανεβήκαμε στην σκηνή και ξεκινήσαμε να παίζουμε το τραγούδι.

Εγω είχα ανατριχιάσει σε όλο το τραγούδι ενώ η Ingrid ήταν σαν να έκανε σεξ με το σταντ του μικροφώνου. Και εκεί που κορύφωνε το τραγούδι κοίταξα ότι είχε έρθει ο κύριος Μήτσος είχε αράξει στο μπαρ με το αφεντικό και με κοιταγε δακρυσμενος….
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Softy ...ο Μήτσος!
Και δεν του φαινότανε του μπαγάσα!
 
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Μηνύματα
207
Like
240
Πόντοι
21
Ρε σεις θα σχολιάζετε τίποτα ή θα έχουμε μονολογο?
 

Επισκέπτης
γραψε ενα ebook με τις εμπειριες σου, ανεβασε το στο amazon διαθεσιμο για kindle κλπ readers, να χεις και εσοδα τυπε.

η ανεβασε τα κειμενα σε blog συνοδευομενα με φωτογραφιες απο πχ unsplash.com για να μην εχεις και προβλημα με πνευματικα δικαιωματα και μαθε να τραβας traffic στο site σου , ετσι ωστε να κερδιζεις και τιποτα απο ολες αυτες τις ιστοριες.

η με το instagram , βαζε φωτογραφιες απο τις εξορμησεις σου στο κοσμο, με το ποδηλατο. ( bicycle travel blogger με ομορφες γυναικες και απιστευτα τοπια)

με facebook, youtube ιδια τακτικη.

τακτικα ενημερωμενο content και οριστε μια βιωσιμη εναλλακτικη , μποεμικη, νομαδικη ζωη.

δωρεαν κερδοφορες συμβουλες απο "οικονομικο συμβουλο" , τι αλλο να θελει κανεις?  :sunglasses:  (αντιστοιχα παραπανω και για τον Paralimnio  ;) )
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom