Νέα

Έχετε τύχει σε ct,cg ή στουντιοκόριτσο πολυοργασμικό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tas33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tas33

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
15
Like
5
Πόντοι
11
Αν επιτρεπουν οι διαχειριστες ισως εχει ενα ενδιαφιερον αυτο το θεμα .Πειτε τις εμπειρειες σας :fuck1:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Αν επιτρεπουν οι διαχειριστες ισως εχει ενα ενδιαφιερον αυτο το θεμα .Πειτε τις εμπειρειες σας :fuck1:
se ct ή cg πολυοργασμικο???????? :think: :think:
για γκομενα μπορουμε να μιλησουμε???????? :grin: :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
ανε ξαρτητος αν ειναι γκομενα σου κωλ-γκερλ ή ψιτυτουρονι παντα και κυριως τους μεγαλυτερους τους εξιταρει μια πολυοργασμικη γυναικα γιατι νομιζεις οτι εσυ εισαι ο υευθηνος αυτου του ευτυχους συμβαντος και αυτοεπιβεβαιωνεσε σαν αρσενικο!!
ετσι πολλες φορες στους μεγαλους ανδρες ειναι οτι ακλυτερο μπορει να τους συμβει διοτι ετσι αισθανομαστε οτι ειμαστε ακομη ζωντανη και πολλες φορες επιδιωκουμε αυτο περισσοτερο και απο την δικη μας ικανοποιηση
σσ  κυριως με την κοπελα σου οχι με κωλ γκερλ και γυναικα σου  :grin: :grin:

OP
OP
T

tas33

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
15
Like
5
Πόντοι
11
ανε ξαρτητος αν ειναι γκομενα σου κωλ-γκερλ ή ψιτυτουρονι παντα και κυριως τους μεγαλυτερους τους εξιταρει μια πολυοργασμικη γυναικα γιατι νομιζεις οτι εσυ εισαι ο υευθηνος αυτου του ευτυχους συμβαντος και αυτοεπιβεβαιωνεσε σαν αρσενικο!!
ετσι πολλες φορες στους μεγαλους ανδρες ειναι οτι ακλυτερο μπορει να τους συμβει διοτι ετσι αισθανομαστε οτι ειμαστε ακομη ζωντανη και πολλες φορες επιδιωκουμε αυτο περισσοτερο και απο την δικη μας ικανοποιηση
σσ  κυριως με την κοπελα σου οχι με κωλ γκερλ και γυναικα σου  :grin: :grin:
θα συμφωνησω σε πολυ μεγαλο ποσοστο σε αυτο που λες  απλα οντως εχει μια αλλη αισθηση (τουλαχιστον για μενα )οταν η αλλη σπαρταραει.Αnyway απλα ηθελα να δω αν υπαρχει τετοια περιπτωση που εγω δεν το νομιζω

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
:coffee:

Με αγωνια περιμενω το post του τρισμεγιστου πουτανοstalker. Τι σταδιάλα παντού ποστάρει δεν θα χει κανει και πουτανες να χυνουν ποταμια για παρτη του;

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306

Ναι, μου έχει τύχει με μία Τσέχα, που την είχα βρει μέσω του lefantasy.com
Βέβαια, δεν ανήκε σε καμμία από τις παραπάνω κατηγορίες, γιατί την προσκάλεσα εγώ και ήρθε Ελλάδα, αλλά νομίζω ότι είναι σχετικό με το θέμα.
Σήμερα πλέον δεν ανήκει στις κοπέλες του πρακτορείου, γιατί είναι αεροσυνοδός στις τσέχικες αερογραμμές.
Καμμιά φορά που την βγάζει ο δρόμος της από Αθήνα, θυμόμαστε λίγο τα παλιά και "βρέχουμε τα σεντόνια"...
Μιλάμε για τρελλό squirting!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εαν πει καποιος ναι ψεμα θα ειναι.Για γκομενα ναι,ειναι λογικο,για πουτανα με τιποτα.
Εκτος και αν ειναι κανας παιδαρας σαν τον stam_90 που τον βλεπουν οι πουτανες γυμνο και του πετανε τα χυσια στην μαπα απευθειας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι, μου έχει τύχει με μία Τσέχα, που την είχα βρει μέσω του lefantasy.com
Βέβαια, δεν ανήκε σε καμμία από τις παραπάνω κατηγορίες, γιατί την προσκάλεσα εγώ και ήρθε Ελλάδα, αλλά νομίζω ότι είναι σχετικό με το θέμα.
Σήμερα πλέον δεν ανήκει στις κοπέλες του πρακτορείου, γιατί είναι αεροσυνοδός στις τσέχικες αερογραμμές.
Καμμιά φορά που την βγάζει ο δρόμος της από Αθήνα, θυμόμαστε λίγο τα παλιά και "βρέχουμε τα σεντόνια"...
Μιλάμε για τρελλό squirting!!!
Τσεχες,πολωνες,και σλοβακες ειναι οι πιο καυλιαρες γυναικες στην ευρωπη.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Τσεχες,πολωνες,και σλοβακες ειναι οι πιο καυλιαρες γυναικες στην ευρωπη.

