peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Απάντηση από την Πηνελόπη (Cruz)
Τα λαϊκά όμως παιδιά αρκούνται με Σάλμα στα καταγώγια
Απάντηση από την Πηνελόπη (Cruz)
Gia γκομενέτο απο δω μέσα που λεει και ο απόλυτoς . Γιόκ ;)
δηλαδη στην γυναικα που θα παντρευτεις δεν λες "μωρη καριολα θα σε ξεκωλιασω;" γιατι θα γίνει μάνα των παιδιών σου; χαχαχαχαχαχαχα Και μετα αναρωτιέστε γιατι οι γάμοι σας πανε κατα διαβόλου..
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι έχεις πει πολλες φορες τι ΔΕΝ εισαι... αλλα οχι το τι εισαι.
Πράγματα πιο εύκολα μπορεί λέγονται με τη σύντροφό σου, που υπάρχει σχέσην ισότητας και αμοιβαιότητας παρά σε μια πουτάνα που η σχέση είναι πελάτειακή.
Εν πάσει περιπτώσει, ίσως δεν το ξέρεις, αλλά για πολλές γυναίκες το σεξ αποτελεί διεκπεραιωτική διαδικασία, όσο για τα βρωμόλογα κατά τη διάρκεια του σεξ, απαγορευμένα "εγώ δεν είμαι καμιά... "
Φιλικά
Μαλακία έκανες έπρεπε να του πάρεις λεφτά. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται αφιλικερδώςναι φιλε ακριβως..το κακο ειναι οτι ο φιλος τοπε και αλλου..το κερατο δεν με απασχολει αφου ηταν με την θεληση μου..παντως οσοι δεν τοχετε δοκιμασει δεν φανταζεστε τι συναισθηματα εντονα προκαλει..η σχεση ανανεωθηκε το κακο εινια οτι αυτος ο βλακας εβγαλε βρωμα και μας εκανε ρεζιλι!
κι έχετε κι έπαρση λες κι έχετε κάνει την σούπερ ανακάλυψη, όπως το ζεύγος Κιουρί (αμφιβάλλω αν τους ξέρετε κι αυτούς)
5. Δεν μιλάω αν τηρήθηκαν οι κανόνες υγιεινής τουλάχιστον... Αμφιβάλλω αν έχετε και οι δυο καν το μυαλό να το σκεφτείτε.
Τώρα λίγο σε χασαμε.. Οπως το διαχωρίζεις είναι σαν να μην είναι το σεξ κανονική ζωή...Το ξέρω. Αλλά δεν με απασχολει πολυ γιατι ειμαι γυναικα. Και δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευει ο κοσμος την συμπεριφορα στο σεξ με την κανονικη ζωη.
Τώρα λίγο σε χασαμε.. Οπως το διαχωρίζεις είναι σαν να μην είναι το σεξ κανονική ζωή...
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι έχεις πει πολλες φορες τι ΔΕΝ εισαι... αλλα οχι το τι εισαι.
Οκ. Αντιληπτόεννοω πχ οτι αν γουσταρεις να "δερνεις" την γκομενα στου στο κρεβάτι δεν σημαίνει οτι θα την δέρνεις και στην καθημερινοτητα εκτος σεξ
Τώρα λίγο σε χασαμε.. Οπως το διαχωρίζεις είναι σαν να μην είναι το σεξ κανονική ζωή...
ναι αλλα ο κωστας εψαχνε κοστουματι παρτουζα μονο σε μπουρδελο τυπεπαιδιά τον Κώστα με το κουστούμι τον ενημέρωσε κανείς για την ύπαρξη αυτού του θρέντ ?
ναι αλλα ο κωστας εψαχνε κοστουματι παρτουζα μονο σε μπουρδελο τυπε
Υπάρχουν μέλη που (αφελώς) ταυτίζουν την διαδικτυακή συμεπριφορά με την εξωδιαδικτυακή συμπεριφορά.
τυπε δεν νομιζω ο μυρωνας να γουσταρει παρτουζα σε μπουρδελοΠροκειμένου να ολοκληρωθεί η δουλειά και να μείνει ευχαριστημένος ο κ. Μυρουδιάς, να νοικιάσουμε ένα για μερικές ώρες.
Les membres, c' est moi.