Νέα

Έχετε σκεφτεί πόσα εκατομμύρια μουνιά δε θα γαμήσετε ποτέ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το σκεφτεστε??

• οχι δεν το χω σκεφτει ποτε...

Ψήφοι: 6 31,6%
  • ναι το σκεφτομαι...

Ψήφοι: 2 10,5%
  • το σκεφτομαι κι εχω τασεις αυτοκτονιας

Ψήφοι: 4 21,1%
  • τουλαχιστον τον παιζω για οσες περισσοτερες μπορω!

Ψήφοι: 7 36,8%
  • στο δρομο κοιταω μονο αντρες

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

Επισκέπτης
το χετε σκεφτει ποτε?? :think:

αυτο σκεφτομαι οταν βγαινω εξω και βλεπω ολες αυτες τις γυναικαρες να περπατανε... :lheel:

...με τις ποδαρες τους ,τις κορμαρες τους ,τις βυζαρες τους ,τις κωλαρες τους  :tits2:

εσεις το σκεφτεστε?? :think:

οταν βλεπετε δηλαδη ολες αυτες τις μουναρες στο δρομο δεν συλλογιζεστε οτι δε θα τις γαμησετε ποτε??  :-

δε σας πιανει μια μικρη μελαγχολια?? :'(

ποσο ματαια ειναι ολα??? :S

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αυτο σκεφτομαι οταν βγαινω εξω και βλεπω ολες αυτες τις γυναικαρες να περπατανε... :lheel:

...με τις ποδαρες τους ,τις κορμαρες τους ,τις βυζαρες τους ,τις κωλαρες τους  :tits2:

Για τις ελλεεινιδες  μιλας?  :o :o :o :o :o :o  

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τυπε μου χρειαζεσαι αμεσα θεραπεια στο ιατρειο της κΩλοκυνθους
respect-040.GIF
.

Πολυ το φιλοσοφεις  :2on1: :grin:

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι απο ολα αυτα τα μουνια να αρπαξεις οτι προλαβαινεις. Η προσπαθεια μετραει πολυ σε αυτο το θεμα. Αν φας χυλοπιτα τουλαχιστον ξερεις. Αν δεν προσπαθησεις μενεις με την απορεια τι θα γινοταν αν........

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι απο ολα αυτα τα μουνια να αρπαξεις οτι προλαβαινεις. Η προσπαθεια μετραει πολυ σε αυτο το θεμα. Αν φας χυλοπιτα τουλαχιστον ξερεις. Αν δεν προσπαθησεις μενεις με την απορεια τι θα γινοταν αν........
καλα εσυ οχι μονο θα τις γαμησεις ολες αλλα θα μας ποσταρεις και γυμνες φωτογραφιες τους :jerking:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το χετε σκεφτει ποτε?? :think:

εσεις το σκεφτεστε?? :think:

οταν βλεπετε δηλαδη ολες αυτες τις μουναρες στο δρομο δεν συλλογιζεστε οτι δε θα τις γαμησετε ποτε??  :-

δε σας πιανει μια μικρη μελαγχολια?? :'(

Προσωπικα,οταν βλεπω τις μουναρες στον δρομο δεν με πιανει καμια μελαγχολια.Μελαγχολια με πιανει μονο αν ειμαι σε κανενα λεωφορειο που ναι πηχτρα στα ξεκωλλα και ερχεται να κατσει διπλα μου κανας παππους...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Προσωπικα,οταν βλεπω τις μουναρες στον δρομο δεν με πιανει καμια μελαγχολια.Μελαγχολια με πιανει μονο αν ειμαι σε κανενα λεωφορειο που ναι πηχτρα στα ξεκωλλα και ερχεται να κατσει διπλα μου κανας παππους...

αχαχαχαααα ναι ρε πούτη, τι κακό κι αυτό  :cussing:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
κι εκεί στρουθοκαμηλίζει η ψωλή σου

Επισκέπτης
Για μας τις Ελλεεινίδες δεν ισχύει αυτό.Όποια πούτσα λιγουρευτούμε την τρώμε γιατί ως γνωστόν όλοι τρέχουν ξωπίσω μας. :grin:

Επισκέπτης
καλα εσυ οχι μονο θα τις γαμησεις ολες αλλα θα μας ποσταρεις και γυμνες φωτογραφιες τους :jerking:
Γιατι καθε μερα ψαχνεις τροπο να μου την πεις? Αφου στο τελος δεν εχεις να μου πεις τιποτα. Απλα γουσταρω να ποσταρω πρωσωπικες φωτο που ειναι το θεμα σου? αν δεν θελεις μη τις βλεπεις. Νομιζεις οτι δεν ειναι δικες μου. Το ειπες και σε εγραψα στα αρχιδια μου θελεις να συζητισουμε κατι αλλο πανω σε αυτο η παμε για αλλα?

Επισκέπτης
Τυπε μου χρειαζεσαι αμεσα θεραπεια στο ιατρειο της κΩλοκυνθους
respect-040.GIF
.

Πολυ το φιλοσοφεις  :2on1: :grin:
τυπε οσο και γαμαμε δεν ειναι λυση

αυτες που δε θα γαμησουμε θα παραμεινουν αμετρητες κι αυτο ειναι το προβλημα :'(

ενα τιποτα ειμαστε!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σιγά τη ματαιότητα. Γυρνάς σπίτι και τραβάς μια παχιά :jerking: ή ένα φυσέκι :knockinb: στη δικιά σου και είσαι τζέτ. Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις - είναι καυλή λύση. :boobies:

Επισκέπτης
καλα φιλε αστο αυτο :headbang: :helpplea: :headbang:

ακομα χειροτερο ειναι το εξης...(που δειχνει ποσο κοιμισμενος ειναι ο κοσμος σημερα)

εισαι σ ενα λεωφορειο εσυ κι αλλες 5 γκομενες...ο καθενας καθεται στη θεση του και η διπλανη του ειναι κενη...στην επομενη σταση μπαινει ενας αντρας συνομηλικος σου κι αλλες 5 γκομενες...κι ερχεται και καθεται διπλα σου ο αντρας

δεν το βγαζω απ ο μυαλο μου...συμβαινει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το σκέφτομαι και χαλιέμαι πραγματικά αλλά παρηγοριέμαι στην  ιδέα ότι "αυτές χάνουν" που δε τις γάμησα  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σιγά τη ματαιότητα. Γυρνάς σπίτι και τραβάς μια παχιά :jerking: ή ένα φυσέκι :knockinb: στη δικιά σου και είσαι τζέτ. Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις - είναι καυλή λύση. :boobies:

ρε λέμε σε λίγο καιρό θα τονε δούμε στα πρωτοσέλιδα το νώντα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
νωντα εχεις σκεφτει πως ό,τι και να κανεις, ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει ενας μεγαλυτερος μαλακας απο σενα/μενα/κείνον ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom