Νέα

Έχετε πλακωθεί για γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η περιπτωση του να αδιαφορησει και να γραψει την γκομενα στ αρχιδια του...δεν παιζει ε????
Ααααχαχαχαχααααααα βρε λάιφ, είσαι οφ τόπικ  :2funny: :2funny: :2funny:
Εδώ λέμε αν την πέφτει κάποιος επίμονα στην γκόμενά σου τι κάνεις εσύ και τι αυτή
Αν αδιαφορήσει νο πρόμπλεμ, αν επιμένει κάποιοι είναι έτοιμοι για αίματα στα πόδια της δεσποσύνης, την οποία όμως αφορά το θέμα και δε θα έπρεπε να κάνει την κινέζα  :boobies: :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν είναι μαζί με παρέα και εκμεταλεύεται τη δύναμη του όχλου δεν θα σταματήσει σε οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο της γυναίκας (πόσο μάλλον αν τον βρίσει ή τον μειώσει μπροστά στην παρέα του) και ειδικά αν επρόκειται για τίποτα τσιπιρικάδες...
Πόλλω δε μάλλον όταν σκοπός εξαρχής είναι να φέρει τον συνοδό σε δύσκολη θέση και να προκαλέσει επεισόδιο μαζί του απλά για χαβαλέ...
Οπότε καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις χωρίς φυσικά να είναι και η πλειοψηφία.
Α, κάτσε τότε γιατί μάλλον μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.
Το να την πέφτει στην γκόμενά σου γιατί τη γουστάρει είναι δικό της θέμα και αυτή πρέπει να το αντιμετωπίσει.
Το να της την πέφτει με στόχο εσένα ναι, είναι διαφορετική περίπτωση... Δεν το έχω δει να γίνεται αυτό ποτέ αλλά άμα λες εσύ ότι γίνεται δε σε αμφισβητώ  :cheesy:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν το ηξερα  αυτο το μαγαζι .....αμα εχειs και διευ/νση   .....Εγω θα παω  απλωs για να δω την....διακοσμηση!!!!
Δύο μέχρι στιγμής έχω την τιμή να διαθέσω χρόνο και χρήμα με την εν λόγω ονομασία
α)Τρούμπα Νοταρά (μη ρωτάς αριθμό) αλλά δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί ακόμα έχω πολύ καιρό να κουρνιάσω στο μπάρ του αλλά λογικά θα λειτουργεί

β)Καστοριά ή Φλώρινα (πολύ μεθυσμένος για να θυμάμαι που πήγαμε) στην έξοδο της πόλης όποια και αν ήταν αυτή προς βορρά (Το μόνο που θυμάμαι πάντως είναι η Jennifer η μοναδική μαύρη που έχω τιμήσει δεόντως γιατί με σκανδάλισε και πραγματικά άξιζε τον κόπο ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!  :smitten:)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ααααχαχαχαχααααααα βρε λάιφ, είσαι οφ τόπικ  :2funny: :2funny: :2funny:
Εδώ λέμε αν την πέφτει κάποιος επίμονα στην γκόμενά σου τι κάνεις εσύ και τι αυτή
Αν αδιαφορήσει νο πρόμπλεμ, αν επιμένει κάποιοι είναι έτοιμοι για αίματα στα πόδια της δεσποσύνης, την οποία όμως αφορά το θέμα και δε θα έπρεπε να κάνει την κινέζα  :boobies: :boobies:

Αν και δεν μουχει ποτε....αρα μιλαs για σπανια περιπτωση......και παλι δεν νομιζω οτι χρειαζεται να επεμβω εγω....Ειναι απο μονη τηs ικανη να βαλει τον αλλον στην θεση του ντροπιαζονταs τον τοσο πολυ,  ωστε να μην ξανατολμησει να το ξανακανει.....Παντα μιλαμε για την σπανια περιπτωση....και παντα για την ατελειωτη επιμονη του αλλου....θεωρητικα μια στο εκατομμυριο να συμβει....και θα γινει οπωs σου το λεω...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δύο μέχρι στιγμής έχω την τιμή να διαθέσω χρόνο και χρήμα με την εν λόγω ονομασία
α)Τρούμπα Νοταρά (μη ρωτάς αριθμό) αλλά δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί ακόμα έχω πολύ καιρό να κουρνιάσω στο μπάρ του αλλά λογικά θα λειτουργεί

β)Καστοριά ή Φλώρινα (πολύ μεθυσμένος για να θυμάμαι που πήγαμε) στην έξοδο της πόλης όποια και αν ήταν αυτή προς βορρά (Το μόνο που θυμάμαι πάντως είναι η Jennifer η μοναδική μαύρη που έχω τιμήσει δεόντως γιατί με σκανδάλισε και πραγματικά άξιζε τον κόπο ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!  :smitten:)

Υπάρχει κι ενα στην Κόρινθο, στην παραλία, βαμμένο πορτοκαλί, κανει μπαμ, ετσι ξεκαρφωτο στη μεση ενος χωραφιου. Ψιψινες, για πολυ χάιδεμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κάποιος μερικές γραμμές πιο πάνω έγραψε να ελεγχθεί και η συμπεριφορά της κοπέλας. Δίκαιο απόλυτο. Η γυναίκα μπορεί να το ξεκόψει με ωραίο τρόπο και ο άλλος να μην μπορεί να πει τίποτε. Εάν δεν γίνει έτσι τότε... εκτιμάς την κατάσταση. Το πιθανότερο σενάριο πάντως είναι να αλλάξεις μαγαζί. Τα πλακώματα και η βία δεν είναι τρόπος επίλυσης διαφορών για σοβαρούς ανθρώπους.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

β)Καστοριά ή Φλώρινα (πολύ μεθυσμένος για να θυμάμαι που πήγαμε) στην έξοδο της πόλης όποια και αν ήταν αυτή προς βορρά (Το μόνο που θυμάμαι πάντως είναι η Jennifer η μοναδική μαύρη που έχω τιμήσει δεόντως γιατί με σκανδάλισε και πραγματικά άξιζε τον κόπο ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!  :smitten:)

Η Νοταρα Τρουμπα  θα μ ενδιεφερε  ειναι κοντα.........Και αξιζει για επισκεψη  απο....περιεργεια παντα
Καστορια και Φλωρινα πεφτουν μακρυα....και δεν εισαι και σιγουροs ....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν και δεν μουχει ποτε....αρα μιλαs για σπανια περιπτωση......και παλι δεν νομιζω οτι χρειαζεται να επεμβω εγω....Ειναι απο μονη τηs ικανη να βαλει τον αλλον στην θεση του ντροπιαζονταs τον τοσο πολυ,  ωστε να μην ξανατολμησει να το ξανακανει.....Παντα μιλαμε για την σπανια περιπτωση....και παντα για την ατελειωτη επιμονη του αλλου....θεωρητικα μια στο εκατομμυριο να συμβει....και θα γινει οπωs σου το λεω...
Ακριβώς!! Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!!
Χουάαααου λάιφ, είναι η πρώτη φορά που συμφωνούμε!!  :2funny:  :-* :-* :-* :-* :-*

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Α, κάτσε τότε γιατί μάλλον μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.
Το να την πέφτει στην γκόμενά σου γιατί τη γουστάρει είναι δικό της θέμα και αυτή πρέπει να το αντιμετωπίσει.
Το να της την πέφτει με στόχο εσένα ναι, είναι διαφορετική περίπτωση... Δεν το έχω δει να γίνεται αυτό ποτέ αλλά άμα λες εσύ ότι γίνεται δε σε αμφισβητώ  :cheesy:
Σε κάθε περίπτωση ρε boomb στόχος είσαι και εσύ...
Εφόσον ο άλλος δεν υπολογίζει καν το γεγονός πως η κοπέλα που την πέφτει συνοδεύεται με ΑΜΕΣΟ τρόπο δεν σε σέβεται και σου δείχνει ταυτόχρονα πως δεν σε υπολογίζει. Δεν είναι σαν να λέει "τι δουλειά έχεις με αυτόν τον φλώρο? Κοιτα γύρω σου κτλ." ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχει κι ενα στην Κόρινθο, στην παραλία, βαμμένο πορτοκαλί, κανει μπαμ, ετσι ξεκαρφωτο στη μεση ενος χωραφιου. Ψιψινες, για πολυ χάιδεμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό πως μου ξέφυγε? Για να βολιδοσκοπήσω και εκεί τι Ψιψίνες παίζουνε... αλανιάρες ή Περσίας...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ακριβώς!! Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!!
Χουάαααου λάιφ, είναι η πρώτη φορά που συμφωνούμε!!  :2funny:  :-* :-* :-* :-* :-*

Συμφωνουμε ναι....γιατι ειναι τοσο πολυ ασυνηθιστο το γεγονοs τοσο σπανιο.........εντωμεταξυ οι γυναικεs εδω που τα λεμε  εισαστε και λιγακι σουσουραδιτσεs....θα του πειτε κανα φωνηεν κι αυτοs θα ψαχνεται....απ την αλλη αντρεs σε στυλ  Γιαννη Βογλη...."θα χτυπηθουμε για τα ματια τηs"  κτλ  δεν...........ναι  οποτε βασικα ,πιαστο αυγο και κουρευτο....μπαααααα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σε κάθε περίπτωση ρε boomb στόχος είσαι και εσύ...
Εφόσον ο άλλος δεν υπολογίζει καν το γεγονός πως η κοπέλα που την πέφτει συνοδεύεται με ΑΜΕΣΟ τρόπο δεν σε σέβεται και σου δείχνει ταυτόχρονα πως δεν σε υπολογίζει. Δεν είναι σαν να λέει "τι δουλειά έχεις με αυτόν τον φλώρο? Κοιτα γύρω σου κτλ." ?
Τότε το θέμα είναι πώς το βλέπεις το πράμα. Για μένα το να μη με υπολογίζουν ως συνοδό δεν είναι λόγος για να πλακωθώ, ίσα ίσα με κάνει να κοιτάζω πώς θα συμπεριφερθεί αυτός που συνοδεύω.
Αν εσύ το παίρνεις τόσο προσωπικά και σε χαλάει τόσο πολύ, εντάξει, πάσο (αν και εγώ νομίζω ότι πιο δικαιωμένος θα αισθανόσουν αν η κοπέλα του έλεγε πόσο μαλάκας είναι αυτός, παρά αν του έσπαγες τα μούτρα)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Θελω να'μαι απο μια ακρη και να βλεπω τον Πεπιτο να παιζει ξυλο με τον Γκονζαλες για τα ματια καποιας.. :2funny: :2funny: :2funny:

Χαχαχα..Δες τε με, θα πεσω απ'την καρεκλα.. :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θελω να'μαι απο μια ακρη και να βλεπω τον Πεπιτο να παιζει ξυλο με τον Γκονζαλες για τα ματια καποιας.. :2funny: :2funny: :2funny:

Χαχαχα..Δες τε με, θα πεσω απ'την καρεκλα.. :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα..

Κατ αρχαs εξ οσων γνωριζω ο Πεπιτο με τον Γκονζαλεs ειναι φιλαρακια απο τα παλια.........Αλλωστε τουs απασχολουνε ενα σωρο αλλα θεματα....κριση,  αφραγκιλα,  ατσιγαρια........το νοικι που χρωστανε.........ασε !!!!!!!
Οχι για τα ματια......αλλα ουτε και για τα ποδια δεν τουs εχω ικανουs δλδ να...............

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχω πλακωθει στα ουισκια για γκομενα.μετραει? :s&m_2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εχω πλακωθει στα ουισκια για γκομενα.μετραει? :s&m_2:
Αυτο δεν λεγεται ....αναμετρηση στο καυτο ηλιο(βλεπε Βογληs)!!!!!!!!!
Αυτο λεγεται μαλλον καψουρεμα.......Σαν αντενδειξειs εχει το φαινομενο του χαλασμενου συκωτιου.....
Αραγε  αξιζει ???????

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι να κανεις , χαλας καμια φορα το συκωτι  :tits2: για να χαλασεις το γκροβερ καμιας γκομενας ...παιζεις με τις πιθανοτητες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
απο αυτα που διαβαζω,βλεπω οτι οι περισοτεροι εισται της νεας σχολης,σε λιγο θα στελνεται την γκομενα σας να καθαριζει για εσας.Ρε τι αλλο θα ακουσουν τα αυτια μου μεχρι να πεθανω,και μετα ξενιτευεστε για να γαμησετε,και σας φταινε οι γκομενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom