Νέα

Έχετε προσφέρει χρήματα σε κάποια γνωστή ή άγνωστή σας για σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Το περίεργο αν όχι καί εξωφρενικό είναι πως συνάδελφοι που εδω μέσα εντρυφούν στα μπουρδέλα , μπορούν καί σκάνε 500,- εβραίους σε μία τυχαία κυρία , μεσούσης της κρίσεως κατά τους οικονομολόγους του κόλου? SERAPIS.

OP
OP
pipadoros

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Ρε, μην τα μπερδευετε. Τα νούμερα είναι καθαρά υποθετικά. Ηθελα να πω οτι κάποιος μπορεί να δώσει 50, κάποιος άλλος 500 η και 5000. Δεν σημαίνει ούτε οτι έχω τόσα, ούτε οτι θα τα δώσω.
Το ζουμί είναι να υπάρχει θετική ή τουλάχιστον ουδέτερη απάντηση, για να μπορέσει να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Είναι τρελή φαντασίωση το να πληρώσεις μια που δεν είναι βίζιτα για να κάνει σεξ μαζί σου. Σε πάει νοερώς σε ανάλογες ταινίες με εκατομμυριούχους που κάνουν ανήθικες προτάσεις σε ντροπαλές παντρεμένες για υπέρογκα ποσά κλπ. Ναι το έχω κάνει μια φορά και η κοπέλα δέχτηκε. Το σκέφτηκε πολύ βέβαια γιατί ήταν παντρεμένη αλλά δέχτηκε. Το επαναλάβαμε 2-3 φορές, τη βαρέθηκα και δεν της ξανατηλεφώνησα. :grin:

OP
OP
pipadoros

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Είναι τρελή φαντασίωση το να πληρώσεις μια που δεν είναι βίζιτα για να κάνει σεξ μαζί σου. Σε πάει νοερώς σε ανάλογες ταινίες με εκατομμυριούχους που κάνουν ανήθικες προτάσεις σε ντροπαλές παντρεμένες για υπέρογκα ποσά κλπ. Ναι το έχω κάνει μια φορά και η κοπέλα δέχτηκε. Το σκέφτηκε πολύ βέβαια γιατί ήταν παντρεμένη αλλά δέχτηκε. Το επαναλάβαμε 2-3 φορές, τη βαρέθηκα και δεν της ξανατηλεφώνησα. :grin:
Πως της το έφερες; Για δώσε καμιά ιδέα; και πόσα της έδωσες;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
υπαρχει...αλλα δν ειναι οτι δεν εχουνε να φανε  :grin:
απλα δν εχουνε λεφτα για μαλακιες...και παλι αρκετοι εχουνε και για μαλακιες  :grin:

Τωρα βλεπω μια καποια προοδο. Ευγε νεε μου συνεχισε ετσι

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
μενω σ επαρχιακη πολη

γυναικες που δεν ειναι βιζιτες και ειναι διαθεσιμες να γαμηθουν για καποιο ποσο υπαρχουν παντοτε

μια υπαλληλος μου καποτε μου ειπε οτι ειχε εντοπισει και μερια στην επιχειρηση που δεν κατεγραφαν οι καμερες....ηταν διαθεσιμη με χρημα, δεν μπηκα στην κουβεντα για το ποσο αλλα ηταν διαθεσιμη.
της ειπα αμα θες τσαμπα, σιγα μην την πληρωνα κι ολας.
υποθετω οτι μ ενα 50 μου επαιρνε μια πιπα...

αλλα ειναι φαντασιωση και ψιλοανωμαλια βασικα

οταν καποιος ειναι διαθεσιμος και θελει να γαμησει παντοτε υπαρχουν μουνακια και χωρις πληρωμη

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
μενω σ επαρχιακη πολη

γυναικες που δεν ειναι βιζιτες και ειναι διαθεσιμες να γαμηθουν για καποιο ποσο υπαρχουν παντοτε

μια υπαλληλος μου καποτε μου ειπε οτι ειχε εντοπισει και μερια στην επιχειρηση που δεν κατεγραφαν οι καμερες....ηταν διαθεσιμη με χρημα, δεν μπηκα στην κουβεντα για το ποσο αλλα ηταν διαθεσιμη.
της ειπα αμα θες τσαμπα, σιγα μην την πληρωνα κι ολας.
υποθετω οτι μ ενα 50 μου επαιρνε μια πιπα...

αλλα ειναι φαντασιωση και ψιλοανωμαλια βασικα

οταν καποιος ειναι διαθεσιμος και θελει να γαμησει παντοτε υπαρχουν μουνακια και χωρις πληρωμη

Και γιατί έπρεπε και καλά στην επιχείρηση μέσα ρε φιλε?
Χωράφια δεν έχετε στο χωριό σου?  :think: :think: :think:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Παρτιζάν φίλε , Grobar.

Αδέρφια.

Ημουν Hala pionir πριν κανα μήνα ή και παραπάνω δε θυμαμαι ακριβως - ΠΑΟΚ Κορδελιό απέναντι απο τα διαρκείας. Δεν ηξερα οτι έχουν κοινό τραγούδι με ΠΑΟΚ. Οι Σερβοι τραγουδαγανε στα Ελληνικά! Αδέρφια πραγματικά.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αδέρφια.

Ημουν Hala pionir πριν κανα μήνα ή και παραπάνω δε θυμαμαι ακριβως - ΠΑΟΚ Κορδελιό απέναντι απο τα διαρκείας. Δεν ηξερα οτι έχουν κοινό τραγούδι με ΠΑΟΚ. Οι Σερβοι τραγουδαγανε στα Ελληνικά! Αδέρφια πραγματικά.

Πριν από μερικά χρόνια στην Χαλα έπαιζε ο Ολυμπιακός και  στα καθίσματα υπήρχαν χαρτάκια με βρισιές στα Ελληνικά.
Με βάζαν να τους διορθώνω την προφορά.  :2funny: :2funny:
Δεν μπορείς να πεις , ξέρουν Ελληνικά τα παλικαρια.  :grin:

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
ναι στην τσεχια που οι γυναικες ειναι πιο ψηλες,πιο λεπτες, πιο ομορφες, μπορει να σου κατσει ετσι 1 στις 5 ή 1 στις 50 δεν ξερω, παντως στην ισλαμικη δημοκρατια της ελλαδος μετα απο 500 αποτυχημενες προσπαθειες καποια θα εχει καλεσει την αστυνομια  :headbang: :headbang:
και υστερα ρωταγε ο μπολντεμορτης γιατι εχουμε κολλημα με τις ξενες  :headbang: :headbang:
ΚΑΛΟΟΟΟ.... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom