To thread άρχισε να γίνεται του στυλ Raw Vs Smackdown: Triple H Vs Ray Mysterio και δε συμμαζεύεται. Νέα σχολή, παλιά σχολή και τα αρχίδια μου κουνιούνται. Προσωπικά δεν πιστεύω σε σχολές κλπ αλλά στο συνδυασμό "ψυχολογική κατάσταση/συγκυρία της στιγμής". Αν είσαι ευέξαπτος και οξύθυμος γενικά, θα πλακωθείς για ψύλλου πήδημα αφού πας γυρεύοντας. Το ξύλο γίνεται πάντα για την προσωπική υπόληψη του καθενός και δεν παίζει ρόλο ποια είναι η αφορμή. Μπορεί να είναι γκόμενα/συγγενής/φίλος-η κλπ. αλλά είναι στο χέρι του καθενός το να μείνει στα όριά του ή να ξεφύγει. Βέβαια τα όρια είναι διαφορετικά για τον καθένα και παίζει τεράστιο ρόλο και η χρονική στιγμή αφού όλοι έχουμε τα πάνω και κάτω μας.
Από τη μία πλευρά, υπάρχουν οι μαλάκες-λιγούρηδες. Αυτοί που δεν σέβονται τις κοπέλες που συνοδεύονται, αυτοί που θα πουν τη χοντράδα τους και θα γελάνε σα μαλάκες μετά, αυτοί που θα κοιτάξουν πότε θα λείψεις για λίγο έτσι ώστε να χωθούν κλπ. Τέτοιους τύπους συνήθως τους κόβεις από μακριά είτε είσαι σε club, καφέ, μπουζούκια κλπ. Συνήθως παίρνουν από λόγια και όσοι δεν παίρνουν είτε είναι μεθυσμένοι, είτε μαστουρωμένοι, είτε άτομα για τον πούτσο καβάλα γενικότερα. Πιστεύω πως κανένα σωστό άτομο δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να αντιμετωπίσει σοβαρά τα άτομα των προηγούμενων κατηγοριών οπότε όλα ΟΚ. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οι τύποι που θέλουν απλά να σπάσουν αρχίδια και να κάνουν το "χαβαλέ" τους. Αυτοί είναι πολύ σπάνια περίπτωση (εμένα δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής) αλλά συνήθως επιμένουν πολύ και γίνονται εριστικοί/κουραστικοί asap. Σε τέτοια περίπτωση, τότε δικαιολογώ το ξύλο σαν τελευταία λύση (αλλά και πάλι μου φαίνεται τραβηγμένο/extreme σενάριο).
Βέβαια, εννοείται ότι η γκόμενα (συγγενής/φίλος-η κλπ) δεν πρέπει να έχει δώσει δικαιώματα και να είναι καθωσπρέπει, αλλιώς χάνεις το δίκιο σου. Αυτό το λεώ γιατί πολλοί μόλις πιάσουν γκόμενα ένα ξεκωλάκι που τους άρεσε, αρχίζουν και το αγιοποιούν και νομίζουν ότι βρήκαν την τέλεια. Για το συγκεκριμένο θέμα, οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την τέλεια είναι οι εξής:
-Δε δίνει δικαιώματα/δεν προκαλεί.
-Προσφέρεται να λύσει το θέμα μόνη της και να ξεκόψει τον κάθε ξέμπαρκο.
-Δε θέλει να πλακωθείς/ασχοληθείς/χαλάσεις τη διάθεσή σου.
Αν κάτι από τα παραπάνω δεν ισχύει, τότε κάτι πάει λάθος (& το ξύλο πάει χαμένο IMO).
Δεν έχω την παραμικρή υπόληψη για γκόμενες που λένε "Ο σωστός ο άντρας λύνει τις διαφορές του με ξύλο κλπ". Όσες τέτοιες έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής, είτε μεγάλωσαν σε συντηρητικές οικογένειες, είτε αντιμετώπησαν σωματική βία στο παρελθόν. Δυστυχώς αυτά επηρρεάζουν πολύ τις γυναίκες ψυχολογικά και δύσκολα αλλάζουν μυαλά στην πορεία. Παρ' όλα αυτά, κάποιες το καταφέρνουν και μπράβο τους. Τέλος, έχουν περάσει οι εποχές που το ξύλο θεωρείται μαγκιά. Όσοι το επιλέγουν είναι συνήθως αυτοί που δεν έχουν τίποτα σημαντικό να χάσουν και συνήθως, ποτέ δεν είχαν. Καλό, χρυσό και αγαπημένο το Fight Club, αλλά είπαμε ρε μάγκες...