Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κάτι ανάλογο υφίσταται και στον παρόντα. Υπάρχουν μέλη που (αφελώς) ταυτίζουν την διαδικτυακή συμεπριφορά με την εξωδιαδικτυακή συμπεριφορά.
Ανοιξες πολύ μεγάλη κουβέντα... αγαπητέ... Πολλά επίπεδα, πολλές διακλαδώσεις. Διεπιστημονική Πραγματεία ολόκληρη

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τυπε δεν νομιζω ο μυρωνας να γουσταρει παρτουζα σε μπουρδελο
ειναι σαν να λεει οτι η μελλουσα Κα μυρων ειναι πουτανα :S
Ισως να είναι η επόμενη φαντασίωση τους ( η Κυρία Μύρωνα σε ρόλο εργαζόμενου κοριτσιού) που θα θελήσουν να πργαματοποιήσουν πριν παντρευτούν. Εξ άλλου ο Μύρωνας πραγματοποίησε τη δική του να μην ζητήσει κάτι και αυτή ?   :think: :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.612
Πόντοι
25.467
τυπε δεν νομιζω ο μυρωνας να γουσταρει παρτουζα σε μπουρδελο
ειναι σαν να λεει οτι η μελλουσα Κα μυρων ειναι πουτανα :S

Μην προδικάζετε.
Μπορεί η όλη αυτή διαδικασία να του δημιουργήσει ακόμη πιο δυνατά συναισθήματα.

Σε μια φαντασίωση, σχεδόν τα πάντα, είναι θέμα σεναρίου.

Θα νοικιάσουμε λοιπόν εναν οίκο ανοχής, και θα μπούμε μέσα 5-6 άτομα (συμπεριλαμβανομένων των κ. κ. Κώστα και Μυρωδιά. (Την τσατσά θα την υποδύεται ο κ. Βοδιμόρτης, πρώτον: γιατί έχει λέγειν, και δεύτερον γιατί ξέρει να χορεύει) Η μέλλουσα κυρία Μυρωδιά θα σαλονάρει κανονικά ενόσω ό κ. Βοδιμόρτης θα μας λέει πρόγραμματα και τιμές.  Αυτοί που θα περάσουν στα δωμάτια θα είναι ο κ. Μυρουδιάς και ο κ. Κώστας και οι υπόλοιποι θα φύγουμε. Η μέλλουσα κ. Μυρωδιά θα μπεί πρώτα στο δωμάτιο που βρίσκεται ο κ. Κώστας. Σε κάποια στιγμή ο κ. Μυρωδιάς θα κάνει τάχα μου πως τον έπιασε κατούρημα, θα πάει στην τουαλέτα, και γυρνώντας μετά θα μπεί κατά λάθος στο δωμάτιο που ο κ. Κώστας σοδομίζει την μέλλουσα κ. Μυρωδιά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μην προδικάζετε.
Μπορεί η όλη αυτή διαδικασία να του δημιοργήσει ακόμη πιο δυνατά συνασισθήματα.

Θα νοικιάσουμε λοιπόν εναν οίκο ανοχής, και θα μπούμε μέσα 5-6 άτομα (συμπεριλαμβανομένων των κ. κ. Κώστα και Μυρωδιά. (Την τσατσά θα την υποδύεται ο κ. Βοδιμόρτης, πρώτον: γιατί έχει λέγειν, και δεύτερον γιατί ξέρει να χορεύει) Η μέλλουσα κυρία Μυρωδιά θα σαλονάρει κανονικά ενόσω ό κ. Βοδιμόρτης θα μας λέει πρόγραμματα και τιμές.  Αυτοί που θα περάσουν στα δωμάτια θα είναι ο κ. Μυρουδιάς και ο κ. Κώστας και οι υπόλοιποι θα φύγουμε. Η μέλλουσα κ. Μυρωδιά θα μπέι πρώτα στο δωμάτι που βρίσκεται ο κ. Κώστας. Σε κάποια στιγμή ο κ. Μυρωδιάς θα κάνει τάχα μου πως τον έπιασε κατούρημα, θα πάει στην τουαλέτα, και γυρνώντας μετά θα μπεί κατά λάθος στο δωμάτιο που ο κ. Κώστας σοδομίζει την μέλλουσα κ. Μυρωδιά.
τυπε βλεπω να καυλωνει ο μυρωνας με το σκηνικο :2funny:
αντε να μπει να μας πει αν του αρεσει :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μην προδικάζετε.
Μπορεί η όλη αυτή διαδικασία να του δημιουργήσει ακόμη πιο δυνατά συνασισθήματα.

Θα νοικιάσουμε λοιπόν εναν οίκο ανοχής, και θα μπούμε μέσα 5-6 άτομα (συμπεριλαμβανομένων των κ. κ. Κώστα και Μυρωδιά. (Την τσατσά θα την υποδύεται ο κ. Βοδιμόρτης, πρώτον: γιατί έχει λέγειν, και δεύτερον γιατί ξέρει να χορεύει) Η μέλλουσα κυρία Μυρωδιά θα σαλονάρει κανονικά ενόσω ό κ. Βοδιμόρτης θα μας λέει πρόγραμματα και τιμές.  Αυτοί που θα περάσουν στα δωμάτια θα είναι ο κ. Μυρουδιάς και ο κ. Κώστας και οι υπόλοιποι θα φύγουμε. Η μέλλουσα κ. Μυρωδιά θα μπεί πρώτα στο δωμάτιο που βρίσκεται ο κ. Κώστας. Σε κάποια στιγμή ο κ. Μυρωδιάς θα κάνει τάχα μου πως τον έπιασε κατούρημα, θα πάει στην τουαλέτα, και γυρνώντας μετά θα μπεί κατά λάθος στο δωμάτιο που ο κ. Κώστας σοδομίζει την μέλλουσα κ. Μυρωδιά.
and the oscar goes to    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Φιλε μου,

Αμα την γουσταρες τη γκομενα σου, πραγματικα, δεν υπηρχε περιπτωση να την εσπρωχνες να σου πηδηχτει με αλλον. Απο ιδιαν πειραν σου το λεω. Απολαυσε το αλλα ουτε να το σκεφτεσαι να το πας σοβαρα με παιδια και γαμο.

Ξερω ζευγαρια που το προσπαθησαν αυτο το στυλ με γαμο και παιδι και στο τελος αρχισαν να μισουν ο ενας τον αλλον.

Π

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Φιλε μου,

Αμα την γουσταρες τη γκομενα σου, πραγματικα, δεν υπηρχε περιπτωση να την εσπρωχνες να σου πηδηχτει με αλλον. Απο ιδιαν πειραν σου το λεω. Απολαυσε το αλλα ουτε να το σκεφτεσαι να το πας σοβαρα με παιδια και γαμο.

Ξερω ζευγαρια που το προσπαθησαν αυτο το στυλ με γαμο και παιδι και στο τελος αρχισαν να μισουν ο ενας τον αλλον.

Π
τυπε μου μπορεις να μου συστησεις αυτα τα ζευγαρια;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φιλε μου,

Π
τυπε ο μυρωνας επιμενει θελει να την παντρευτει :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.612
Πόντοι
25.467
τυπε ο μυρωνας επιμενει θελει να την παντρευτει :S

Αν "παίξει" πάντως το σενάριο που προανέφερα, δεν πρόκειται να γίνει γάμος.

Άπαξ και γνωρίσει τον κ. Βοδιμόρτη γυναίκα, δεν ξεκολλά από πάνω του. Θα δείτε που στο τέλος θα τον παρατήσει τον κ. Μυρωδιά η μέλλουσα κυρία του, για τα μάτια του κ. Βοδιμόρτη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Stories

Νέο!