ρε φιλε μια φορα ειχα παει σε ενα κλαμπ με 2 φιλες μου.τις μιας ο πρωην τις την περιμενε εξω απο το κλαμπ για να την δειρει.την ειχε χτυπηση και μια απο τις προηγουμενες μερες.οση ωρα ημασταν στο κλαμπ τις εστελνε μηνυματα και την απειλουσε.τελικα βγαινω εξω και του λεω χαλαρωσε και μην κανεις μαλακιες,ο μαλακας ητανε και σουρωμενος,και αρχισε να με σκουνταει και να μου λεει θα γαμησω και εσενα και αυτην,δεν αντεξα και του εδωσα 2 χαστουκια,και τοτε εβγαλε μια μαλακια σαν μαχαιρι,ευτιχως ο παρκαδορος απο το κλαμπ ειχε παρακολουθηση ολη την φαση,και εκεινη την ωρα ερχετε με ενα μπαστουνι του μπειζμπολ και τον γαμησε στην κυριολεξια.αυτο εννοω οτι καμια φορα δεν γινετε διαφορετικα.Υπαρχουν στιγμες που μπορει να μην το θες,ουτε το επιλεγεις απλα ειναι η μοναδικη λυση.......
Μαγκια δεν ειναι και στην ουσια ποτε δεν ηταν ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε πλακωθεί για γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 141
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ρε φιλε μια φορα ειχα παει σε ενα κλαμπ με 2 φιλες μου.τις μιας ο πρωην τις την περιμενε εξω απο το κλαμπ για να την δειρει.την ειχε χτυπηση και μια απο τις προηγουμενες μερες.οση ωρα ημασταν στο κλαμπ τις εστελνε μηνυματα και την απειλουσε.τελικα βγαινω εξω και του λεω χαλαρωσε και μην κανεις μαλακιες,ο μαλακας ητανε και σουρωμενος,και αρχισε να με σκουνταει και να μου λεει θα γαμησω και εσενα και αυτην,δεν αντεξα και του εδωσα 2 χαστουκια,και τοτε εβγαλε μια μαλακια σαν μαχαιρι,ευτιχως ο παρκαδορος απο το κλαμπ ειχε παρακολουθηση ολη την φαση,και εκεινη την ωρα ερχετε με ενα μπαστουνι του μπειζμπολ και τον γαμησε στην κυριολεξια.αυτο εννοω οτι καμια φορα δεν γινετε διαφορετικα.
Αρχηγε μου μαζι σου.......
γαμησε τα ρε φιλε. την αλλη μερα ο μαλακας πηγε στο κλαμπ να κανει και σκηνικο με κατι δικους του στο παρκαδορο,αλλα τους την επεσαν οι μπραβοι και σβηστηκε η φαση εκει.Αρχηγε μου μαζι σου.......
γαμησε τα ρε φιλε. την αλλη μερα ο μαλακας πηγε στο κλαμπ να κανει και σκηνικο με κατι δικους του στο παρκαδορο,αλλα τους την επεσαν οι μπραβοι και σβηστηκε η φαση εκει.
Αν του εριχνες αντι για ψιλες .....καμμια χοντρη δεν θα εβγαζε καν το μαχαιρι....
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Πες μου πως νιαουρίζεις μες στο στριπ να τρελαθώ τώρα... Γιατί υπάρχει το μαγαζί για τους στριπτιζόγατους "Ψιψίνες"
νιαου
τι να τον εκανα μωρε το βλακα.Αν του εριχνες αντι για ψιλες .....καμμια χοντρη δεν θα εβγαζε καν το μαχαιρι....
τι να τον εκανα μωρε το βλακα.
Του εριξαν αρκετες οι αλλοι τουλαχιστον..???
φιλε ο αλλος με το μπαστουνι του μπειζμπολ τον γαμησε.για τετοιες φασεις το ειχε οτι τυπος,και ηξερε να βαραει κιολας.μονο στα ποδια και την πλατη τον χτυπησε αλλα τον γαμησε εντελος.μετα δεν ξερω και τη εγινε γιατι μου λεει μπες μεσα στο μαγαζι και κανε οτι δεν τρεχει τιποτα.Του εριξαν αρκετες οι αλλοι τουλαχιστον..???
φιλε ο αλλος με το μπαστουνι του μπειζμπολ τον γαμησε.για τετοιες φασεις το ειχε οτι τυπος,και ηξερε να βαραει κιολας.μονο στα ποδια και την πλατη τον χτυπησε αλλα τον γαμησε εντελος.μετα δεν ξερω και τη εγινε γιατι μου λεει μπες μεσα στο μαγαζι και κανε οτι δεν τρεχει τιποτα.
Σωστος ο παιχτης....
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Η ολη φαση πρεπει να γινει αποτελεσματικα και γρηγορα πριν προλαβει να κουνηθει ο αλλος,σαν να λεμε fligh low and strike hard.
Mια φορα την επεσε ενας μαλακας στην γυναικα ενος φιλου μου χοντρα,το μαθεινει το φιλαρακι μου απο την γυναικα του και ενεργει ως εξεις.
Αφηνη και περνουν καμια δεκαρια μερες και μια μερα τον συναντα στο δρομο,γνωστος και ο μαλακας σε ολους εδω που ειμαστε μικρο το μερος,και του λεει σε θελω για μια δουλεια μπες στο αμαξι να παμε μια βολτα να κουβεντιασουμε για την δουλεια.
Ο μαλακας ανυποψιαστος μπαινει και ο φιλος τον παει σε μια ερημια,τον βγαζει εξω και τον κανει ασηκωτο και φευγει.
Την αλλη μερα βλεπουμε τον μαλακα και τον ρωταμε τη επαθε η μουρη του που ηταν σαν κιμας απο το μπουνιδι,και μας λεει οτιεπεσε με το παπακι.
Δεν ειχε τα αρχιδια να πει την αληθεια,δηλαδη την μαλακια του,τεςπα
Mια φορα την επεσε ενας μαλακας στην γυναικα ενος φιλου μου χοντρα,το μαθεινει το φιλαρακι μου απο την γυναικα του και ενεργει ως εξεις.
Αφηνη και περνουν καμια δεκαρια μερες και μια μερα τον συναντα στο δρομο,γνωστος και ο μαλακας σε ολους εδω που ειμαστε μικρο το μερος,και του λεει σε θελω για μια δουλεια μπες στο αμαξι να παμε μια βολτα να κουβεντιασουμε για την δουλεια.
Ο μαλακας ανυποψιαστος μπαινει και ο φιλος τον παει σε μια ερημια,τον βγαζει εξω και τον κανει ασηκωτο και φευγει.
Την αλλη μερα βλεπουμε τον μαλακα και τον ρωταμε τη επαθε η μουρη του που ηταν σαν κιμας απο το μπουνιδι,και μας λεει οτιεπεσε με το παπακι.
Δεν ειχε τα αρχιδια να πει την αληθεια,δηλαδη την μαλακια του,τεςπα
Πω πω πω..! Και εκεί που είσαι μέσα στην καλή χαρά και σχεδιάζεις πως θα «φας» το γκομενακι, αρχίζει και βρέχει σφαίρες…Α πα πα πα..! Ζήτω οι τίμιες συναλλαγές..!
Τόσα δίνω, πόσα θεεες ? Στα Λαδάδικα πουλαν αυτό που θεεες..
Κάθε κάμαρααα κελίιιιι .. ( συνεχίστε μόνοι σας.. νύσταξα και πάω για τούφες..)
Αυτά..
ΥΓ – Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, σφαίρες δεν βρέχει έτσι ξαφνικά .. Σίγουρα υπάρχει πολύ προηγούμενο παρασκήνιο..
Τόσα δίνω, πόσα θεεες ? Στα Λαδάδικα πουλαν αυτό που θεεες..
Κάθε κάμαρααα κελίιιιι .. ( συνεχίστε μόνοι σας.. νύσταξα και πάω για τούφες..)
Αυτά..
ΥΓ – Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, σφαίρες δεν βρέχει έτσι ξαφνικά .. Σίγουρα υπάρχει πολύ προηγούμενο παρασκήνιο..
GogonisDragonis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εννοειτε και η χοντρες.αλλα ξεκινας με ψιλες στην αρχη.
Οχι φιλε. Δεν ξεκινας ΠΟΤΕ με ψιλες !
Φυσικα καλο ειναι να αποφευχθει ενας καυγας
διοτι με το ξυλο δεν λυνoνται προβληματα αλλα δημιουργουνται περισσοτερα.
Αν ομως δεις εκ των πραγματων οτι δεν γινεται διαφορετικα,
Ξεκινας παντα με χοντρες !
Εφοσον μπεις στην "λογικη" του Fight, στοχος ειναι να βγαλεις
τον αντιπαλο KnockOut μεσα σε δευτερολεπτα.
MystiriosLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγώ φιλε μου επειδή αυτό το σκηνικό δen το πολυγουσταρο δηλαδή να είμαι με μια κοπέλα και να σκάει μύτη κάποιος να λέει, είσαι κούκλα, και να του λέω εγώ για ξύλο... προτιμώ την απλή λύση... ξεκαθαρίζω με τι κοπέλα μου κάποια πράγματα.. τις λέω ότι όταν βγούμε αν στη πέσει κάποιος και ενδώσεις σε αφήνω σε αυτόν και τέλος! ακούγεται πολύ ψονιστικο και έτσι το ξέρω όμως ποιος ο λόγος να κάτσω να πλακωθώ με κάποιον? αυτοί ψάχνουν μονο να μαμισουν αν ενδώσει η δικια μου σε καμάκι αλλου τότε φταίει η δικια μου γιατί ενώ έχει εμενα ξενοκοιτάει και όχι ο άλλος! οποτε όχι δεν έχω πλακωθεί ποτε και ούτε θα το κάνω! αυτά είναι χαζομάρες για να ψωνίζονται οι κοπέλες και μερικοί νομίζουν ότι κάνουν με αυτόν τον τρόπο!
Αν ένα γαιδούρι την πέσει σε κοπέλα που συνοδεύεται, οφείλει η κοπέλα να τον στείλει στο διάολο και να λήξει το θέμα εκεί. Αυτή και μόνο, χωρίς την μεσολάβιση του συνοδού. Αν δεν το κάνει, είναι καριόλα εσχάτου βαθμού και θα συνιστούσα να την παρατήσετε και να φύγετε. έχει πολύ πλάκα, σας διαβεβαιώ.
Με την ίδια λογική, όταν συνοδεύουμε μια κυριά δεν γλυφόμαστε/κοιτάμε σαν τα ληγούρια άλλες γυναίκες. Αν γουστάρουμε, δίνουμε διακρυτικά το τηλέφωνό μας με σαφή υπόδειξη να μας καλέσει από αύριο, όταν θα έχουμε γυρίσει την συνοδό μας σπίτι
Με την ίδια λογική, όταν συνοδεύουμε μια κυριά δεν γλυφόμαστε/κοιτάμε σαν τα ληγούρια άλλες γυναίκες. Αν γουστάρουμε, δίνουμε διακρυτικά το τηλέφωνό μας με σαφή υπόδειξη να μας καλέσει από αύριο, όταν θα έχουμε γυρίσει την συνοδό μας σπίτι
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
Αν ένα γαιδούρι την πέσει σε κοπέλα που συνοδεύεται, οφείλει η κοπέλα να τον στείλει στο διάολο και να λήξει το θέμα εκεί. Αυτή και μόνο, χωρίς την μεσολάβιση του συνοδού. Αν δεν το κάνει, είναι καριόλα εσχάτου βαθμού και θα συνιστούσα να την παρατήσετε και να φύγετε. έχει πολύ πλάκα, σας διαβεβαιώ.
Σωστός ...
Επισκέπτης
Μεταξύ σοβαρού κ αστείου μετά λέμε τις γυναίκες ελεεϊνίδες κ πουτάνες?
Όπως έλεγαν κ οι αρχαίοι έλληνες είναι η δυνατότητα της αποτροπής, αν πχ είσαι ο Vin Diesel ακόμα κ η γκόμενα που συνοδεύεις να είναι πουτάνα και όσα δικαιώματα να δώσει στον επίδοξο γαμιά ο άλλος δεν θα τολμήσει να κάνει κίνηση γιατί ξέρει ότι θα τον σαπίσεις στο ξύλο αν πάρεις χαμπάρι τι συμβαίνει.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Ναι,και παραπανω απο μια φορα....Τις περισσοτερες φορες εχω χωθει για να βοηθησω φιλο-φιλη,χωρις ιδιον συμφερον..Ποτε ομως δεν προκαλω εγω.Απλα χωνω σε κλασσικα καγκουρια προς γνωση και συμορφωση,ετσι ωστε να μην το επιχειρησουν σε καποιον που δεν μπορει να τους κοντραρει.(Ασχολουμαι 5 χρονια με Κ1)....
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
επισης πολυ ασχημο ειναι να εισαι με την κοπελα σου και να καθεσαι για καφε και να βλεπεις μια παρεα γεματη καγουρες να ξερογλυφονται γιατι αυτοι ενδομοιχα ξερουν οτι και στραβη να γινει εσυ με την κοπελα σου εισαι 1 ενω αυτοι ειναι ολοκληρη παρεα.....και οπως πολυ σωστα προαναφερθηκε παιζει ρολο η κοπελα το αν θα δωσει δικαιωματα ή οχι.......αν ριχνει ματιες και χαμογελα τοτε δεν φταινε μονον οι καγουρες..........
οταν ειμαι με παρεα και χωρις γκομενα κοιταζω,χαλβαδιαζω αλλα ΠΟΤΕ γκομενες που συνοδευονται...ασχετα αν δεν ξερω οτι εχουν γκομενο.......αν γινει παιχνιδι καλως.....αν οχι παλι καλως....επειδη δεν μου αρεσει να κοιτανε την κοπελα μου οταν συνοδευεται ετσι δεν κοιταω και γω αλωνων........
οταν ειμαι με παρεα και χωρις γκομενα κοιταζω,χαλβαδιαζω αλλα ΠΟΤΕ γκομενες που συνοδευονται...ασχετα αν δεν ξερω οτι εχουν γκομενο.......αν γινει παιχνιδι καλως.....αν οχι παλι καλως....επειδη δεν μου αρεσει να κοιτανε την κοπελα μου οταν συνοδευεται ετσι δεν κοιταω και γω αλωνων........
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Eτσι οπως το λες ειναι το σωστο και αντρικιο,αλλα να που υπαρχουν ατομα που νομιζουν οτι ειναι ποιο μαγγες απο τους αλλουςεπειδη δεν μου αρεσει να κοιτανε την κοπελα μου οταν συνοδευεται ετσι δεν κοιταω και γω αλωνων........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις