Νέα

Έχετε τύχει σε ct,cg ή στουντιοκόριτσο πολυοργασμικό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tas33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
τοσες φορες που πια πάω με κουβα - σφουγγαριστρα και γυαλια κολλυμβησης στα ραντεβου  :uglystupid: :uglystupid: :crazy: :crazy: :crazy:

http://[URL unfurl="true"]www.emark.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/11173.jpg[/img[/URL]]

[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXGLZGMtvOWdBjga3VSVyaS_qqTeopOIVusG5kk0PsZtEpaz71

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Μα φυσικά και χύνουν ποτάμια στον πουτανοstalker  :dancing:

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
στουντιοκοριτσα ειναι, πελατες θελουν κανουν τα παντα να ξαναπασ....

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Από τις δικές μου μικρές εμπειρίες έχω συμπεράνει ότι ο οργασμός δεν συνεπάγεται και αναγκαστικό squirting. Υγρά ναι, αλλά όχι απαραίτητα και βρύσες... Προσωπικά το squirting ποτέ δεν μου άρεσε, γιατί δεν το βρίσκω και πολύ "καθαρό" και χαλιέμαι λιγάκι. Τον οργασμό στην γυναίκα τον καταλαβαίνουμε κύρια από το κοκκίνισμα και τους σπασμούς, όχι από τα υπερβολικά υγρά. Αυτά τα γράφω διότι γιατί μάλλον η κουβέντα πήγε προς την κατεύθυνση οργασμός = squirting που δεν είναι ακριβές.

Πρεπει να καταλαβει ο κοσμος οτι το squirting δεν εχει μεγαλη σχεση με τον οργασμο. Δεν θελω να σας πληγωσω αλλα οταν βλεπετε την Cytheria, αυτο που βλεπετε ειναι κατουρα και οχι υγρα. Γενικα αυτες που γυριζουν ταινιες με squirting ειναι αυτες που μπορουν να κατουρανε και να γαμανε ταυτοχρονα.

Επισης ειναι διαφανες απο τα πολλα νερα οχι για καποιον αλλο λογο

Τελος το βρισκω αηδια και μουφα και προτιμω την κοπελα απλα να κοκκινισει λιγο και να σε σφιξει στα ποδια της

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
images

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ρε redmanftw  εχεις κατατρολαρει ολο το σαιτ  :birdman:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αναφορικά με το σκουίρτινγκ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως τα εκλυόμενα υγρά είναι ούρα για τον απλούστατο λόγο πως δεν υπάρχει στην περιοχή κάποια άλλη "πηγή" που να μπορεί να δώσει τόση ποσότητα υγρών και με αυτήν την πίεση.
Επίσης δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτές που "σκουιρτάρουν" στιν τσόντες εν επιγνώσει τους κατουράνε και μάλιστα έχουν φροντίσει να έχουν πιει και πολύ νερό για να έχουν πολλά ούρα για "σκουίρτινγκ"

Αυτό που ελέγχεται είναι η πιθανότητα πάνω στην ερωτική πράξη και σαν εκλήλωση σεξουαλικής ικανοποίησης, κάποιας να της φεύγουν και ούρα μαζί με τα κολπικά υγρά χωρίς να το επιδιώκει, ενδεχομένως και χωρίς να το πολυκαταλαβαίνει.
Η γνώμη μου είναι πως το τελευταίο πιθανότατα ισχύει. Σε λίγες ίσως γυναίκες, αλλά ισχύει. 

Επισκέπτης
Mη γαμάτε πολύ παιδιά, δεν έχει και η πυροσβεστική λεφτά να βγάζει δρομολόγια για άντληση κολπικών υγρών από τις πλημμύρες που προκαλείτε..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν λέμε για τώρα ρε σύ, για παλιά λέμε.

Αν γαμούσα ακόμα τώρα θα καθόμουν να τσακώνομαι μ' εσένα και τον άλλον για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής; :grin:

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Πρεπει να καταλαβει ο κοσμος οτι το squirting δεν εχει μεγαλη σχεση με τον οργασμο. Δεν θελω να σας πληγωσω αλλα οταν βλεπετε την Cytheria, αυτο που βλεπετε ειναι κατουρα και οχι υγρα. Γενικα αυτες που γυριζουν ταινιες με squirting ειναι αυτες που μπορουν να κατουρανε και να γαμανε ταυτοχρονα.

Επισης ειναι διαφανες απο τα πολλα νερα οχι για καποιον αλλο λογο

Τελος το βρισκω αηδια και μουφα και προτιμω την κοπελα απλα να κοκκινισει λιγο και να σε σφιξει στα ποδια της
Με βρίσκεις αντίθετο. Επειδή τυγχάνει παντρεμένος αυτό που έχω συζητήσει με την γυναίκα μου όποτε έχει SQUIRTING  έχει την ίδια στιγμή τον καλύτερο οργασμό.Τα υγρά δεν ξέρω αν είναι ούρα αλλά δεν μυρίζουν έτσι.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
καπότε ειχα πει στον κολλητο μου το Νωε για μια κανουργια κόμενα που βρηκα .

Μου ειπε "μεγαλε δωσε μου 7 μερες να φτιαξω την κιβωτο και να μαζέψω τα ζώα"

τα υπόλοιπα τα ξέρετε .

ΥΓ Επισης , τωρα που δεν πληρωνω πια κηπουρο , για να μην ποτιζω κανω σεξ με την γυναικα στο γκαζον , με το που χυνει τις ριχνω μια στον πωπό να γυρναει γυρω γυρω και βουαλά πότισμα .

squirting.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom