peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τότε τι κάθεσαι και θυμάσαι τα παλιά.. Ξέχασε τα και εστιάσου στο παρόν και το μέλλονΌλο και κάτι γίνεται.
Τότε τι κάθεσαι και θυμάσαι τα παλιά.. Ξέχασε τα και εστιάσου στο παρόν και το μέλλονΌλο και κάτι γίνεται.
Τότε τι κάθεσαι και θυμάσαι τα παλιά.. Ξέχασε τα και εστιάσου στο μέλλον
Το παρόν γίνεται παρελθόν μόλις σβήσει το φως ή κλείσει η πόρτα πίσω μας... Οπότε από τη στιγμή που βρισκεται κάποιος σε εγρήγορση πιθανόν να είναι συνετότερο να εστιάζει στα μελλούμενα...Στο ΠΑΡΟΝ είναι τα καλύτερα
Στο ΠΑΡΟΝ είναι τα καλύτερα
Το παρόν γίνεται παρελθόν μόλις σβήσει το φως ή κλείσει η πόρτα πίσω μας... Οπότε από τη στιγμή που βρισκεται κάποιος σε εγρήγορση πιθανόν να είναι συνετότερο να εστιάζει στα μελλούμενα...
γκουχ γκουχ...γεια σου Σια
....Kι εχουμε και κριση.....Μολιs ερθει η αναπτυξη ....οι παρτουζεs θα πεφτουν συννεφο
Χεχε, γι αυτό κι εγώ όταν με ρωτάνε ποιος ήταν ο καλύτερος γκόμενος απαντώ πάντα ο... επόμενος
Αρχιζειs να σκεφτεσαι αντρικα......
και λογικά επίσηςΑρχιζειs να σκεφτεσαι αντρικα......
Ελα να μου το δωκεις
Δεν ξερω......Εγω τωρα σε "ειδα" , και για τωρα μιλαωΑΡΧΙΖΩ ?!!!
Δεν ξερω......Εγω τωρα σε "ειδα" , και για τωρα μιλαω
Αν εχειs κανει εντατικα τον χειμωνα......δεν ξερω
το εκανα εγω πριν λιγες μερες και πραγματικα δεν εχω ξανανιωσει τοσο μεγαλο σεξουαλικο ερεθισμο..την εδωσα με την συγκαταθεση της σε ενα φιλο με πολυ μεγαλο πεος..της εκανε βιαιο αγριο πρωκτικο μπροστα στα ματια μου! :- εκεινη την ωρα φτιαχτηκα αφανταστα αλλα δεν συμμετειχα στο παιχνιδι απλα εβλεπα..Απιστευτη καυλα και τρομερα συναισθηματα μου δημιουργηθηκαν..αφου την πηδηξε ο φιλος αποσυρθηκε διακριτικα σε αλλο δωματιο εμεινα μονος με την δικια μου και καναμε ενα απιστευτο γαμησι...ομως τοχω μετανιωσει.. :- δεν σας το συνιστω αν και τα συναισθηματα που προξενει η φαση ειναι πολυ εντονα..αν τοχει κανει καποιος ας γραψει πως ενιωσε..
σαλιαρισε με πμ ρε φουκαρα πορνοπαπαπου,που θες και κοινοΕλα να μου το δωκεις
Δεν μπορώ βρε, αφού το ξέρεις ότι είμαι μακριά. Γιατί δεν έρχεσαι εσύ που είσαι πιο κοντά;
σαλιαρισε με πμ ρε φουκαρα πορνοπαπαπου,που θες και κοινο
θα ξερασουμε
λεει οτι τοκανε για μενα επειδη της το ζητησα..παντως δεν εκρυψε οτι το απολαυσε