Ούτε την πουτανιά κόβουνε. Αεροσυνοδός μεν και "συνταξιοδοτηθείσα" από το επάγγελμα, αλλά το "δωράκι" της το παίρνει ακόμα χωρίς δισταγμούς!

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
Ξέρω οτι είναι λίγο off-topic,διότι το θήλυ δεν ήταν εκδιδόμενο (κατά δήλωση του,πάντα),αλλά θέλω να μοιραστώ μια πρωτόγνωρη εμπειρία squirting με τους έτερους συναγωνιστές
Μια πρώην μου ήταν ΠΟΛΥΟΡΓΑΣΜΙΚΗ-ΣΚΟΥΙΡΤΟΥ...τα είχαμε κατά το οικονομικό έτος 2009-2011 (τις τοποθετώ χρονολογικά έτσι διότι αρἐσκομαι να έλεγχω τι έχω ξοδέψει με/για την κάθε μια...όποτε καθορίζω και τα επίπεδα βλακείας ή καύλας της κάθε περιόδου)
Λοιπόν στο ζητούμενο,ήταν πολυοργασμική,φωνακλού,σκουιρτού(δόκιμος ορος squirt-ού).Μετά τα πρωτα αναγνωριστικά γαμήσια,που έχεις τεντωμένα αυτιά και μάτια για να δείς τι πιάνει και τι όχι,όταν ρολάρισε το σεξ,ουρλιαζε και τρεμόπαιζε,αρχικά νόμιζα πως με κοροιδευε (με τα ουρλιαχτά),αλλά όσο μεγάλωνε η οικειότητα και με την κατάργηση της καπότας,το εν λόγω θήλυ ούρλιαζε,τρεμότανε και έχυνε λίτρα...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ..ΛΙΤΡΑ στην αρχή γούσταρα τρελά (έβλεπα τον εαυτό μου σαν πορνοσταρ συγκεκριμένα σαν τον Ben English)..,προιόντος του χρόνου,ατόνησε η όρεξη μου (λιμπιζόμουνα άλλα θήλεα) και σας ομολογώ ότι με ενοχλούσε κιόλας τόσο μουνόγαλα,είχε τύχει να σηκωθούμε από το κρεβάτι μετά το σεξ και να αλλάξουμε σεντόνια 03:00,λόγω λίμνης σας να είχαν κατουρήσει 2-3 γέροι την κλίνη..
Μου είχε ¨εκμυστηρευτει¨ πως τόσους πολλούς,επαναλαμβανόμενους και εκρηκτικούς οργασμούς δεν ξαναείχε (εμότικον Πινόκιο,παρακαλω κε.Διαχειριστά) και απέδιδε αυτήν την επιτυχία στο σχήμα του φαλλού μου ( το οποίο είναι σαν μπανάνα chiquita) με κλίση προς τα κάτω,έλεγε δε ότι ¨εσκαγε¨ κατευθείαν εκεί που έπρεπε... :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
με καυλωσες μαν !!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωχ παει η γρια. παλι το φοβο του εητζ θαχει

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ξέρω οτι είναι λίγο off-topic,διότι το θήλυ δεν ήταν εκδιδόμενο (κατά δήλωση του,πάντα),αλλά θέλω να μοιραστώ μια πρωτόγνωρη εμπειρία squirting με τους έτερους συναγωνιστές
Μια πρώην μου ήταν ΠΟΛΥΟΡΓΑΣΜΙΚΗ-ΣΚΟΥΙΡΤΟΥ...τα είχαμε κατά το οικονομικό έτος 2009-2011 (τις τοποθετώ χρονολογικά έτσι διότι αρἐσκομαι να έλεγχω τι έχω ξοδέψει με/για την κάθε μια...όποτε καθορίζω και τα επίπεδα βλακείας ή καύλας της κάθε περιόδου)
Λοιπόν στο ζητούμενο,ήταν πολυοργασμική,φωνακλού,σκουιρτού(δόκιμος ορος squirt-ού).Μετά τα πρωτα αναγνωριστικά γαμήσια,που έχεις τεντωμένα αυτιά και μάτια για να δείς τι πιάνει και τι όχι,όταν ρολάρισε το σεξ,ουρλιαζε και τρεμόπαιζε,αρχικά νόμιζα πως με κοροιδευε (με τα ουρλιαχτά),αλλά όσο μεγάλωνε η οικειότητα και με την κατάργηση της καπότας,το εν λόγω θήλυ ούρλιαζε,τρεμότανε και έχυνε λίτρα...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ..ΛΙΤΡΑ στην αρχή γούσταρα τρελά (έβλεπα τον εαυτό μου σαν πορνοσταρ συγκεκριμένα σαν τον Ben English)..,προιόντος του χρόνου,ατόνησε η όρεξη μου (λιμπιζόμουνα άλλα θήλεα) και σας ομολογώ ότι με ενοχλούσε κιόλας τόσο μουνόγαλα,είχε τύχει να σηκωθούμε από το κρεβάτι μετά το σεξ και να αλλάξουμε σεντόνια 03:00,λόγω λίμνης σας να είχαν κατουρήσει 2-3 γέροι την κλίνη..
Μου είχε ¨εκμυστηρευτει¨ πως τόσους πολλούς,επαναλαμβανόμενους και εκρηκτικούς οργασμούς δεν ξαναείχε (εμότικον Πινόκιο,παρακαλω κε.Διαχειριστά) και απέδιδε αυτήν την επιτυχία στο σχήμα του φαλλού μου ( το οποίο είναι σαν μπανάνα chiquita) με κλίση προς τα κάτω,έλεγε δε ότι ¨εσκαγε¨ κατευθείαν εκεί που έπρεπε... :jerking:

οκ και γιατι χωρισατε?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
To 2009 με πολύ γνωστό τότε call girl Ρουμανικής καταγωγής και κατά δήλωσίν της και πτυχιούχο πανεπιστημίου (δεν θα βάλω και φωτογραφία! :grin:) σε δίωρο ραντεβού μέτρησα πάνω από 10 οργασμούς!
Θυμάμαι την φράση της "Baby you made my pyssy like a lake"

Τώρα αν είχα βάλει τίποτα αμπούλες και με κορόιδευε τί να πω;
Αλλά και γιατί να το έχει κάνει;

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
To 2009 με πολύ γνωστό τότε call girl Ρουμανικής καταγωγής και κατά δήλωσίν της και πτυχιούχο πανεπιστημίου (δεν θα βάλω και φωτογραφία! :grin:) σε δίωρο ραντεβού μέτρησα πάνω από 10 οργασμούς!
Θυμάμαι την φράση της "Baby you made my pyssy like a lake"

Τώρα αν είχα βάλει τίποτα αμπούλες και με κορόιδευε τί να πω;
Αλλά και γιατί να το έχει κάνει;

Faculty of Arts, UK (somewhere at north-northwest, perhaps)?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Από τις δικές μου μικρές εμπειρίες έχω συμπεράνει ότι ο οργασμός δεν συνεπάγεται και αναγκαστικό squirting. Υγρά ναι, αλλά όχι απαραίτητα και βρύσες... Προσωπικά το squirting ποτέ δεν μου άρεσε, γιατί δεν το βρίσκω και πολύ "καθαρό" και χαλιέμαι λιγάκι. Τον οργασμό στην γυναίκα τον καταλαβαίνουμε κύρια από το κοκκίνισμα και τους σπασμούς, όχι από τα υπερβολικά υγρά. Αυτά τα γράφω διότι γιατί μάλλον η κουβέντα πήγε προς την κατεύθυνση οργασμός = squirting που δεν είναι ακριβές.

Επίσης προσωπικά η πολυοργασμική γκόμενα δεν με εξιτάρει αν δεν μπορώ και εγώ να ανταποκριθώ στον ρυθμό της. Μετά από λίγο με κουράζει. Προτιμώ τον συντονισμό παρά το ξεκίνα-μπαμ-σταμάτα και ξανά πάλι. Μιας και η κουβέντα είναι για cg/ct εκτιμώ ότι άριστη είναι η κοπέλα που αναγνωρίζει τον ρυθμό του καθενός μας και συντονίζεται μαζί μας, το να χτυπιέται η άλλη και να "χύνει" κάθε τρεις και λίγο προσπαθώντας να μας βάλει στον δικό της ρυθμό δεν είναι το ζητούμενο. Η προσαρμογή στις απαιτήσεις του πελάτη είναι το μυστικό της επιτυχημένης συνεύρεσης.

Από την άλλη η συνεύρεση με μια πολυοργασμική κοπέλα είναι εμπειρία που πρέπει να την ζήσουμε όλοι μας για την εμπειρία και μόνο, και είναι σίγουρο ότι όλοι όσοι είναι ενεργοί στο χώρο για χρόνια την έχουν ζήσει. Δεν είναι δα και τόσο σπάνιες οι πολυοργασμικές κοπέλες, ειδικά τα πιπίνια μέχρι τα 20-21. Μια amateur πιπίνα 20αρα που θα την περιποιηθούμε και κατάλληλα είναι ιδανική υποψήφια. Οι μεγαλύτερες, ειδικά οι 28+, λόγο πείρας κατά κανόνα προσποιούνται και μας παίζουν τόσο έξυπνα (ειδικά οι επαγγελματίες) που είναι σχεδόν αδύνατον να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom