artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
αυτα στο κοσμοπολιταν τυπε τα ρωτανε
και καλα ρε τυπε πρεπει να εκδηλωσω ενα γαμημενο ενδειασμο αλλιως επρεπε να εχω ηδη καταθεσει τη προταση
αυτα στο κοσμοπολιταν τυπε τα ρωτανε
α)Έχετε προσφέρει ποτέ χρήματα σε κάποια άγνωστη για να σας κάτσει, και αν ναι,
β)με ποιό τρόπο το θέσατε
γ)και ποιό ήταν το αποτέλεσμα;
Ετσι....Διοτι η τιμη τιμη δεν εχει και χαραs τον που την εχειΛίγα πράγματα σε αυτή τη ζωή δεν έχουν τιμή.
True to thatΕτσι....Διοτι η τιμη τιμη δεν εχει και χαραs τον που την εχει
Όσοι γράψατε, πείτε καμία λπτομέρεια. Πως έγινε, τι ζητήσατε, τι αντιδράσεις υπήρχαν κλπ.
Έτσι να παίρνουμε ιδέες.
Δεν πιανεται με φιλεs.............το θεμα λεει τελειωs αγνωστεsΠάντως εγώ που το είχα προτείνει σε μια φίλη μου είπε οτι θελει 1000 € ακόμα σε σκέψη είμαι!! Χαχα
Αν δοκίμαζες 535 (σε BMW) θα δεχόταν...Έχω προσφέρει σε καθαρίστρια παντρεμένη στην δουλειά μου ξεκινώντας από 50 ευρώ και φτάνοντας μέχρι τα 520 ευρώ αλλά δεν δέχτηκε. Μάλλον αυτή γουστάρει το τζάμπα, έτσι κατάλαβα...
Έχω προσφέρει σε καθαρίστρια παντρεμένη στην δουλειά μου ξεκινώντας από 50 ευρώ και φτάνοντας μέχρι τα 520 ευρώ αλλά δεν δέχτηκε. Μάλλον αυτή γουστάρει το τζάμπα, έτσι κατάλαβα...
Ναι γιατί? Μπορεί να είχε βίτσιο.Για να της προτείνεις θα ήταν και μπάνικη. Αν το έκανε έτσι, καθαρίστρια θα ήτανε?
Οχι ποτε....Ο λογος οτι υπαρχουν παρα πολλα θηλεα , που γαμιουνται εναντι χρηματων και περαν τουτου , οταν κανεις προταση σε μια αγνωση η θα φας ακυρο...η θα ζητηση πολλα παραπανο....