Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν σου κάνει κούκου πλέον ?  :huh:
φιλολογικο το ενδιαφερον μαν

Αν θες να δεις αν μου κανει η οχι κουκου στειλε μου την δικια σου αρκει να βλεπεται και να μην φοβασαι μην την χασεις και θα σου γραψει κριτικη

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ε τι φίλοι είναι βρε

ειπε οτι τον επελεξε βασει μεγεθους, ενω υποτιθεται οτι μπροστα του εκαναν για πρωτη φορα ερωτα sex.

Υ/Γ

η ολη φαση μου θυμιζει τον σκυλο του αρχιμαστορα μου, που τον πηγε και γονιμοποιησε την σκυλιτσα ενος αλλου κυριου -μπροστα στους 2 συμπεθερους.

η χαρα του τωρα που εγινε πλεον και παππους οπως τον πειραζω, απεριγραπτη!

μπορει ο myrwnas να ζει κατι αντιστοιχο, αυτος με την δικη του σκυλιτσα...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
φιλολογικο το ενδιαφερον μαν

Αν θες να δεις αν μου κανει η οχι κουκου στειλε μου την δικια σου αρκει να βλεπεται και να μην φοβασαι μην την χασεις και θα σου γραψει κριτικη

είσαι που είσαι ένα βήμα πριν το δαφνί, αν γνωρίσεις και τη δικιά μου την έχεις σίγουρη τη θεσούλα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σταφύλι δια δύο; Δεν θα χορτάσει κανένας! Ίσως ένα πιπονάκι;
Μπα και δυο ρώγες από μία να γλύφει ο καθένας φτάνει :2funny: Μιλάω για ποικιλία ροδίτη κι όχι τη σουλτανίνα που καλή μόνο για σταφίδα. Όσο για το πιπονάκι δε λέω καλό είναι κι αυτό  :2funny: :2funny:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ειπε οτι τον επελεξε βασει μεγεθους, ενω υποτιθεται οτι μπροστα του εκαναν για πρωτη φορα ερωτα sex.

Σεξ είπε, όχι κατούρημα  :uglystupid:

Υ/Γ

η ολη φαση μου θυμιζει τον σκυλο του αρχιμαστορα μου, που τον πηγε και γονιμοποιησε την σκυλιτσα ενος αλλου κυριου -μπροστα στους 2 συμπεθερους.

η χαρα του τωρα που εγινε πλεον και παππους οπως τον πειραζω, απεριγραπτη!

μπορει ο myrwnas να ζει κατι αντιστοιχο, αυτος με την δικη του σκυλιτσα...

Τς τς τς ... παλιοχαρακτήρες  :jerking:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μπα και δυο ρώγες από μία να γλύφει ο καθένας φτάνει :2funny: Μιλάω για ποικιλία ροδίτη κι όχι τη σουλτανίνα που καλή μόνο για σταφίδα. Όσο για το πιπονάκι δε λέω καλό είναι κι αυτό  :2funny: :2funny:

Εγώ, ως γνωστόν...  :thumbsup:

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κάτι δεν πάει καλά.. Από τη μία δεν μου παίρνει τα Link του youtube. Από την άλλη δεν βρίσκω πουθενά πως μπορώ να ανοίξω νέο θέμα... Για το youtube οκ δεν πειράζει Για το άλλο μπορει παρακαλώ κάποιος να με καθοδηγήσει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom