Δεν με καλυψες φιλε, sorry. Eιδικα με αυτο που εγινε σημερα.
Mπορεις να μου εξηγησεις γιατι ποσα ατομα(petrosyn, nacho70, soisix, ektor lopez, paparov, supermouse κλπ) εφαγαν ποινες σημερα? Μoderated και δεν συμμαζευεται. Μιλαμε για ατομα με διαφορετικες αποψεις σαφως αλλα οσο κι αν κοιταξα σε οτι εγραψαν δεν βρηκα κατι που να υπερβαινει τα εσκαμμενα. Το να ριξει 1 μπινελικι ο ενας στον αλλο, δεν ειναι μεμπτο. Αν ειναι ετσι πρεπει να φαει ban το 80% του site. Συμπεριλαμβανομενων και mods. Τι εκαναν που να δικαιολογει το banαρισμα τους? Ουτε απροκλητα βρισιδια ειδα, ουτε ανελεητο spam, ουτε πιστευω οτι ανταλλαξαν απειλητικα pm(ολοι κιολας...). Το 'εκτος θεματος' δεν ειναι δυνατον να επιφερει ban. Μπορουσε να βγει ενας moderator και να πει 'παιδια παρακαλω τα posts να ειναι εντος θεματος αλλιως....'. Εγινε κατι τετοιο?
Αυτο που λεω δεν ειναι με προθεση να την πω σε κανενα. Το μονο που ζητω ειναι μια επεξηγηση. Που να δικαιολογει αυτο που εγινε.
Αν ξερουμε ολοι ποιες ειναι οι 'κοκκινες γραμμες' στο site, θα ωφεληθει το ιδιο το site.
Kαι ειναι εμφανες νομιζω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια απ οσους γραφουμε εδω, δεν εχει καταλαβει τι γινεται με αυτο το θεμα.
ΥΓ: Κανεις δεν μου ζητησε να παρεμβω για τιποτα. Ουτε φιλοι μου ειναι, ουτε τους ξερω. Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα. Αγαπαμε αυτο το site γιατι ειναι διαφορετικο απο πολλα αλλα. Και (πιστευω) οτι ολοι θελουμε να συνεχισει να ειναι διαφορετικο.