Επισκέπτης
δε καταλαβα θρουλη...τι εννοεις?
τι δουλεια κανει ο καντηλαναφτης?
δε καταλαβα θρουλη...τι εννοεις?
σβηνει κ αναβει καντηλια???ωραια το πιασα!!αλλα γτ οοολο το θεμα??????ας σβηνονταν τα ''κακα'' ποστ...τι δουλεια κανει ο καντηλαναφτης?
άμα καταλάβεις τίποτα σφύρα μου...καλύτερα νά παρακαλέσεις κανένα φίλο από τό σαιτ η από αλλόύ νάρθει σπίτι νά σού δείξει 5 πράματα παρά τά τεχνικά βιβλία.. άποψη μου είναι ότι η πρακτική εφαρμογή είναι πολύ καλύτερη απο τά τεχνικά βιβλίαbiteme,η δικη μου γυναικα
διαβασμα απο αυριο ,παμε για βιβλιο με υπολογιστες λεμεεεε
Δεν υπήρχαν κακά ποστ όπως λες, ούτε μια βρισιά δεν έπεσε! ;)αλλα γτ οοολο το θεμα??????ας σβηνονταν τα ''κακα'' ποστ...
ακριβοσ, ιταν προαγκελοσ ομοσ ,ταρατσουλι γιατι ιπαρχι κακο παρελθον εδο μεσα και μαζι με τα χλορα κεγοντε και τα ξεραΔεν υπήρχαν κακά ποστ όπως λες, ούτε μια βρισιά δεν έπεσε! ;)
πιρκαγια δε ιπιρχε καθολου απλα ιπαμε επιδι αλεσ φορεσ εχουν καη,το σβισανε ολο και οταν βρουν κερο φενετε θα αφισουν το λογοκομενοΒρε Βόθρε ναι, αλλά η πυρκαγιά ξεκίνησε από πολύ συγκεκριμένο σημείο, μπορούσε να σβηστεί από εκεί κι έπειτα...
Και για να μην παρεξηγηθώ, πλάκα είχε το θρεντ αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρει το γιατί σβήστηκε όοοοολο και όχι τα συγκεκριμένα ποστ...
Δεν με έβρισε και δεν τον έβρισα, ήταν μια διαφωνία που δεν είχε λόγο να σβηστεί! ;)ακριβοσ, ιταν προαγκελοσ ομοσ ,ταρατσουλι γιατι ιπαρχι κακο παρελθον εδο μεσα και μαζι με τα χλορα κεγοντε και τα ξερα
Θα μπορουσε καποιος να μου πει πως μπορω να αλλαξω την αναλυση της οθονης μου? Περιπου σε 1280Χ1024..
Εχω προβλημα στο να βλεπω σωστα το Livescore του Οπαπ.
Παρακαλω, οποιον καλο ανθρωπο μου απαντησει,να χρησιμοποιησει "απλα λογια"..Ειμαι στουρναρι στα κομπουτερς.
Αυτα.
Έχω μία απορία σχετικά με internet.
Γίνεται μία σύνδεση ADSL να δουλεύει με 2 modem (& ταυτόχρονα ή όχι?), δηλαδή να γίνει διαμοιρασμός κατά κάποιο τρόπο?
Υπάρχει άλλη λύση εκτός από ασύρματο δίκτυο για σύνδεση υπολογιστών στο internet σε διαφορετικά δωμάτια σε διαφορετικούς ορόφους?
μπορεις να συνδεσεις με το πατροπαραδοτο τροπο των καλωδιων τους υπολογιστες να τους ρυθμισεις σε ενα δικτυο και να εχεις ενα κεντρικο υπολογιστη που θα χρησιμοποιεις ο οποιος θα παρεχει και στους υπολοιπους ιντερνετ. Το κακο ειναι οτι θα γεμισεις καλωδια και οτι η ταχυτητα του ιντερνετ πεφτει αναλογα με το ποσοι το χρησιμοποιουν ταυτοχρονα.
ελπιζω να βοηθησα...
thanks
Νομίζω ότι μόνο μοντ μπορεί να στο διορθώσει αυτό!Το κακό είναι ότι κι όταν αλλάξεις την ψηφοφορία ο αριθμός επιλογών θα πρέπει να είναι ίδιος με αυτόν της προηγούμενης!Πώς μπορώ να τροποποιήσω μία ψηφοφορία στην οποία είχα βάλει αρχικά 4 επιλογές για ψήφους αλλά θέλω να την κάνω 1?
Όταν πατάω τροποποίηση, δε μου παρουσιάζει αυτήν την επιλογή παρά μόνο αλλαγές στις υποψηφιότητες ή μηδενισμό ψήφων.