Επισκέπτης
Έχετε στείλει ποτέ και με ποιο σκοπό;
Μπορεί να διευκολύνει το καμάκι σε μια υψηλών προδιαγραφών γκόμενα;
ακου τυπε μου....γιατι σε συμπαθω...θα σου δωσω την απαντηση....αμα της πας λουλουδια θα φας Χ για να την ψησεις πρεπει να της πας ενα smart η καμμια γουνα χουνταλας....αντε κανα ρολοι η κανα μενταγιον το πολυ πολυ ;)
Οχι πια ρε... πολύ εητίλα...
ναι ρε!εητίλα λέει ο μαλάκας
οχι ρε μαν...οι συγχρονες γκομενες θελουν μονο πουτσα.....και χρημα.....Έχετε στείλει ποτέ και με ποιο σκοπό;
ναι ρε!
οχι ρε μαν...οι συγχρονες γκομενες θελουν μονο πουτσα.....και χρημα.....
σοκολατακια δεν τρων γιατι παχαινουν,λουλουδια μην πας θα δειξεις πολυ φλωρος και αγαπουλης....αυτα
ε, μα τώρα, 2010, γκόμενα υψηλών προδιαγραφών, και να δέχεται ανώνυμη ανθοδέσμη... έλα στη θέση της. Μπαρμπαρα Στρέιζαντ - Γούμαν ιν λαβφαντάζομαι εννοείς τη δεκαετία 1680-1690 μ.χ. ;
ποια σε τυλιξε μαν;μάγκες εγώ δεν ξέρω τι λέτε (που εν μέρει έχετε δίκιο)
αλλά πιστεύω ότι είναι καλή κίνηση
αλλά εννοείται να γίνει ανώνυμα...
προτεοιμάζεις την γκόμενα για κάτι σοβαρό, και όταν κάνεις την κίνηση ματ, αποκαλύπτεις και ποιος ήταν αυτός που έκανε το σαχ...
Aυτα να τα γραψεις στο νημα του 104.οχι ρε μαν...οι συγχρονες γκομενες θελουν μονο πουτσα.....και χρημα.....
σοκολατακια δεν τρων γιατι παχαινουν,λουλουδια μην πας θα δειξεις πολυ φλωρος και αγαπουλης....αυτα
παωAυτα να τα γραψεις στο νημα του 104.
Aυτα να τα γραψεις στο νημα του 104.
ποια σε τυλιξε μαν;
ειδες που επιβεβαιωνομαι;αν πηγαινες με την πουτσα στο χερι και ενα καμπριο μερτσεντικο θα τον ξεχναγε και τον γκομενο και ολα.....Μία φορά που πήγα με λουλούδια στο χέρι την σακάτεψα...Μετά όμως μου είπε πως έχει γκόμενο και πως δε θέλει να προχωρήσουμε... >
ειδες που επιβεβαιωνομαι;αν πηγαινες με την πουτσα στο χερι και ενα καμπριο μερτσεντικο θα τον ξεχναγε και τον γκομενο και ολα.....
Μία φορά που πήγα με λουλούδια στο χέρι την σακάτεψα...Μετά όμως μου είπε πως έχει γκόμενο και πως δε θέλει να προχωρήσουμε... >