Γεια χαρα σε ολους σας,και χαιρετισμους σε ολους τους συναγωνιστες.Ειμαι καινουργιος στο σαιτ,σας βρηκα τυχαια και σας παρακολουθω εδω και κανενα μηνα,και σημερα αποφασισα να γινω και μελος.Εχω διαβαση πολλα κειμενα σας με πολλες αποψεις και μου αρεσαν πολυ.Αλλα ρε παιδια θελω να γραψω και εγω καποιο κειμενο αλλα δεν μπορω να βρω πως τονιζοντε οι λεξεις.Θα ηθελα να μου πειτε πως γινετε.Και συγνωμη για το πρωτο μου ατονο κειμενο που στελνω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχω μια απορία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 179
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Καλως ηρθες bigsex.Βασικα δεν χρειαζεται να βαλεις τονους για να γραψεις ενα κειμενο.
Αν παλι θες να το κανεις στο γραμμα που χρειαζετε τονο πριν το γραψεις απλα πατας μια φορα το κουμπι που βρισκετε διπλα στο "λ" στα δεξια και μετα το γραμμα.
π.χ. στην λεξη Νικος θα γραψεις Ν μετα θα πατησεις το κουμπι που σου λεω και θα γραψεις τα υπολοιπα γραμματα. Ν ί κ ο ς.
Ελπιζω να καταλαβες τα ειπα λιγο χαλια..
Αν παλι θες να το κανεις στο γραμμα που χρειαζετε τονο πριν το γραψεις απλα πατας μια φορα το κουμπι που βρισκετε διπλα στο "λ" στα δεξια και μετα το γραμμα.
π.χ. στην λεξη Νικος θα γραψεις Ν μετα θα πατησεις το κουμπι που σου λεω και θα γραψεις τα υπολοιπα γραμματα. Ν ί κ ο ς.
Ελπιζω να καταλαβες τα ειπα λιγο χαλια..
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Φίλε μου ευχαριστώ πολύ πάντως.
Δεν κανει τπτ.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχω κ γω μια απορια!!οταν παταω κατι στην αναζητηση δε μου το εχει βγαλει ποτε!!παρολο που υπαρχει..π.χ πατησα τωρα νικος σεργιανοπουλος που μου ειπαν οτι υπαρχει κ μου λεει αποτελεσματα 0!!! γιατι;;
εχω κ γω μια απορια!!οταν παταω κατι στην αναζητηση δε μου το εχει βγαλει ποτε!!παρολο που υπαρχει..π.χ πατησα τωρα νικος σεργιανοπουλος που μου ειπαν οτι υπαρχει κ μου λεει αποτελεσματα 0!!! γιατι;;
Γιατί δυστηχώς μετά την αλλαγή του site από .com σε .tv πολλά links δεν λειτουργούν σωστά... το δουλεύουμε όμως!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
α!οκ!!νομιζα οτι εγω κανω κατι λαθος...!Γιατί δυστηχώς μετά την αλλαγή του site από .com σε .tv πολλά links δεν λειτουργούν σωστά... το δουλεύουμε όμως!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχω κ αλλη απορια η πανασχετη!!!καποια ατομα εδω μεσα εχουν υπογραφη που κουνιεται!! οπως ο γιωργοςπαπα!!!πως γινετε????????????????
Επισκέπτης
εχω κ αλλη απορια η πανασχετη!!!καποια ατομα εδω μεσα εχουν υπογραφη που κουνιεται!! οπως ο γιωργοςπαπα!!!πως γινετε????????????????
Πατας αυτο που θες να γραψεις , κανεις προεπισκοπιση . μαρκαρεις το μηνυμα σου , και πατας το <-Μ<- το κινουμενο εικονιδιο και εισαι οκ
Kαι εγώ έχω μια απορία.
Τον τελικό του Super Βowl την Κυριακή τον είδε κανένας άλλος?
Κουφάλα , έμαθες για το Jennatv ε ?
stream είναι αυτό από justin?Κουφάλα , έμαθες για το Jennatv ε ?
Εγώ τον είδα με παρέα στη Nova. Απίστευτο ματς, αντάξιο του περσινού.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ευχαριστω πολυ λαλακ μου!!θα το προσπαθησω αυριο!!!Πατας αυτο που θες να γραψεις , κανεις προεπισκοπιση . μαρκαρεις το μηνυμα σου , και πατας το <-Μ<- το κινουμενο εικονιδιο και εισαι οκ
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καλημερες!!ναι σας εχω πριξει αλλα παλι απορια εχω!!!παω να ανοιξω το θεμα''ξεκατινιασματα''με την ψηφοφορια που εβαλε ο πιρφορος κ μου λεει''Το θέμα ή πίνακας που ψάχνετε ή δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από εσάς. ''!γιατι???
Επισκέπτης
Βγήκες πρωταθλήτρια και έκλεισε η ψηφοφορία!καλημερες!!ναι σας εχω πριξει αλλα παλι απορια εχω!!!παω να ανοιξω το θεμα''ξεκατινιασματα''με την ψηφοφορια που εβαλε ο πιρφορος κ μου λεει''Το θέμα ή πίνακας που ψάχνετε ή δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από εσάς. ''!γιατι???
γιατι εγινε θεμα του καντιλαναφτικαλημερες!!ναι σας εχω πριξει αλλα παλι απορια εχω!!!παω να ανοιξω το θεμα''ξεκατινιασματα''με την ψηφοφορια που εβαλε ο πιρφορος κ μου λεει''Το θέμα ή πίνακας που ψάχνετε ή δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από εσάς. ''!γιατι???
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε καταλαβα θρουλη...τι εννοεις?γιατι εγινε θεμα του καντιλαναφτι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 395