Επισκέπτης
Όχι ρε, αμα εισαι σόλο-ψώλο βλεπεις πολληηηηη μουνοθυελλα και γλιτωνεις και φραγκακια απτην βενζινα
Όχι ρε, αμα εισαι σόλο-ψώλο βλεπεις πολληηηηη μουνοθυελλα και γλιτωνεις και φραγκακια απτην βενζινα
To κακο ειναι οτι αυτο το Θελω αλλαζει συνεχεια
αυτες δεν τις σκεφτομαι σχεδον ποτε ρε τυπετυπε εγω σκεφτομαι οσες γαμησα η οσες προκειται να γαμησω
εσυ τι σκεφτεσαι κλανιαρη ποθτακο??ρε σθ δεν ηξερα οτι εισαι τοσο ανωμαλοσ!!
χμμμμ!!
απο ποτε ενδιαφερεσαι για μονιά?
εγινεσ και λεσβια τωρα;?
γαμησε τες μωρε....για εναν πουτσο και τιποτα αλλο....α και για να κανουν παιδια...Εγω δεν δινω δεκαρα τις βαρεθηκα, γαμηστε τες εσεις τις υπολοιπες. Κατα βαθος το κυνηγι του μουνιου αποπροσανατολιζει τον αντρα, ειμαστε φτιαγμενοι για μεγαλυτερα πραγματα, ξοδευομαστε απο δω και απο κει ενω τα κενα μας δεν μπορει να τα κλεισει μια τρυπα! Δεν λεω καλες οι γκομενες, οι συζυγοι, οι ερωμενες, αλλα πολυ overrated...
απομυθοποίησηΕγω δεν δινω δεκαρα τις βαρεθηκα, γαμηστε τες εσεις τις υπολοιπες. Κατα βαθος το κυνηγι του μουνιου αποπροσανατολιζει τον αντρα, ειμαστε φτιαγμενοι για μεγαλυτερα πραγματα, ξοδευομαστε απο δω και απο κει ενω τα κενα μας δεν μπορει να τα κλεισει μια τρυπα! Δεν λεω καλες οι γκομενες, οι συζυγοι, οι ερωμενες, αλλα πολυ overrated...
αποκαυλοποηιση....το γυρισαμε στην ποιηση.....απομυθοποίηση
αποκαυλοποηιση....το γυρισαμε στην ποιηση.....
απομαλακοποιηση θα ελεγα...Η καυλα ειναι φυσικη αναγκη, το αδιακοπο κυνηγι γκομενας(μιας η πολλων) ειναι αυτοεξαναγκασμος. Ο αντρας ειναι φτιαγμενος για να δημιουργει οχι για να μαλακιζεται με το καθε βλημααποκαυλοποηιση....το γυρισαμε στην ποιηση.....
ΟΧΙ ....ειναι επομενο μετα τα πολλα γαμησια τα μετρια να σε ξενερωνουν και να σου μενουν μονο τα πολυ σπέσιαλ....
πολλές φορές μου'χει τύχει,ειδικά με πουτάνες,μόλις τελειώσω,κάτι σαν ξενέρωμα,του στυλ "τόση φασαρία γι'αυτό;"
να ανησυχώ;
βρίσκει γραμμή υπεράσπισης για όταν θα τον δικάζουν ως το νέο δράκο του ασανσέρ...
πηρα ηλεκτρικο σημερα και κατεβηκα στο κεντρο...
τι το θελα
μαγκες δεν φανταζεστε τι θηλυκο ειδα
αρρωστησα...το ματι μου γυαλιζε
εκανε ζεστη ηταν ολες με οτι πιο ελαφρυ ειχαν...ειμαστε και σα σαρδελες μεσα στο βαγονι
πανικος
ηταν και πολλες ρωσσιδες νοτιπουςΡωσσιδες θα 'τανε.....
στην τουαλετα του μετρο ....ηταν και πολλες ρωσσιδες νοτιπους
και γριες ζητιανες του πουτσου με τις βυζαρες εξω
αρρωστια
δε λεω τι εκανα γιατι ισως με παρεξηγησετε