Επισκέπτης
ναι αλλα πιο πολυ σκεφτομαι αυτο με τα μουνιανωντα εχεις σκεφτει πως ό,τι και να κανεις, ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει ενας μεγαλυτερος μαλακας απο σενα/μενα/κείνον ??
ναι αλλα πιο πολυ σκεφτομαι αυτο με τα μουνιανωντα εχεις σκεφτει πως ό,τι και να κανεις, ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει ενας μεγαλυτερος μαλακας απο σενα/μενα/κείνον ??
νωντα εχεις σκεφτει πως ό,τι και να κανεις, ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει ενας μεγαλυτερος μαλακας απο σενα/μενα/κείνον ??
περα απ την πλακα νομιζω οτι καταλαβες το θεμα που εχωρε λέμε σε λίγο καιρό θα τονε δούμε στα πρωτοσέλιδα το νώντα..
οδηγάς λωφορείο νώντα?δεν το βγαζω απ ο μυαλο μου...συμβαινει
τί να του αναγνωρισω δηλαδη ?πρεπει να του αναγνωρισεις ομως οτι κανει οτι μπορει για να εχει τον τιτλο. μην τον αποπαιρνεις ετσι ρε.. :-
περα απ την πλακα νομιζω οτι καταλαβες το θεμα που εχω
το 'χουμε καταλάβει εδώ και καιρό το θέμα που 'χειςπερα απ την πλακα νομιζω οτι καταλαβες το θεμα που εχω
Γυρνα το σε γκει για να μην σου ξανασυμβει...ναι αλλα πιο πολυ σκεφτομαι αυτο με τα μουνια
οχι επιλεγω τα μμμ για τις μετακινησεις μουοδηγάς λωφορείο νώντα?
Το θεμα ειναι απο ολα αυτα τα μουνια να αρπαξεις οτι προλαβαινεις. Η προσπαθεια μετραει πολυ σε αυτο το θεμα. Αν φας χυλοπιτα τουλαχιστον ξερεις. Αν δεν προσπαθησεις μενεις με την απορεια τι θα γινοταν αν........
κι οι γκει πιστευω το ιδιο θα σκεφτονται για τους αντρες που βλεπουνΓυρνα το σε γκει για να μην σου ξανασυμβει...
Οι πουτανες καλυπτουν τα παντα εκτως απο την αντρικη επιβεβαιωσηΚαλυτερα να μεινω με την απορια παρα να τους δωσω την ικανοποιηση να με κρινουν αν ειμαι καταλληλος να τις γαμησω ή οχι. Ουτε κοπλιμεντο στις πατσαβουρες ρε και ζήτω οι πουτανες!
Εσυ ομως θα αισθανεσαι καλυτερα οταν περπατας στον δρομο και ολα τα μωρα ειναι διπλα σου,δεν θα χεις τις ιδιες αγωνιες που εχεις σημερα...κι οι γκει πιστευω το ιδιο θα σκεφτονται για τους αντρες που βλεπουν
υπαρχει αντιστοιχη επιλογη στην ψηφοφορια
Οι πουτανες καλυπτουν τα παντα εκτως απο την αντρικη επιβεβαιωση
ναι αλλα σκεφτομαι και την ακρατειαΕσυ ομως θα αισθανεσαι καλυτερα οταν περπατας στον δρομο και ολα τα μωρα ειναι διπλα σου,δεν θα χεις τις ιδιες αγωνιες που εχεις σημερα...
Επειδη οπως φαινεται εχεις ενα προβλημα με την ποσοτητα,θα σου κανω την εξης ερωτηση.Αν ενα βραδυ σου καβλωσει να φας πιτσα παιρνεις αμπαριζα ολες τις πιτσαριες της πολης,η παραγγελνεις απλα μια απο κει που σου αρεσει περισσοτερο?ναι αλλα σκεφτομαι και την ακρατεια
αστο μωρε
Εχεις τα δίκια σου :'( :'( .τυπε οσο και γαμαμε δεν ειναι λυση
αυτες που δε θα γαμησουμε θα παραμεινουν αμετρητες κι αυτο ειναι το προβλημα :'(
ενα τιποτα ειμαστε!
Μαλακία δεν είναι? Οι βενζινάδες δηλ να γίνουνε κλέφτες?οχι επιλεγω τα μμμ για τις μετακινησεις μου