Νέα

Έχετε πλακωθεί για γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγώ φιλε μου επειδή αυτό το σκηνικό δen το πολυγουσταρο δηλαδή να είμαι με μια κοπέλα και να σκάει μύτη κάποιος να λέει, είσαι κούκλα, και να του λέω εγώ για ξύλο... προτιμώ την απλή λύση... ξεκαθαρίζω με τι κοπέλα μου κάποια πράγματα.. τις λέω ότι όταν βγούμε αν στη πέσει κάποιος και ενδώσεις σε αφήνω σε αυτόν και τέλος! ακούγεται πολύ ψονιστικο και έτσι το ξέρω όμως ποιος ο λόγος να κάτσω να πλακωθώ με κάποιον? αυτοί ψάχνουν μονο να μαμισουν αν ενδώσει η δικια μου σε καμάκι αλλου τότε φταίει η δικια μου γιατί ενώ έχει εμενα ξενοκοιτάει και όχι ο άλλος! οποτε όχι δεν έχω πλακωθεί ποτε και ούτε θα το κάνω! αυτά είναι χαζομάρες για να ψωνίζονται οι κοπέλες και μερικοί νομίζουν ότι κάνουν με αυτόν τον τρόπο!
σωστος

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Eτσι οπως το λες ειναι το σωστο και αντρικιο,αλλα να που υπαρχουν ατομα που νομιζουν οτι ειναι ποιο μαγγες απο τους αλλους
εγω φιλε για αυτο το θεμα εχει τυχει να τα χωσω σε 2 φιλαρακια μου!!!!κοιτουσανε σαν λυγουρια! τους ελεγα οτι ρε παιδια κοιταξτε οποια κοπελα θελετε αλλα οχι κοπελα που συνοδευεται....δεν ειναι ωραιο...στου κουφου την πορτα........ειτε το πα ειτε δεν το πα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom