Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σαφώς και είναι πολύ πιο χαριτωμένο, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Μητσάρας τον παίρνει αντρίκια. Δεν είναι καμιά γυναικωτή.
Δεν τον γνωρίζω.. αλλά χαίρομαι όταν ακούω για παληκάρια που δεν πονάνε

simos41

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εγω ναι στο διαστημα που ειμασταν μαζι το καναμε 10 φορες αυτο..η πρωτη φορα ηταν αξεχαστη..ψιλοπιομενη και οι δυο μας καλεσε με σε τριο τον ταξιτζη που μας πηγε σπιτι..βγηκε μια πολυ καλη φαση

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω ναι στο διαστημα που ειμασταν μαζι το καναμε 10 φορες αυτο..η πρωτη φορα ηταν αξεχαστη..ψιλοπιομενη και οι δυο μας καλεσε με σε τριο τον ταξιτζη που μας πηγε σπιτι..βγηκε μια πολυ καλη φαση
Για πες για την τελευταία.. ? Το ίδιο εξιτάρισμα ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.440
Πόντοι
12.756
τον αλλο μηνα που θα ρθω αθηνα θα μπουκαρω σπιτι σου να σου απαλλοτριωσω το αιπαντ μωρη καριολα να δω με τι θα μπαινεις στο μπου

Να μας πεις ποτε θα κατεβεις να εχουμε κανονισει χρονο να σου ριξουμε ενα καλο  :zfuck: :zfuck: :zfuck: να πας στο χωριο σου παλι χορτασμενη ...

hqdefault.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467

Αντε... Και εις ανώτερα...

Την επόμενη φορά να γυρίσετε με το λεωφορείο και να καλέσετε τον οδηγό μαζί με τους επιβάτες.

simos41

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι ολες βασικα ηταν καλες..ειχαν την δικια τους φαση..απλα δεν περιμενα οτι θα δεχοταν αν και το κουβεντιαζαμε συχνα για τριο...αλλα ολα καλα πιστευω οτι ηταν ενα πολυ καλο αλατοπιπερο στην σχεση μας.και αν δεν επεμενε καπια στιγμη για γαμο και παιδια..ακομη θα μασταν μαζι.

Επισκέπτης

Αντε... Και εις ανώτερα...

Την επόμενη φορά να γυρίσετε με το λεωφορείο και να καλέσετε τον οδηγό μαζί με τους επιβάτες.
:2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν τον γνωρίζω.. αλλά χαίρομαι όταν ακούω για παληκάρια που δεν πονάνε