Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Στο ΠΑΡΟΝ είναι τα καλύτερα  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Το παρόν γίνεται παρελθόν μόλις σβήσει το φως ή κλείσει η πόρτα πίσω μας... Οπότε από τη στιγμή που βρισκεται κάποιος σε εγρήγορση πιθανόν να είναι συνετότερο να εστιάζει στα μελλούμενα...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.374
Πόντοι
12.056
γκουχ γκουχ...γεια σου Σια  :rolleyes: :tits: :cum:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Το παρόν γίνεται παρελθόν μόλις σβήσει το φως ή κλείσει η πόρτα πίσω μας... Οπότε από τη στιγμή που βρισκεται κάποιος σε εγρήγορση πιθανόν να είναι συνετότερο να εστιάζει στα μελλούμενα...

Χεχε, γι αυτό κι εγώ όταν με ρωτάνε ποιος ήταν ο καλύτερος γκόμενος απαντώ πάντα ο... επόμενος  :boobies:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Συνημμένα

• siropi-vixa4.jpg
    siropi-vixa4.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 12

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
το εκανα εγω πριν λιγες μερες και πραγματικα δεν εχω ξανανιωσει τοσο μεγαλο σεξουαλικο ερεθισμο..την εδωσα με την συγκαταθεση της σε ενα φιλο με πολυ μεγαλο πεος..της εκανε βιαιο αγριο πρωκτικο μπροστα στα ματια μου! :- εκεινη την ωρα φτιαχτηκα αφανταστα αλλα δεν συμμετειχα στο παιχνιδι απλα εβλεπα..Απιστευτη καυλα και τρομερα συναισθηματα μου δημιουργηθηκαν..αφου την πηδηξε ο φιλος αποσυρθηκε διακριτικα σε αλλο δωματιο εμεινα μονος με την δικια μου και καναμε ενα απιστευτο γαμησι...ομως τοχω μετανιωσει.. :- δεν σας το συνιστω αν και τα συναισθηματα που προξενει η φαση ειναι πολυ εντονα..αν τοχει κανει καποιος ας γραψει πως ενιωσε..

ναι αλλά δεν ήταν καψόυρα...
μια χαζή ήταν  :2funny:

πάντως βλακεία το έχω τύψεις.
αν το έκανα τώρα θα φώναζα 3-4 φίλους  :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.374