The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.606
- Πόντοι
- 25.467
φυσικα και δεν πονανε οταν ειναι αυτα που χωνουν το κονταρι
Στον πάτο τους;
φυσικα και δεν πονανε οταν ειναι αυτα που χωνουν το κονταρι
φαε πρωτα εσυ την τουλουμπα κουραμπιε και μετα πες οτι θεςτι εγινε ,ξυπνησες?
θα φας λουκουμακι τωρα να σου ανεβει το ζαχαρο?
Μου φενεται πως πολοι απο εσας εδω μεσα ειστε παρα μα παρα πολυ ανδρες και αναγνωριζεται την γυναικα σαν πραγμα
1) Το εαν θα κανεις παρτουζα η οχι ειναι θεμα καυλας και τιποτα αλλο σιγουρα ολες οι γυναικες το εχουν καποια στιγμη φαντασιωθει οπως και οι ανδρες
2) Το εαν θα φας κερατο το εαν η γυναικα σου θα γαμηθει με αλλον εξαρτατε οχι απο το εαν θα την αφησεις αλλα απο το εαν το γουσταρει και πιστεψτε με δεν προκειται να το μαθεται ποτε
Παω πασο μανΚαι τα δικά μου.
τι ονειρο ειδες?οτι τα φτιαξες μ εναν αραπη και και του κρεμαγες τα λαχεια στη μαλαπερδα?φαε πρωτα εσυ την τουλουμπα κουραμπιε και μετα πες οτι θες
αστην τωρα τον εχει μεσα τηςτι εγινε ,ξυπνησες?
θα φας λουκουμακι τωρα να σου ανεβει το ζαχαρο?
μιλας εκ πειρας ε ?Δείτε κ. Σεξοακτή μου,
Αν μια γυναίκα πάρει απόφαση πηδηχτεί, και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα το κάνει με τον φελλό.
Ακριβως
τετοια πουσταρα ειμαι
Οτι ησουν το πουτανακι μου και πουλαγες λαχεια για μενατι ονειρο ειδες?
αστην τωρα τον εχει μεσα της
ρουφα τωρα
εσυ δεν βαζεις στο κωλο σου μπουκαλια μωρη ; οταν δεν βρισκεις πακι με 5 ευρω;μιλας εκ πειρας ε ?
μιλας εκ πειρας ε ?
Ειμαι εκλεκτικος μαν και θελω το κεφαλακι μου ηρεμο ....Ναι.
Σε αντίθεση με εσάς, έχω πείρα με γυναίκες.
Καλά θα κάνετε, να τις δοκιμάσετε και εσείς κάποια στιγμή.
ο κωλος μου ειναι παρθενος μωρη σουφραζετα που χωνεις υποβρυχια και τον εχεις κανει ναυσταθμοεσυ δεν βαζεις στο κωλο σου μπουκαλια μωρη ; οταν δεν βρισκεις πακι με 5 ευρω;
Πως ηταν στο τσαντιρι μαν ?
καλο πουτανακι κι ο γλ,αλλα σαν τη σουφρα σου τη μελενια δεν ειναι τιποταΠως ηταν στο τσαντιρι μαν ?
Γραψε καμια κριτικη ρε να μαθει το κοινο σου