Νέα

Έχετε προσφέρει χρήματα σε κάποια γνωστή ή άγνωστή σας για σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
.μην τα βλεπεις ολα καχυποπτα μεγαλε.ειδικα την αγαπη της μανας προς το παιδι της

Ποια αγαπη για τα παιδια τους.
Εδω μιλαμε για τις απατεωνιες που κανουν.....
Δηθεν αγαπες και ερωτες.....για να πεσει το θυμα.

Πουτανες οσο δεν παει ως ανθρωποι και ως γυναικες.....

Δεν λενε την αληθεια ουτε εξηγουνται σωστα.
Ολο κουτοπονηριες και πουστιες ειναι.

Οποιος ασχολειται του αξιζουν τα χειροτερα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ποια αγαπη για τα παιδια τους.
Εδω μιλαμε για τις απατεωνιες που κανουν.....
Δηθεν αγαπες και ερωτες.....για να πεσει το θυμα.

Πουτανες οσο δεν παει ως ανθρωποι και ως γυναικες.....

Δεν λενε την αληθεια ουτε εξηγουνται σωστα.
Ολο κουτοπονηριες και πουστιες ειναι.

Οποιος ασχολειται του αξιζουν τα χειροτερα.
τουλαχιστον να μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι.εχει και κοπελες που αξιζουν εκει εξω.απλα καποιες φορες μπορει να μην τηρουν τα προτυπα ομορφιας που εχει επιβαλλει η κοινωνια.ας ανοιξουμε και εμεις τα ματια    μας.   

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Πες μου ότι τρολάρεις ή έστω ότι τρομπάρεις, πες μου.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ναι,καλο το παραμυθι.....

πχ τους αντρες δεν τους ενφιαφερει ποσα λεφτα εχει η γυναικα,στ'αρχιδια μας αν δεν εχει ουτε ενα ευρω,δεν μας ενδιαφερει,τελος!

Αυτες κοιτανε τα λεφτα γιατι αυτο τις ενδιαφερει και να αφησουν τις δικαιολογιες....
ξες ποσες γκομεναρες μπορω να σου αριθμησω που γαμιουνται με ανεργους, αφραγκους, διχως μελλον?
δοκιμαζουν εμπειριες οι γκομενες οπως και εμεις.
και οπως και εμεις προτιμαμε μια γκομενα που μπορουμε να συζητησουμε απο οτι μια που οχι.
οπως εμεις προτιμαμε μια γκομενα που εχει δικο της γαμηστρωνα και πορτοφολι απο μια που οχι.
παρομοια κανουν διαχωρισμο και αυτες.
απλως εμεις μπορουμε να παραβλεψουμε ολα τα αλλα αν ειναι η αλλη εμφανισιμη για να πηδηξουμε οχι για να παντρευτουμε.
αντιθετα οι γκομενες δεν παραβλεπουν αν αλλος ειναι μουγκαμαρας ή μυριζουν οι μασχαλες του για να πηδηχτουν.
το εχουν ως χομπυ οπως εγραψε και συναγωνιστης και οχι ως αναγκη οποτε ανεβαζουν ψηλα τα στανταρ τους.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
για τι πραγμα λες οτι τρολαρω?

Γι' αυτό για παράδειγμα:

καπως πρεπει και αυτες να μεγαλωσουν τα παιδια τους.οι συμπεριφορες αυτες ειναι περασμενες στο υποσυνειδητο της γυναικας για να εξασφαλισει ασφαλεια για τα τεκνα της.δςν μπορουμε να την κατηγορησουμε γιαυτο

ή γι' αυτό:

τουλαχιστον να μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι.εχει και κοπελες που αξιζουν εκει εξω

Τύπε οι μόνες που αξίζουν εκεί έξω είναι αυτές που έχουν ξεκάθαρη χρέωση χωρίς +20 +20 και τα σπάνε στο service. Αν γουστάρεις παραμύθια δες τη Χιονάτη και τους 7 νάνους, παλιό αλλά κλασικό. Εκτός αν τρολάρεις, οπότε οκ.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
To είχα κάνει μια φορά στην Τσεχία τύπε. Τι μου θυμίζεις τώρα...

[xvideos]
]
ναι στην τσεχια που οι γυναικες ειναι πιο ψηλες,πιο λεπτες, πιο ομορφες, μπορει να σου κατσει ετσι 1 στις 5 ή 1 στις 50 δεν ξερω, παντως στην ισλαμικη δημοκρατια της ελλαδος μετα απο 500 αποτυχημενες προσπαθειες καποια θα εχει καλεσει την αστυνομια  :headbang: :headbang:
και υστερα ρωταγε ο μπολντεμορτης γιατι εχουμε κολλημα με τις ξενες  :headbang: :headbang:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Γι' αυτό για παράδειγμα:

καπως πρεπει και αυτες να μεγαλωσουν τα παιδια τους.οι συμπεριφορες αυτες ειναι περασμενες στο υποσυνειδητο της γυναικας για να εξασφαλισει ασφαλεια για τα τεκνα της.δςν μπορουμε να την κατηγορησουμε γιαυτο

ή γι' αυτό:

τουλαχιστον να μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι.εχει και κοπελες που αξιζουν εκει εξω

Τύπε οι μόνες που αξίζουν εκεί έξω είναι αυτές που έχουν ξεκάθαρη χρέωση χωρίς +20 +20 και τα σπάνε στο service. Αν γουστάρεις παραμύθια δες τη Χιονάτη και τους 7 νάνους, παλιό αλλά κλασικό. Εκτός αν τρολάρεις, οπότε οκ.
απλα ειπα πως το κανουν για τα παιδια που θα αποκτησουν  αργοτερα.τα παραμυθια γινονται πραγματικοτητα αν πιστευεις σε αυτα.το θεμα ειναι να εχεις τα ματια σου ανοιχτα και να αρπαξεις την καταλληλη ευκαιρια οταν σου δοθει.θελει θαρος καποιες φορες για να διεκδικησεις το ονειρο της τελειας σχεσης

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
απλα ειπα πως το κανουν για τα παιδια που θα αποκτησουν  αργοτερα.τα παραμυθια γινονται πραγματικοτητα αν πιστευεις σε αυτα.το θεμα ειναι να εχεις τα ματια σου ανοιχτα και να αρπαξεις την καταλληλη ευκαιρια οταν σου δοθει.θελει θαρος καποιες φορες για να διεκδικησεις το ονειρο της τελειας σχεσης

Τύπε υποσυνείδητα γνωρίζεις την αλήθεια.  Όνειρο είναι, ξύπνα.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Κακώς, τώρα δεν έχεις δικαιολογία.

OP
OP
pipadoros

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Ρε μάγκες, εγώ το σκέφτομαι να χωθώ.
Είτε με κανένα γκομενάκι σε κανένα μπαράκι, είτε στο δρόμο, να σταματήσω καμία και να αρχίσω τις προσφορές, αλλά με βλέπω να τρώω καμια σφαλιάρα ξεγυρισμένη και κολλάω.
Αυτό που έχω καταλήξει, είναι οτι οι πιθανότητες να δεχτεί κάποια είναι πολύ περισσότερες όταν είναι μόνη της, παρά όταν έχει και φίλες της παρέα. Και αυτό επειδή μπροστά στις φίλες της κολλάει να πει ναι.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Εγω ξερω καποιους (αρκετους) που πληρωνουν καποια γνωστη τους επειδη τους χωρισε.....

Η γυναικα του μπερλουσκονι για παραδειγμα τσεπωνει μερικα εκατομμυρια ευρω το μηνα....
Πληρωνεται για τις υπηρεσιες της,εκαναν σεξ τοσες φορες επι τοσο αρα τοσα εκατομμυρια το μηνα.....

Καλη μπιζνα!

Μου βαζει και τραγουδακια ο αλλος..... :2funny: :2funny:
Οταν διαβαζετε αυτα που γραφω να ακουτε αυτο το τραγουδι! :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγω ξερω καποιους (αρκετους) που πληρωνουν καποια γνωστη τους επειδη τους χωρισε.....

Η γυναικα του μπερλουσκονι για παραδειγμα τσεπωνει μερικα εκατομμυρια ευρω το μηνα....
Πληρωνεται για τις υπηρεσιες της,εκαναν σεξ τοσες φορες επι τοσο αρα τοσα εκατομμυρια το μηνα.....

Καλη μπιζνα!

Οταν διαβαζετε αυτα που γραφω να ακουτε αυτο το τραγουδι! :2funny: :2funny: :2funny:

τι χαπια παιρνεις τυπε? :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
οχι,αλλα θελω να τα ριξω σε μια βυζαρου τσατσα,αλλα θα με παρει στο κυνηγι η μονιμη πουτανα του οικου.... :grin:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
τι χαπια παιρνεις τυπε? :grin:

Ρε δεν το ξερεις το κολπο?

Ποσες εχουν βγαλει εκατομμυρια ετσι,και βιλες κλπ.....
Η καλυτερη μπιζνα-επενδυση.....ΓΑΜΟΣ με πλουσιο θυμα!

Μηπως παιρνεις εσυ υπνωτικα χαπια?
Τοσο κοιμισμενος που εισαι....
Λεω......

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Καλη μπιζνα!

Έχεις τα λεφτά του Μπερλουσκόνι φίλε και φοβάσαι μη στα φάει καμιά  λυσσάρα?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom