dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
μιλας για παρτη σου μωρη ξεσκισμενη πατσαβουρα...
Ελα να πεφτουν οι μασκες των πουστηδων
ντροπη της γριας.
μιλας για παρτη σου μωρη ξεσκισμενη πατσαβουρα...
Ελα να πεφτουν οι μασκες των πουστηδων
Αλλαξοκωλιες και αλλαξοκερατωματα και ετσι ?εκει ανθει το κινημα των swigers τυπε
χαχαχαχαχαχαχαχααχχαα ειπε το ξεσκισμενο πουστρακι της λαρισσαςμιλας για παρτη σου μωρη ξεσκισμενη πατσαβουρα...
ντροπη της γριας.
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/images/Septemvrios/makeleio3-treiler.jpg[/img[/URL]]
[/quote] ;D
Και Βερολίνο και Παρίσι και Βρυξέλλες... Ακόμη και στην καθολικοπουριτανική Μαδρίτη. Οπου θες βρίσκεις αρκεί νάχεις διάθεση και χρόνο και κυρίως υπομονή Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις τι παίζει στην εσπερίαΖουν Αμστερνταμ και Λονδινο.
τυπε μου μπορεις να μου συστησεις αυτα τα ζευγαρια;
Να αυτα κανειs και θα σταματησω τα μασαζια
Δεν σε "έπιασα" λουτσε
εισαι τοσο Αμεα κ μογγολος που νομιζεις οτι μενω Λαρισα...χαχαχαχαχαχαχαχααχχαα ειπε το ξεσκισμενο πουστρακι της λαρισσας
Οσο παιρνεις τυπε αυτο ειναι .....Μητσο ποσο ειναι το επιδομα αναπηριας μαν?
πουσταρακος ησουν παντα....ατιθασε,μογγολε,ΑΜΕΑ....γαμω την αδεια σου καρκαλα...Οσο παιρνεις τυπε αυτο ειναι .....
Εγω που θες να ξερω ?
Οπου και να μενεις στα αρχιδια μου επεισης και κωλοδακτυλιασου εσυ που τα ξερεις καλυτερα ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ
Κύριοι μας αποσυντονίζετε... και μας αποσπάτε την προσοχή.. Εδώ αγωνιούμε αν η Κυρία Μυρωνος θα προχωρήσει στην δική της φαντασίωση αν θα την παντρευτεί ο Μύρων η θα το σκάσει με τον κλαρινογαμπρό Κωστάς ο ΚΚΕ ( Κώστας Κουστούμι Ελληνικό) κι εσείς το ευτελίζετε μη σεβόμενοι την αγωνία μας...πουσταρακος ησουν παντα....ατιθασε,μογγολε,ΑΜΕΑ....γαμω την αδεια σου καρκαλα...
Ειπε ο τιμημενος πουστονταβαςπουσταρακος ησουν παντα....ατιθασε,μογγολε,ΑΜΕΑ....γαμω την αδεια σου καρκαλα...
σκασε επιτελους μωρη μαλακισμενη ελλεηνιδα......Ειπε ο τιμημενος πουστονταβας
καλα,καλα....σε βαρεθηκαμε να λες τα ιδια κ τα ιδια...Ειπε ο τιμημενος πουστονταβας
Κι εγω πως θα περασω την ωρα μου ρε μαν το σκεφτηκες ?Κύριοι μας αποσυντονίζετε... και μας αποσπάτε την προσοχή.. Εδώ αγωνιούμε αν η Κυρία Μυρωνος θα προχωρήσει στην δική της φαντασίωση αν θα την παντρευτεί ο Μύρων η θα το σκάσει με τον κλαρινογαμπρό Κωστάς ο ΚΚΕ ( Κώστας Κουστούμι Ελληνικό) κι εσείς το ευτελίζετε μη σεβόμενοι την αγωνία μας...