life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Να δεις τι σούχω για μετά
Να αυτα κανειs και θα σταματησω τα μασαζια
Να δεις τι σούχω για μετά
τυπε εχε τον νου σου γιατι και το μελος χυσανθος που εγραφε εδω ετσι την πατησε
για παρτουζα πηγε και στο τελος ειχε φαει 3 και δεν ειχε ριξει κανεναν :S
το γαμησανε το παιδακι :S
καναπεδάκια θα έχει ? Τουλάχιστον νάχουν να τρώνε όσο δεν φάνε ψητόΕδω ειμαστε γνωστοι , απο παλαιοθεν
Θα υπαρξει ελεγχοs ταυτοτητων στην εισοδο , επαρκηs φωτισμοs του δωματιου και για σιγουρια τσιγκινο αντρικο βρακακι
Δεν λεει τωρα σ αυτη την ηλικια να αλλαξουμε Θεο
Εννοειται !!!!!!!! Και βεβαια τυροπιτακια, σπανακοπιτακια , κανα τζατζικακι.......Πεφτει και μακρυακαναπεδάκια θα έχει ? Τουλάχιστον νάχουν να τρώνε όσο δεν φάνε ψητό
Ε τότε ας έλθουν οι καλεσμένοι με το καλαθάκι τους για σίγουρα. Να έχουν τσιμπήσει κάτι και στη διαδρομή .. Μην έρθοθν χωρίς δυνάμειςΕννοειται !!!!!!!! Και βεβαια τυροπιτακια, σπανακοπιτακια , κανα τζατζικακι.......Πεφτει και μακρυα
γι αυτο μιλουσες ,επειδη δεν ημουν εδωΜαλακισμενο...οταν εγω μιλουσα με την Σια εσυ δεν ησουν γραμμενος καν εδω... :-* :-*
παιδιά τον Κώστα με το κουστούμι τον ενημέρωσε κανείς για την ύπαρξη αυτού του θρέντ ?
Hταν ανυπομονοs ...Ηθελε εδω και τωρα και υποχρεωτικα με κουστουμι...Εμειs εδω το ψηνουμε σε σιγανη φωτια, προετοιμαζουμε τι θα φερουμε μαζι μαs...μεζεκλικια, ποτα, λουλουδια για την κοπελα.....εχω και κατι φονταν...θα φτιαξουμε και ρεβανι........εμ πωs ετσι??παιδιά τον Κώστα με το κουστούμι τον ενημέρωσε κανείς για την ύπαρξη αυτού του θρέντ ?
Hταν ανυπομονοs ...Ηθελε εδω και τωρα και υποχρεωτικα με κουστουμι...Εμειs εδω το ψηνουμε σε σιγανη φωτια, προετοιμαζουμε τι θα φερουμε μαζι μαs...μεζεκλικια, ποτα, λουλουδια για την κοπελα.....εχω και κατι φονταν...θα φτιαξουμε και ρεβανι........εμ πωs ετσι??
Καποίος θα τούπε πως το κουστούμι έχει άλλη χάρηHταν ανυπομονοs ...Ηθελε εδω και τωρα και υποχρεωτικα με κουστουμι...Εμειs εδω το ψηνουμε σε σιγανη φωτια, προετοιμαζουμε τι θα φερουμε μαζι μαs...μεζεκλικια, ποτα, λουλουδια για την κοπελα.....εχω και κατι φονταν...θα φτιαξουμε και ρεβανι........εμ πωs ετσι??
Καποίος θα τούπε πως το κουστούμι έχει άλλη χάρη
Το πρωϊ μάλλον θα φόραγε φόρμα εργασίας και τα βράδυα ήθελε να αλλάξει παραστάσεις.. ( Δεν θέλω να γίνω κακός) αλλά κάποιο απωθημένο θα είχεΟταν γραφτηκε εδω και ζητουσε συναγωνιστη μαζι του για την "καταδρομικη" τολεγε σ ολα του τα ποστs , οτι φοραει
Το πρωϊ μάλλον θα φόραγε φόρμα εργασίας.. ( Δεν θέλω να γίνω κακός) αλλά κάποιο απωθημένο θα είχε
Ξέρω γω.. τι να πω ? Εκτός κι αν είχε δει τον Ριτσαρντ Γκηρ στο American Zigolo με την απίστευτη γκαρνταρόμπα και ταυτίστηκεΛεs???
Ναι αλλα εκεινοs πηρε κωλ-γκερλ ακριβουτσικο ....το οποιο στην συνεχεια το εντυσε, το κυκλοφορησε κτλ....Ξέρω γω.. τι να πω ? Εκτός κι αν είχε δει τον Ριτσαρντ Γκηρ στο American Zigolo με την απίστευτη γκαρνταρόμπα και ταυτίστηκε
Α λες για το Pretty Woman... Σωστό κι αυτό... Ρε λες και να ήταν Κοράκι ? Τι χρώμα κουστούμι ήθελε ?Ναι αλλα εκεινοs πηρε κωλ-γκερλ ακριβουτσικο ....το οποιο στην συνεχεια το εντυσε, το κυκλοφορησε κτλ....
Ετουτοs ηθελε να παει Φυληs....Μα δεν παει Φυληs και κουστουμι
Α... Παναγία μου.. Φυλής με Κουστούμι ? Σίγουρα ΚλαρινογαμπρόςΝαι αλλα εκεινοs πηρε κωλ-γκερλ ακριβουτσικο ....το οποιο στην συνεχεια το εντυσε, το κυκλοφορησε κτλ....
Ετουτοs ηθελε να παει Φυληs....Μα δεν παει Φυληs και κουστουμι
Εεμ του το λεγαμε.....Που πα ρε ΚαραΑ... Παναγία μου.. Φυλής με Κουστούμι ? Σίγουρα Κλαρινογαμπρός
Προφανώς... Είχε περάσει σε άλλη διάσταση...Λίγο τό χεις ? Πως να μην φοβόντουσαν..Εεμ του το λεγαμε.....Που πα ρε ΚαραμητροΚωστα με το κουστουμι??
Το ακουγανε και οι συναγωνισται και φοβοντουσταν