Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
δηλαδη στην γυναικα που θα παντρευτεις δεν λες "μωρη καριολα θα σε ξεκωλιασω;" γιατι θα γίνει μάνα των παιδιών σου; χαχαχαχαχαχαχα Και μετα αναρωτιέστε γιατι οι γάμοι σας πανε κατα διαβόλου.. :tooth:

Πράγματα πιο εύκολα μπορεί λέγονται με τη σύντροφό σου, που υπάρχει σχέσην ισότητας και αμοιβαιότητας παρά σε μια πουτάνα που η σχέση είναι πελάτειακή.
Εν πάσει περιπτώσει, ίσως δεν το ξέρεις, αλλά για πολλές γυναίκες το σεξ αποτελεί διεκπεραιωτική διαδικασία, όσο για τα βρωμόλογα κατά τη διάρκεια του σεξ, απαγορευμένα "εγώ δεν είμαι καμιά... "
Φιλικά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι έχεις πει πολλες φορες τι ΔΕΝ εισαι... αλλα οχι το τι εισαι.

Ειμαι αυτό που πιστευω ρε μπολ. Εσυ θες να μπω σε κομματικα κουτακια. Εγω απλα οταν τιθεται ενα θεμα απανταω τι νοιωθω και αισθανομαι τοσο απλα.
μην σπαμαρουμε βρε μπολακιιιιι με κομματικα στην θρενταρααααα :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πράγματα πιο εύκολα μπορεί λέγονται με τη σύντροφό σου, που υπάρχει σχέσην ισότητας και αμοιβαιότητας παρά σε μια πουτάνα που η σχέση είναι πελάτειακή.
Εν πάσει περιπτώσει, ίσως δεν το ξέρεις, αλλά για πολλές γυναίκες το σεξ αποτελεί διεκπεραιωτική διαδικασία, όσο για τα βρωμόλογα κατά τη διάρκεια του σεξ, απαγορευμένα "εγώ δεν είμαι καμιά... "
Φιλικά

Το ξέρω. Αλλά δεν με απασχολει πολυ γιατι ειμαι γυναικα. Και δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευει ο κοσμος την συμπεριφορα στο σεξ με την κανονικη ζωη.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
ναι φιλε  ακριβως..το κακο ειναι οτι ο φιλος τοπε και αλλου..το κερατο δεν με απασχολει αφου ηταν με την θεληση μου..παντως οσοι δεν τοχετε δοκιμασει δεν φανταζεστε τι συναισθηματα εντονα προκαλει..η σχεση ανανεωθηκε το κακο εινια οτι αυτος ο βλακας εβγαλε βρωμα και μας εκανε ρεζιλι!
Μαλακία έκανες έπρεπε να του πάρεις λεφτά. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται αφιλικερδώς

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κι έχετε κι έπαρση λες κι έχετε κάνει την σούπερ ανακάλυψη, όπως το ζεύγος Κιουρί (αμφιβάλλω αν τους ξέρετε κι αυτούς)

5. Δεν μιλάω αν τηρήθηκαν οι κανόνες υγιεινής τουλάχιστον... Αμφιβάλλω αν έχετε και οι δυο καν το μυαλό να το σκεφτείτε.

:2funny: :humpleg: :humpleg:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το ξέρω. Αλλά δεν με απασχολει πολυ γιατι ειμαι γυναικα. Και δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευει ο κοσμος την συμπεριφορα στο σεξ με την κανονικη ζωη.
Τώρα λίγο σε χασαμε.. Οπως το διαχωρίζεις είναι σαν να μην είναι το σεξ κανονική ζωή...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τώρα λίγο σε χασαμε.. Οπως το διαχωρίζεις είναι σαν να μην είναι το σεξ κανονική ζωή...

εννοω πχ οτι αν γουσταρεις να "δερνεις" την γκομενα στου στο κρεβάτι δεν σημαίνει οτι θα την δέρνεις και στην καθημερινοτητα εκτος σεξ

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι έχεις πει πολλες φορες τι ΔΕΝ εισαι... αλλα οχι το τι εισαι.

είναι ανθυπαστυνόμος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Μαγκες οπως γουσταρετε εσεις τα παρτακια να ειστε σιγουροι οτι ετσι ακριβως τα γουσταρουν και οι γυναικες σας,σας αρεσει η οχι,αν εχετε τον τροπο να σας εμπιστευθουν και να  τους το βγαλετε, θα σας αποκαλυψουν πολλα τα οποια θα ηθελαν να κανουν αλλα...... Αν δε το αντεχετε εσεις θα βγαλουν τα γουστα του με καποιον που θα συναντησουν και θα τους το βγαλει.Τη τελευταια μου πιτσιρικα 25 τη ρωτησα καλα με τον αντρα σου 5 χρονια δεν εχετε κανει κανα παρτακι,τιιιιιιι ειναι πολυ ζορικος δεν ειναι ετσι αυτος δε ξερω....! αν του πω κατι τετοιο η θα βαλει τα κλαματα η θα με σκοτωσει!! Νταξει αστο μη του πεις τιποτα καλυτερα μαλλον δε το χει και ουτε προκειται να συννενοηθειτε(IQ-) παρε τηλ οποτε μπορεις να τα κανουμε παρεα,ΑΥΤΑ τι να πεις... :idiot:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.619
Πόντοι
25.467

Κάτι ανάλογο υφίσταται και στον παρόντα. Υπάρχουν μέλη που (αφελώς) ταυτίζουν την διαδικτυακή συμεπριφορά με την εξωδιαδικτυακή συμπεριφορά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.619
Πόντοι
25.467
ναι αλλα ο κωστας εψαχνε κοστουματι παρτουζα μονο σε μπουρδελο τυπε :sunglasses:

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η δουλειά και να μείνει ευχαριστημένος ο κ. Μυρουδιάς, να νοικιάσουμε ένα για μερικές ώρες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η δουλειά και να μείνει ευχαριστημένος ο κ. Μυρουδιάς, να νοικιάσουμε ένα για μερικές ώρες.
τυπε δεν νομιζω ο μυρωνας να γουσταρει παρτουζα σε μπουρδελο
ειναι σαν να λεει οτι η μελλουσα Κα μυρων ειναι πουτανα :S

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
άκουσα οτι εδώ δίνουν ακαπωτο κώλο...
ή
οτι κάποιος που βαριέται σας δουλεύει...
και ήρθα...

παντού τρολλάκια...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366