axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
σκασε μωρη τρυπια βουκολικια σαλουφασκασε επιτελους μωρη μαλακισμενη ελλεηνιδα......
σκασε μωρη τρυπια βουκολικια σαλουφασκασε επιτελους μωρη μαλακισμενη ελλεηνιδα......
παιξε με το μουνακι σουΚι εγω πως θα περασω την ωρα μου ρε μαν το σκεφτηκες ?
Με ποιο γατακι θα παιξω ?
τζαμπα τα κερασματα του μπαμπα για το αγορικαλα,καλα....σε βαρεθηκαμε να λες τα ιδια κ τα ιδια...
αυτο που παραμενει γεγονος:
Ησουν/εισαι/και θα εισαι η ντροπη της γριας.Τελος.
εσυ ρε μαν, εστηνες κωλο στην Ομονοια, μπας κ αγορασουν απο σενα κανα λαχειο...τι μιλας...τζαμπα τα κερασματα του μπαμπα για το αγορι
Ρουφοκαυλετα του κλαρινου του βγηκε
Ελεγα να παιξω με το δικο σου αλλα εχει ξεχειλωσει τοσο που εγινε πηγαδι απυθμενο ..... ΠΗΓΑΔΟΜΟΥΝΑπαιξε με το μουνακι σου
τον αλλο μηνα που θα ρθω αθηνα θα μπουκαρω σπιτι σου να σου απαλλοτριωσω το αιπαντ μωρη καριολα να δω με τι θα μπαινεις στο μπουΕλεγα να παιξω με το δικο σου αλλα εχει ξεχειλωσει τοσο που εγινε πηγαδι απυθμενο ..... ΠΗΓΑΔΟΜΟΥΝΑ
ΑΝΤΕ ΨΩΛΙΑΣΟΥ μωρη ρουφοκαυλετα του ελεουςεσυ ρε μαν, εστηνες κωλο στην Ομονοια, μπας κ αγορασουν απο σενα κανα λαχειο...τι μιλας...
Κουρσα κ κατε σε παιρνανε...κωλοδαχτυλιασου τωρα.
Κοψτο απο τωρα για να με βγαλεις απο τον κοπο να στα κοψω ολα εγω μωρη ευνουχα μαιμουτον αλλο μηνα που θα ρθω αθηνα θα μπουκαρω σπιτι σου να σου απαλλοτριωσω το αιπαντ μωρη καριολα να δω με τι θα μπαινεις στο μπου
ρε ξουφτιλα,βγηκες πρωτος στο τσατοθρεντ για αποχωρηση κ δεν εχεις τσιπα καθολου παλιολεμε...καθεσε κ μας πρηζεις τα αρχιδια με τις μαλακιες σου...τραβα αυτοκτονα τωρα.Ελεγα να παιξω με το δικο σου αλλα εχει ξεχειλωσει τοσο που εγινε πηγαδι απυθμενο ..... ΠΗΓΑΔΟΜΟΥΝΑ
ποια αρχιδια λες μαν ?ρε ξουφτιλα,βγηκες πρωτος στο τσατοθρεντ για αποχωρηση κ δεν εχεις τσιπα καθολου παλιολεμε...καθεσε κ μας πρηζεις τα αρχιδια με τις μαλακιες σου...τραβα αυτοκτονα τωρα.
ποια αρχιδια λες μαν ?
αυτα που ειχατε πριν την αλλαγη φυλλου ?
Αντε αυτοκτονα εσυ δεσποινις.... οι καργιολες προηγουνται
Ε καπως πρεπει να γελασω κι εγω μωρη ευνουχα
μονος σου τα λες,μονος σου γελας...ετσι εκανες κ στο σχολειο?...
πατσαβουρη μογγολε....
Μια που έχει ξεφύγει το πράγμα όπως βλέπω και διαπιστώνω λεκτική πεννία αν θέλετε να συνεισφέρω κάτι από παλαιότερες εποχές σε ανάλογους φιλικούς καυγάδες ώστε να εμπλουτίσετε τη δηκτική φαρέτρα σας με περισσότερο στυλ
μονος σου τα λες,μονος σου γελας...ετσι εκανες κ στο σχολειο?...
πατσαβουρη μογγολε....
εισαι τελειως καθυστερημενος...σε βαρεθηκαμε προς το παρων...Παλι χωθηκατε στο τσαντιρι της Glouglous για βουκολικα ?
τσιμπα ενα εικοσαρικακι να φας σουβλακια γιατι απο την τροικα και το μνημονιο σου λιγδωσε το αντερο και λες μαλακιεςεισαι τελειως καθυστερημενος...σε βαρεθηκαμε προς το παρων...
θα σε γλενταμε καθε μερα απο λιγο.
Αμεα,μογγολε που ζεις με το επιδομα...
Μην μου μιλατε για το ΛΟΥΤΣΟ