siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Το πρωϊ μάλλον θα φόραγε φόρμα εργασίας και τα βράδυα ήθελε να αλλάξει παραστάσεις.. ( Δεν θέλω να γίνω κακός) αλλά κάποιο απωθημένο θα είχε
Απάντηση από την Πηνελόπη (Cruz)
Το πρωϊ μάλλον θα φόραγε φόρμα εργασίας και τα βράδυα ήθελε να αλλάξει παραστάσεις.. ( Δεν θέλω να γίνω κακός) αλλά κάποιο απωθημένο θα είχε
ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε..αλλωστε ετσι πως ηρθαν τα πραγματα μας συμφερει να μας θεωρειτε τρολ!Kαναμε την πλακα μας ,ειπαμε της αποψης μας πιστευω οτι τιποτα τετοιο δεν συνεβη .Oσοι κανουν παρτουζες τα εχουν βρει μεταξι τους και δεν εχουν αναγκη της γνωμες τον αλλων .
καποιου αλλου συναδελφου ειναι οχι δικη μου!τυπε αγγελια δικια σου ? αν οχι ποτε θα βαλεις εσυ ?
διάβασα τις σελίδες από τηνα ρχή του θέματος.κανανε τα παντα εκτος απο μπροστα για αποφυγη εγκυμοσυνης
Εξοχη παρομοίωσηΑπάντηση από την Πηνελόπη (Cruz)
Εγώ είμαι μαζί σου. Καντε ό,τι θελετε εφοσον συμφωνειτε μεταξυ σας.
Ας μετρήσω κατά σειρά πόσες μαλακίες έκανες κι εσύ και η κοπέλα σου
1. Ζητάς από την κοπέλα σου να πηδηχτεί με έναν "φίλο" σου. Μεγάλη μαλακία. Την κοπέλα που πρόκειται να παντρευτείς την αντιμετωπίζεις "ως πουτάνα" ζητώντας της κάτι τέτοιο. Αν θες να με θεωρήσεις Ταλιμπάν που σου λέω κάτι τέτοιο, δεν με ενδιαφέρει, εσύ ζήτησες γνώμες.
2. Αυτή όχι απλά πηδιέται μαζί του, αλλά τον παίρνει από τον κώλο. Η απόλυτη ξεφτίλα της μαλακίας. Δεχεσαι να γαμησουν την γκόμενά σου από κώλο μπροστά στα μάτια σου. Υπάρχουν πουτάνες (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) που δεν δέχονται να κάνουν πρωκτικό σεξ, αντιλαμβανόμενες προφανώς πόσο ενάντια είναι στους κανόνες της υγιεινής και της φύσης. Αρα φέρθηκες στην κοπέλα σου με τρόπο που μόνο στις αλητοπουτάνες φέρονται.
3. Κάνεις ό,τι κάνεις τέλος πάντων και επιλέγεις φίλο να σου κάνει την "εξυπηρέτηση". Μετά παραπονιέσαι γιατί εκείνος έβγαλε βρώμα έξω. Τι ήθελες να κάνει; Νεαρός με μεγάλο πουλί (πιο μεγάλο και απο το κεφάλι του), τι περίμενες, να μην το πει πουθενά; Αναρωτιέμαι αν του ζητούσες το ίδιο πράγμα κι εσύ ( να του πηδήσεις από κώλο την δική του γκόμενα), πόσες "ψιλές" θα είχες αρπάξει.
4. Βγαίνεις και το δημοσιοποιείς, μαζί με εκείνην σε ένα φόρουμ μπουρδελιάρηδων (αν είναι αλήθεια όλο αυτό), και φέρεστε κι οι δυο υποτιμητικά σε όσους κάνουν λίγο πλάκα (πχ. ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ), κι έχετε κι έπαρση λες κι έχετε κάνει την σούπερ ανακάλυψη, όπως το ζεύγος Κιουρί (αμφιβάλλω αν τους ξέρετε κι αυτούς)
5. Δεν μιλάω αν τηρήθηκαν οι κανόνες υγιεινής τουλάχιστον... Αμφιβάλλω αν έχετε και οι δυο καν το μυαλό να το σκεφτείτε.
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ.
Masturbation goes cloud.
το εκανα εγω πριν λιγες μερες και πραγματικα δεν εχω ξανανιωσει τοσο μεγαλο σεξουαλικο ερεθισμο..την εδωσα με την συγκαταθεση της σε ενα φιλο με πολυ μεγαλο πεος..της εκανε βιαιο αγριο πρωκτικο μπροστα στα ματια μου! :- εκεινη την ωρα φτιαχτηκα αφανταστα αλλα δεν συμμετειχα στο παιχνιδι απλα εβλεπα..
Νομιζω οτι οι παρτουζες πρεπει να φορολογουνται έξτραΤην επόμενη φορά να σε περάσει κι εσένα ένα χέρι ο φίλος σου.
Νομιζω οτι οι παρτουζες πρεπει να φορολογουνται έξτρα
δηλαδη στην γυναικα που θα παντρευτεις δεν λες "μωρη καριολα θα σε ξεκωλιασω;" γιατι θα γίνει μάνα των παιδιών σου; χαχαχαχαχαχαχα Και μετα αναρωτιέστε γιατι οι γάμοι σας πανε κατα διαβόλου..
Μπας και βγαλει κανα φραγκο το ΚΚΕ και δεν δωσει τον 902 σε καπιταλιστες ε?
ψευτοκομμουνια
teλικά ...είσαι καταδικασμένη όπως ...βλέπεις ακόμα και εδώ μέσα !
ειχα μια σκασιλαρα για τον 902 μπολ μου τι λεει ολα καλα;μπανιαριζεσαι;
Δεν σε "έπιασα" λουτσε
Κατσε εσυ δεν εισαι αριστερης ιδεολογιας?
σου λεω λοιπον τι κινηση εκανε το επισημο ΚΟμμουνιστικο Κομμα Ελλαδος... το αυθεντικο αριστερο δηλαδη γιατι ο Τσιπρας ειναι.... αστο
σορρυ αλλά δεν είμαι κκε το χουμε πει πολλες φορες, ουδέποτε ψήφισα κκε, ουτε συνασπισμο αλλά εσύ απο αυτα που εκφραζω εχεις βγάλει τα συμπερασματα σου και καθε τοσο λεμε τα ιδια και τα ιδια.
τεσπα πες οτι θες λιγο σημασια εχει. και τωρα που το λες κάτι άκουσα για τον 902.
Παρολα αυτα το θεμα μας ειναι το εξης θα σου αρεσε να βλεπεις την γκομενα σου να γαμιεται απο αλλον;