Νέα

Έχετε προσφέρει χρήματα σε κάποια γνωστή ή άγνωστή σας για σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ειναι λιγο υποτιμητικο για τη γυναικα να καθεται να την κερνας?

Προσωπικα, θα ξενερωνα αν μια γκομενα με ειχε δει ως ATM (οχι οτι ειμαι τσιγκουνης, αλλα για το γαμωτο)
Εγω το θεωρω παρα πολυ υποτιμητικο να πληρωνει ο αντρας...Και γι αυτο το λογο πολυ σπανια δεχομαι κερασματα...(Ομως σιχαινομαι την τσιγγουνια,αλλο να κανει κινηση και να μην δεχτεις εσυ)...Δεν ξερω οι αλλες πως το βλεπουν το πραγμα :think:

Και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εχουν αυτη την απαιτηση μερικες μερικες :think:
Εκνευριζομαι :tickedoff:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Παιδιά προσέξτε, δεν εννοούμε να πληρώνουμε αυτές που έχουν συνήθειο να μην κουβαλάνε ούτε ευρώ πάνω τους και περιμένουν να τις κεράσει ο κάθε μαλάκας. Μιλάω γι'αυτές που κάνουν την κίνηση και βλέπεις στα μάτια τους την αμηχανία όταν πάμε να τις κεράσουμε. Αυτές που πραγματικά το αξίζουν δηλαδή. Είχα γκόμενα που αφού χωρίσαμε εξακολουθούσαμε να κάνουμε παρέα και μου έλεγε "θα βγω με τις φίλες μου το βράδυ. Δεν έχω λεφτά. Ε όλο και κάποιος θα βρεθεί να μας κεράσει". Και μια άλλη που έλεγε "Ήμουν με 3 φίλες μου στο τάδε club Σάββατο βράδυ, είχαμε πιει και θέλαμε να πάμε σπίτια μας αλλά δε θέλαμε να πάρουμε ταξί. Τότε θυμήθηκα έναν τύπο που με γούσταρε και του τηλεφώνησα να έρθει κι αυτός στο club. Ξέρεις μωρέ, ψάχναμε μαλάκα." :S

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Gym.jpg
    Gym.jpg
    134,1 KB · Εμφανίσεις: 63

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν κερναμε ουτε πληρωνουμε καμια.αν θελουν να τις πληρωνουν να πανε στο μπουρδελο να δουλεψουν.ολες οι γκομενες μαλακες ψαχνουν.αν δεν γουσταρουν στα αρχιδια μας.εμεις θα γαμησουμε ουτως η αλλως.μην εισαστε μουνοδουλοι

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Δεν κερναμε ουτε πληρωνουμε καμια.αν θελουν να τις πληρωνουν να πανε στο μπουρδελο να δουλεψουν.ολες οι γκομενες μαλακες ψαχνουν.αν δεν γουσταρουν στα αρχιδια μας.εμεις θα γαμησουμε ουτως η αλλως.μην εισαστε μουνοδουλοι
Πάλι τα ίδια ρε συ Κρις; Έτσι σου αρέσει με τις πουτάνες μόνο εσένα;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πάλι τα ίδια ρε συ Κρις; Έτσι σου αρέσει με τις πουτάνες μόνο εσένα;
αποψη μου.οτι οσες θελουν να τις κερνανε ψαχνουν σχεδον παντα μαλακες.δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα υπερηφανειας.δεν πρεπει κανενας να καταδεχεται το δουλεμα της γκομενας

Giorgos43006

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
725
Πόντοι
80
Εχω προσφερει στην κουμπαρα μου να μου πάρει πίπα και τα δέχτηκε...
Ειχε οικονομικα προβληματα...

Dildo Baggins

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Κριτικές
27
Like
1.338
Πόντοι
2.391
Ρε παιδες πως προτεινεις σε μια κοπελα που νιωθεις οτι μπορει και να το δεχεται χωρις να εχεις επιπτωσεις νομικα;; Κατι σε στυλ ιδιωτικη συναντηση;;

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Ρε παιδες πως προτεινεις σε μια κοπελα που νιωθεις οτι μπορει και να το δεχεται χωρις να εχεις επιπτωσεις νομικα;; Κατι σε στυλ ιδιωτικη συναντηση;;
Της λες μια ιστορια για ενα φιλο σου και καλα που του ετυχε και κοβεις αντιδραση.

Dildo Baggins

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Κριτικές
27
Like
1.338
Πόντοι
2.391
Της λες μια ιστορια για ενα φιλο σου και καλα που του ετυχε και κοβεις αντιδραση.
Ευχαριστω.. η τυπισσα αυτη εχει μανατζερ αλλα δε ξερω αμα με παιρνει να ρωτησω

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μακάρι να μας τo ζητούσαν μόνες τους,δε θα με χάλαγε

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel