mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.517
- Πόντοι
- 34.267
Μια που σας βρήκα εδώ γύρω....θα πάμε στα κουρίτσα;;;;;;;Τώρα να μην το θίξουμε αυτό το θέμα, γιατί δεν με πολυσυμφέρει...
Μια που σας βρήκα εδώ γύρω....θα πάμε στα κουρίτσα;;;;;;;Τώρα να μην το θίξουμε αυτό το θέμα, γιατί δεν με πολυσυμφέρει...
Μια που σας βρήκα εδώ γύρω....θα πάμε στα κουρίτσα;;;;;;;
Να παμέ να κάνουμε τι ακριβώς;
Να τις πετάξουμε τα μάτια έξω;
κανανε τα παντα εκτος απο μπροστα για αποφυγη εγκυμοσυνης
Και ένας να πάρει στα σοβαρά την σύσταση μου του ό,τι πρέπει να ξέρουν τι και γιατί το κάνουν, ότι πρέπει να τα ξεκαθαρίσουν μέσα τους και ότι όλο αυτό βασίζεται στην απόλυτη εμπιστοσύνη, με ικανοποιεί απόλυτα
Συμφωνώ απόλυτα Elftex για τις προσθήκες. Ωστόσο εκτιμώ πως το θέμα της εμπιστοσύνης μπαίνει θεμελιωδώς,οταν πρωτοσυζητάς και εκτιμάς πως ο άλλος λέει την αλήθεια και είναι ειλικρινής για παράδειγμα πως θέλει να το δοκιμάσει χωρίς αυτό να έχει επίπτωση στη σχέση ή πως την βρίσκει ηδονιστικά και να παίρνει δυό άντρες και πως δεν σ εχει βαρεθεί ή ψάχνει να βρει τρόπο να σε ξεφορτωθεί ή ακόμη το πιο βασικό πως εξακολουθεί να σε αγαπά και να θέλει να μοιράζεται τις όποιες εκτός συμβαστικότητας χαρές της ζωής μαζί σου. Νομίζω ( ίσως όμως και να κάνω λάθος) εδώ μπαίνει ένα θέμα εμπιστοσύνης και συναισθηματικής ασφάλειας που πατάει στον αυτοσεβασμό, τον αλληλοσεβασμό και την βαθειά αλληλοκατανόηση και κυρίως πατάει στην ειλικρίνεια..καμμια σχεση δεν εχει η εμπιστοσυνη. η συναινεση να γαμιεται ο συντροφος σου μπροστα σου απαιτει ενα ειδους περιεργης ωριμοτητας και ρεαλισμου που απομονωνει τιςσυνασθηματικες/κτητικες παραμετρους προς οφελος της αμοιβαιας ηδονης. καμια σχεση με εμπιστοσυνη.
:o
Αυτό τώρα το συνειδητοποίησα...
Περιπτώσεις σαν του Βαγγέλη;;;;
Προλάβατε κιόλας και γνωριστήκατε τόσο καλά που καλείτε ο ένας τον άλλον με το μικρό του όνομα, και μετά μας καμώνεστε τον "υπεράνω";
Ώπαααα...
Τα βάρη στην ψυχή, είναι δική μου αρμοδιότητα.
ΞεκωλιάραΠαθούσα λόγω αγνής και αφιλοκερδούς αγάπης προς τον σύντροφο σας και εσείς;
Για συνεχίστε αγαπητή ( είπε ο Παμπαόνηρος Πεόνιος )... Πείτε μας τι πραγματικά συνέβη που σας δυσαρέστησε και τόχετε αγκάθι στα πλευρά και βάρος στην ψυχή
Θύμα της αγάπης κι εγώ, ναι. Όχι για το σύντροφο όμως, για τη συντροφιά *P 0
Θύμα της αγάπης κι εγώ, ναι.
Θύμα της αγάπης κι εγώ, ναι. Όχι για το σύντροφο όμως, για τη συντροφιά *P 0
Υπομονη
Δεν τυχαίνει να γνωρίζω το συγκεκριμένο περιστατικό αγαπητή μου αλλά εύχομαι από τότε στο διαστημα που μεσολάβησε να έχετε ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας με τον απολαυστικότερο ψυχικά τε σωματικά τρόποΔεν είναι μυστικό αγαπητέ, τους είχα κράξει και όταν συνέβη. Είχαμε τσατ τότε στο σάιτ, κάποιοι το θυμούνται καλά, οι δε εμπλεκόμενοι θα έλεγα ότι το θυμούνται πολύ καλά
Δεν είναι μυστικό αγαπητέ, τους είχα κράξει και όταν συνέβη. Είχαμε τσατ τότε στο σάιτ, κάποιοι το θυμούνται καλά, οι δε εμπλεκόμενοι θα έλεγα ότι το θυμούνται πολύ καλά
Δεν τυχαίνει να γνωρίζω το συγκεκριμένο περιστατικό αγαπητή μου αλλά εύχομαι από τότε στο διαστημα που μεσολάβησε να έχετε ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας με τον απολαυστικότερο ψυχικά τε σωματικά τρόπο
Ναι εκεινα τα παναρχαια χρονια , μπινελικωνομασταν online σε πραγματικο χρονο
Τωρα στελνουμε email με gifs