Νέα

Έχετε προσφέρει χρήματα σε κάποια γνωστή ή άγνωστή σας για σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Πως της το έφερες; Για δώσε καμιά ιδέα; και πόσα της έδωσες;
Της είπα ότι δε θέλω να μπλέκω επειδή είμαι παντρεμένος. Θέλω μόνο σεξ. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να την πείσω, μη νομίζετε ότι όλες δέχονται και μάλιστα εύκολα. Ήταν πανδύσκολο. Όμως επειδή τη γούσταρα πολύ και επειδή δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω εκείνη την εποχή, την πολιόρκησα και έπεσε. 100 ευρώ, φίλε, αλλά ήταν κορυφαία η γκόμενα.

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Της είπα ότι δε θέλω να μπλέκω επειδή είμαι παντρεμένος. Θέλω μόνο σεξ. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να την πείσω, μη νομίζετε ότι όλες δέχονται και μάλιστα εύκολα. Ήταν πανδύσκολο. Όμως επειδή τη γούσταρα πολύ και επειδή δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω εκείνη την εποχή, την πολιόρκησα και έπεσε. 100 ευρώ, φίλε, αλλά ήταν κορυφαία η γκόμενα.
Τωρα αυτο θεωρειται κατορθωμα;Μαγκας θα ησουν αν την εριχνες τσαμπα...Σορρυ κιολας...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.215
Πόντοι
2.356
Τωρα αυτο θεωρειται κατορθωμα;Μαγκας θα ησουν αν την εριχνες τσαμπα...Σορρυ κιολας...

Σωστό αυτό. Ωστόσο αγαπητή μικρούλα πήγαινε σε ένα φόρουμ που μιλά για ελεεηνίδες και να δεις τι λέμε γι αυτό το θεματάκι. Επίσης και εμένα μου αρέσει μια πετίτι γκόμενα που θέλω να τη πληρώσω και να τη πηδήξω. Δεν ξέρω αλλά μου βγαίνει κάτι τέτοιο. Βέβαια προσπάθησα και αλλιώς αλλά δε βγαίνει. Είναι σφιχτή. χεχε

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.511
Πόντοι
4.587
στην ουσια τσαμπα την πηρε.αν ηταν τοπ όπως λεει 100 ηταν πολύ λιγα.καλη πουτανα δεν βρίσκεις με 100ε.σιγουρα τον γουσταρε και λιγο για να δεχτει με αυτα τα λεφτα,απλα τα πηρε ως παρελκομενο επειδή ο ιδιος το ειχε προτεινει.ασε που αμα ηταν γλυκοτσουτσουνος μπορει να του ζηταγε κι αλλα μετα..το χρημα είναι η λεπτη κοκκινη γραμμη που διαχωριζει την ουσια(σεξ)από τα παρελκομενα(ραντεβού,βολτουλες,κτλ)και για έναν παντρεμενο το β είναι πρόβλημα.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
στην ουσια τσαμπα την πηρε.αν ηταν τοπ όπως λεει 100 ηταν πολύ λιγα.καλη πουτανα δεν βρίσκεις με 100ε.σιγουρα τον γουσταρε και λιγο για να δεχτει με αυτα τα λεφτα,απλα τα πηρε ως παρελκομενο επειδή ο ιδιος το ειχε προτεινει.ασε που αμα ηταν γλυκοτσουτσουνος μπορει να του ζηταγε κι αλλα μετα..το χρημα είναι η λεπτη κοκκινη γραμμη που διαχωριζει την ουσια(σεξ)από τα παρελκομενα(ραντεβού,βολτουλες,κτλ)

πιο μπουρδελιαρικη τοποθέτηση δε παιζει !!!!!!!  :cum: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :thumbsup:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τζαμπα εννοεις το μπιρι μπιρι που ειναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
και οχι το παμε να το κανουμε που ειναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ.
...και θεωρεις κατωρθωμα να κανουμε αυτο που θελουν οι γυναικες και οχι αυτο που θελουμε εμεις  :headbang: :headbang:
αν καναμε εμεις οι αντρες κουμαντο στις σχεσεις θα ειχε νικησει ο πικερισμος :rockon:
αλλα δυστυχως ειμαστε καταδικασμενοι απο την φυση μας να πηδαμε μονο οσες μας καθονται και τις πουτανες λογω της μουνοδουλης διψασμενης για σεξ φυσης μας.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τζαμπα εννοεις το μπιρι μπιρι που ειναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
και οχι το παμε να το κανουμε που ειναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ.
...και θεωρεις κατορθωμα να κανουμε αυτο που θελουν οι γυναικες και οχι αυτο που θελουμε εμεις  :headbang: :headbang:
αν καναμε εμεις οι αντρες κουμαντο στις σχεσεις θα ειχε νικησει ο πικερισμος  :rockon:
αλλα δυστυχως ειμαστε καταδικασμενοι απο την φυση μας να πηδαμε μονο οσες μας καθονται και τις πουτανες λογω της μουνοδουλης διψασμενης για σεξ φυσης μας.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Δεν εχω καν σκοπο να κανω κατι τετοιο...
τα λεει ολα η υπογραφη μου...
και το κοστος που γραφω στην υπογραφη ειναι το κλασσικο κερασμα της 1ης φορας που βγαινεις εξω με την γκομενα..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και το κοστος που γραφω στην υπογραφη ειναι το κλασσικο κερασμα της 1ης φορας που βγαινεις εξω με την γκομενα..
ωραιος :rockon:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Μάλλον δεν κατάλαβες το ποστ μου...

στην ουσια τσαμπα την πηρε.αν ηταν τοπ όπως λεει 100 ηταν πολύ λιγα.καλη πουτανα δεν βρίσκεις με 100ε.σιγουρα τον γουσταρε και λιγο για να δεχτει με αυτα τα λεφτα,απλα τα πηρε ως παρελκομενο επειδή ο ιδιος το ειχε προτεινει.ασε που αμα ηταν γλυκοτσουτσουνος μπορει να του ζηταγε κι αλλα μετα..το χρημα είναι η λεπτη κοκκινη γραμμη που διαχωριζει την ουσια(σεξ)από τα παρελκομενα(ραντεβού,βολτουλες,κτλ)και για έναν παντρεμενο το β είναι πρόβλημα.
Πάρα πολύ σωστός! :thumbsup:

Τώρα πλέον κι εγώ, φίλε. Με πολλά λεφτά δε λέει. Αν θέλουν ας κάτσουν με ένα σφηνάκι.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Παρεμπιπτοντως...

Εσεις κερνατε τις γκομενες στο πρωτο ραντεβου και μετα, ας πουμε στο δευτερο, τις αφηνετε να πληρωσουν τα δικα ΤΟΥΣ, ή και τα δικα σας (και καλα για να πατσισουν)?

Και μετα, το πατε εναλλαξ?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Παρεμπιπτοντως...

Εσεις κερνατε τις γκομενες στο πρωτο ραντεβου και μετα, ας πουμε στο δευτερο, τις αφηνετε να πληρωσουν τα δικα ΤΟΥΣ, ή και τα δικα σας (και καλα για να πατσισουν)?

Και μετα, το πατε εναλλαξ?
Εδώ είμαι απόλυτος. Πάντα να κερνάει ο άντρας, αλλά μετά από αρκετές φορές άσ'την να σε κεράσει...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Εδώ είμαι απόλυτος. Πάντα να κερνάει ο άντρας, αλλά μετά από αρκετές φορές άσ'την να σε κεράσει...

Δεν ειναι λιγο υποτιμητικο για τη γυναικα να καθεται να την κερνας?

Προσωπικα, θα ξενερωνα αν μια γκομενα με ειχε δει ως ATM (οχι οτι ειμαι τσιγκουνης, αλλα για το γαμωτο)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Δεν ειναι λιγο υποτιμητικο για τη γυναικα να καθεται να την κερνας?

Προσωπικα, θα ξενερωνα αν μια γκομενα με ειχε δει ως ATM (οχι οτι ειμαι τσιγκουνης, αλλα για το γαμωτο)
Λογικά για να γράφεις έτσι, τσιγκούνης θα είσαι. Η νέα γενιά είναι γενικώς. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά οι γκόμενες έχουν απηυδήσει με την τσιγκουνιά. Καλύτερα να είστε αλητάμπουρες παρά τσιγκούνηδες.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Λογικά για να γράφεις έτσι, τσιγκούνης θα είσαι. Η νέα γενιά είναι γενικώς. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά οι γκόμενες έχουν απηυδήσει με την τσιγκουνιά. Καλύτερα να είστε αλητάμπουρες παρά τσιγκούνηδες.

:jerking:

Καλα, εσυ παιξτο λαρτζ.

Εγω δε γουσταρω, ακομα και Ferrari να κυκλοφορω, να κερναω ποτα και φαγια ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.

Αλλιως, μου αρκουν και οι πουτανες, που ειναι η δουλεια τους αυτο.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
:jerking:

Καλα, εσυ παιξτο λαρτζ.

Εγω δε γουσταρω, ακομα και με Ferrari να κυκλοφορω, να κερναω ποτα και φαγια ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.

Αλλιως, μου αρκουν και οι πουτανες, που ειναι η δουλεια τους.
Ναι, αν είναι να περιμένεις να σε κεράσει η γκόμενα στα πρώτα και στα δεύτερα ραντεβού, μείνε στις πουτάνες, καλύτερα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Ναι, αν είναι να περιμένεις να σε κεράσει η γκόμενα στα πρώτα και στα δεύτερα ραντεβού, μείνε στις πουτάνες, καλύτερα.

Δεν ειπα ρε να με κερασει.

Ειπα να μην τρωγοπινει με το κασε του μαλακα.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

Η λεπτή γραμμή μεταξύ εραστή και κεραστή...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Δεν ειπα ρε να με κερασει.

Ειπα να μην τρωγοπινει με το κασε του μαλακα.
αυτό στο χερι σου είναι,απλα δεν υπαρχει κανονας.αν εσυ εχεις φραγκα και γνωρίσεις μια γκομενιτσα που την κανεις κεφι αλλα είναι ανεργη και φτωχη,τι θα κανεις?γενικα αν τα κερασματα κτλ δεν επιβαρυνουνε την διαβιωση σου και αυτά που θελεις στην καθημερινοτητα σου ,ειδικα σε περιπτώσεις όπως αυτη που ειπα,κερνας.μαλακια είναι να χρεωνεις τις πιστωτικες για να το παιζεις γκομενος.όπως φυσικα και στην αντιθετη περιπτωση,αν γνωρίσεις μια φραγκατη,εχεις άλλες απαιτησεις.το θεμα είναι να καταλάβουμε οι αντρες τι δυνατότητες εχουμε και τι γουστάρουμε να κανουμε πρωτα από όλα για τον ευατο μας.εχουμε πεσει θυμα οι περισσοτεροι  "γυναικοκεντρικων σκεψεων"-τι θα πει,τι θα σκεφτει η καθεμια αν κανω αυτό η το άλλο κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom