Νέα

Έχετε πλακωθεί για γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Να πλακωθείς για μια γυναίκα.... Έλεος! Συγχωνεύστε το με τα "Ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα"

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
από ό,τι κατάλαβα παληκάρι μάλλον έχεις ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες... έχε πάντως το νου σου γτ σε αντίστοιχο σκηνικό φίλος μου που είναι κάπως οξύθυμος τράβηξε άπερκατ σαγόνι σε κάποιο δύσμοιρο από την πολυπληθή παρέα που του την είχε πέσει και μετά τον έψαχνε η αστυνομία... να ξέρεις ότι για όσους ξέρουμε πολεμικές τέχνες θεωρείται σαν να έχεις όπλο και να το χρησιμοποιήσεις από τον νόμο..

ήμουν μικρός κι άμυαλος...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Το να μην πλακωθεις για μια γυναικα που γουσταρεις/εισαι ερωτευμενος/αγαπας οταν σε προκαλούν χυδαία/καφρικα πα να πει οτι την εχεις γραμμενη εκει που δε πιανει μελάνι. Πως μπορεις να αγνοησεις τσαμπουκα και προκληση, αν πχ σου πιασει ο αλλος το χερι και λεει χυδαια στη γυναικα?
Προς τους γνωστες πολεμικων τεχνων: Πως αποδικνύεται οτι καποιος ξερει πολεμικες τεχνες? Αν κάποιος που δε ξερει πολεμικες τεχνες κατα λαθος κανει κατι που μοιαζει με πολεμικη τεχνη τοτε τι γινεται, ο αλλος τον καταγγελει οτι ξερει καρατε και πας μεσα?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
δεν πλακώνεσαι για τη γυναικα

Αλλα γιατί κάποιος δε σέβεται εσένα

Μετά τη μάχη ακολουθεί αξιολόγηση τις συμπεριφοράς της κυριας.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Το να μην πλακωθεις για μια γυναικα που γουσταρεις/εισαι ερωτευμενος/αγαπας οταν σε προκαλούν χυδαία/καφρικα πα να πει οτι την εχεις γραμμενη εκει που δε πιανει μελάνι. Πως μπορεις να αγνοησεις τσαμπουκα και προκληση, αν πχ σου πιασει ο αλλος το χερι και λεει χυδαια στη γυναικα?
Μήπως να τον στείλει στο διάολο η γυναίκα και να σηκωθούμε να φύγουμε ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δεν πλακώνεσαι για τη γυναικα

Αλλα γιατί κάποιος δε σέβεται εσένα

Μετά τι μάχη ακολουθεί αξιολόγηση τις συμπεριφοράς της κυριας.
Πολύ σωστός!!!!
Και ο σεβασμός ως γνωστόν κερδίζεται, δεν χαρίζεται...

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760

Το θέτεις σε λάθος βάση... Στην ουσία δεν πλακώνεσαι για την γκόμενα... Το κάνεις καθαρά για σένα...
Πχ βλέπω μια γκόμενα και της κολλάω... Μέχρι εδώ καλά.. Αν όμως αυτή η γκόμενα συνοδεύεται και πάω και της κολλήσω δεν είναι στην ουσία ασέβεια προς τον συνοδό της? Αν αυτός ο άνθρωπος έχει τον στοιχειώδη αυτοσεβασμό δεν οφείλει ευγενικά να μου υποδείξει το σφάλμα μου??? Και αν εγώ επιμένω να μην τον σέβομαι δεν οφείλει να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε την επόμενη βδομάδα να τρέφομαι μόνο με σούπες, πουρέδες κλπ>??

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μήπως να τον στείλει στο διάολο η γυναίκα και να σηκωθούμε να φύγουμε ?
E μα ναι!! Ακριβώς!!
Αντί να πλακώνεστε σαν τα κοκόρια και να παριστάνετε τον Κόναν κοιτάξτε να βρείτε σωστές γκόμενες λέω εγώ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σαν ....πολυ δεν τηs παει??????.........Σιγα μην χαλασω εγω την ζαχαρενια μου για την μανταμ!!
Ουτε στα πιο τρελλα τηs ονειρα.........

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
E μα ναι!! Ακριβώς!!
Αντί να πλακώνεστε σαν τα κοκόρια και να παριστάνετε τον Κόναν κοιτάξτε να βρείτε σωστές γκόμενες λέω εγώ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Τι σχέση έχει αυτό ρε?
Και σωστή να είναι η γκόμενα αν ο άλλος είναι βλάκας και δεν καταλαβαίνει πότε ξεπερνάει τα όρια κάποιος θα πρέπει να του τα μάθει...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πες μου πως νιαουρίζεις μες στο στριπ να τρελαθώ τώρα... Γιατί υπάρχει το μαγαζί για τους στριπτιζόγατους "Ψιψίνες"
:2funny: :2funny:

Καλα  ε!!!!!!!!!   Υπαρχει τετοιο μαγαζι και μου το κρυβατε ρε??????????
Που να σαs καταραστω και να μη βρισκετε  παρκινγκ Κυριακη μεσημερι ρε......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι σχέση έχει αυτό ρε?
Και σωστή να είναι η γκόμενα αν ο άλλος είναι βλάκας και δεν καταλαβαίνει πότε ξεπερνάει τα όρια κάποιος θα πρέπει να του τα μάθει...
Άμα του πει η γκόμενα να πα να γαμηθεί ή που θα το κόψει ή που θα τσαντιστεί και θα πάει να τη χτυπήσει. Ε, στη δεύτερη περίπτωση άντε, μπορεί η γκόμενα να χρειαστεί βοήθεια.  :boobies:
Κατά τα άλλα πώς μπορεί να ξεπεράσει τα όρια άμα του το ξεκόψει αυτή;
Και δεν υπάρχει δεν καταλαβαίνει, άμα θέλει η γκόμενα του το ξεκόβει.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλα  ε!!!!!!!!!   Υπαρχει τετοιο μαγαζι και μου το κρυβατε ρε??????????
Που να σαs καταραστω και να μη βρισκετε  παρκινγκ Κυριακη μεσημερι ρε......
Πλάκα μας κάνεις life?
Είναι κωλόμπαρο που με το που το είδα να λάμπει η ρόζ νεον επιγραφή ΨΙΨΙΝΕΣ αναφώνησα δυνατά "Επιτέλους βρήκα το μαγαζί μου!!! Εδώ θα έρχομαι να νιαουρίζω τις κρύες νύχτες του χειμώνα στις ζεστές ουρές των Ψιψίνων (και των κοψοψοψαρων... :2funny:)"
Αυστηρά για γατούληδες λέμε...
Οι σκύλοι... έξω!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πλάκα μας κάνεις life?
Είναι κωλόμπαρο που με το που το είδα να λάμπει η ρόζ νεον επιγραφή ΨΙΨΙΝΕΣ αναφώνησα δυνατά "Επιτέλους βρήκα το μαγαζί μου!!! Εδώ θα έρχομαι να νιαουρίζω τις κρύες νύχτες του χειμώνα στις ζεστές ουρές των Ψιψίνων (και των κοψοψοψαρων... :2funny:)"
Αυστηρά για γατούληδες λέμε...
Οι σκύλοι... έξω!!!!!

Δεν το ηξερα  αυτο το μαγαζι .....αμα εχειs και διευ/νση  .....Εγω θα παω  απλωs για να δω την....διακοσμηση!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Άμα του πει η γκόμενα να πα να γαμηθεί ή που θα το κόψει ή που θα τσαντιστεί και θα πάει να τη χτυπήσει. Ε, στη δεύτερη περίπτωση άντε, μπορεί η γκόμενα να χρειαστεί βοήθεια.  :boobies:

Η περιπτωση του να αδιαφορησει και να γραψει την γκομενα στ αρχιδια του...δεν παιζει ε????

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αν είναι μαζί με παρέα και εκμεταλεύεται τη δύναμη του όχλου δεν θα σταματήσει σε οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο της γυναίκας (πόσο μάλλον αν τον βρίσει ή τον μειώσει μπροστά στην παρέα του) και ειδικά αν επρόκειται για τίποτα τσιπιρικάδες...
Πόλλω δε μάλλον όταν σκοπός εξαρχής είναι να φέρει τον συνοδό σε δύσκολη θέση και να προκαλέσει επεισόδιο μαζί του απλά για χαβαλέ...
Οπότε καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις χωρίς φυσικά να είναι και η πλειοψηφία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom