Όχι ρε, αμα εισαι σόλο-ψώλοΜαλακία δεν είναι? Οι βενζινάδες δηλ να γίνουνε κλέφτες?![]()
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Όχι ρε, αμα εισαι σόλο-ψώλοΜαλακία δεν είναι? Οι βενζινάδες δηλ να γίνουνε κλέφτες?![]()
Μαλακία δεν είναι? Οι βενζινάδες δηλ να γίνουνε κλέφτες?![]()
:S Το διανοείσαι? Μαζί με τους Ταλιμπάν το πρωΐ να πηγαίνεις για δουλειά - θα κολλήσουμε καμιά γρίπη του Γάγγη να πούμε. Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι.... :SΜα δεν ειναι?![]()
![]()
το χετε σκεφτει ποτε??
αυτο σκεφτομαι οταν βγαινω εξω και βλεπω ολες αυτες τις γυναικαρες να περπατανε...
...με τις ποδαρες τους ,τις κορμαρες τους ,τις βυζαρες τους ,τις κωλαρες τους
εσεις το σκεφτεστε??
οταν βλεπετε δηλαδη ολες αυτες τις μουναρες στο δρομο δεν συλλογιζεστε οτι δε θα τις γαμησετε ποτε?? :-
δε σας πιανει μια μικρη μελαγχολια?? :'(
ποσο ματαια ειναι ολα??? :S
Φλώρεεεεε....Εγώ πάντως μπορεί να σας φανώ λίγο ξενέρωτος και ρομαντικός αλλά αν είμαι με αυτή που ΘΕΛΩ...χέστηκα για όλες τις άλλες...!!!
To κακο ειναι οτι αυτο το Θελω αλλαζει συνεχειαΕγώ πάντως μπορεί να σας φανώ λίγο ξενέρωτος και ρομαντικός αλλά αν είμαι με αυτή που ΘΕΛΩ...χέστηκα για όλες τις άλλες...!!!
Φλώρεεεεε....![]()
![]()
![]()
To κακο ειναι οτι αυτο το Θελω αλλαζει συνεχεια![]()
![]()
![]()
ρε σθ δεν ηξερα οτι εισαι τοσο ανωμαλοσ!!το χετε σκεφτει ποτε??
αυτο σκεφτομαι οταν βγαινω εξω και βλεπω ολες αυτες τις γυναικαρες να περπατανε...
εσεις το σκεφτεστε??
οταν βλεπετε δηλαδη ολες αυτες τις μουναρες στο δρομο δεν συλλογιζεστε οτι δε θα τις γαμησετε ποτε?? :-
Για μας τις Ελλεεινίδες δεν ισχύει αυτό.Όποια πούτσα λιγουρευτούμε την τρώμε γιατί ως γνωστόν όλοι τρέχουν ξωπίσω μας.![]()
Εγώ πάντως μπορεί να σας φανώ λίγο ξενέρωτος και ρομαντικός αλλά αν είμαι με αυτή που ΘΕΛΩ...χέστηκα για όλες τις άλλες...!!!
Not a truer word has ever been spoken...
Δυστυχώς...
Φλώρεεεεε....![]()
![]()
![]()
τυπε εγω σκεφτομαι οσες γαμησα η οσες προκειται να γαμησωτο χετε σκεφτει ποτε??
εσεις το σκεφτεστε??
Επειδη οπως φαινεται εχεις ενα προβλημα με την ποσοτητα,θα σου κανω την εξης ερωτηση.Αν ενα βραδυ σου καβλωσει να φας πιτσα παιρνεις αμπαριζα ολες τις πιτσαριες της πολης,η παραγγελνεις απλα μια απο κει που σου αρεσει περισσοτερο?
εχω καταλαβει οτι δε με συμπαθεις εσυ!Αν γινοταν διαγωνισμος για το "πιο καμενο θρεντ του νετ"
θα κερδιζατε το Αγιο Δισκοποτηρο.