Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Τα τρολ ζουν και βασιλεύουν !!  :jerking:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
κανανε τα παντα εκτος απο μπροστα για αποφυγη εγκυμοσυνης

Να υποθέσω πως η καλή σου έκανε πρωκτικό χωρίς προφύλαξη? Η γνώμη μου είναι να μην μπείτε στο τρυπάκι "να βρούμε κάποιον, να έχουμε χημεία για να σε πηδήξει καλή μου". Δεν είμαι ειδικός, αλλά δεν ακούγεται και πολύ νορμάλ σε μια σχέση. Ξανασκεφτείτε το και κυρίως μελλοντικές επιπτώσεις του. Και πάλι φιλικά.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
α. στο γιο σου θα πεις σε 20 χρονια οτι τη μανα του την ξεκωλιαζε ενας φιλος σου, μπροστα στα ματια σου?
β. Θα συμβουλεψεις κ εκεινον, αν τον καβλωνει, να κανει το ιδιο με τη γκομενα του?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Και ένας να πάρει στα σοβαρά την σύσταση μου του ό,τι πρέπει να ξέρουν τι και γιατί το κάνουν, ότι πρέπει να τα ξεκαθαρίσουν μέσα τους και ότι όλο αυτό βασίζεται στην απόλυτη εμπιστοσύνη, με ικανοποιεί απόλυτα

καμμια σχεση δεν εχει η εμπιστοσυνη. η συναινεση να γαμιεται ο συντροφος σου μπροστα σου απαιτει ενα ειδους περιεργης ωριμοτητας και ρεαλισμου που απομονωνει τιςσυνασθηματικες/κτητικες παραμετρους προς οφελος της αμοιβαιας ηδονης. καμια σχεση με εμπιστοσυνη.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καμμια σχεση δεν εχει η εμπιστοσυνη. η συναινεση να γαμιεται ο συντροφος σου μπροστα σου απαιτει ενα ειδους περιεργης ωριμοτητας και ρεαλισμου που απομονωνει τιςσυνασθηματικες/κτητικες παραμετρους προς οφελος της αμοιβαιας ηδονης. καμια σχεση με εμπιστοσυνη.
Συμφωνώ απόλυτα Elftex για τις προσθήκες. Ωστόσο εκτιμώ πως το θέμα της εμπιστοσύνης μπαίνει θεμελιωδώς,οταν πρωτοσυζητάς και εκτιμάς πως ο άλλος λέει την αλήθεια  και είναι ειλικρινής για παράδειγμα πως θέλει να το δοκιμάσει χωρίς αυτό να έχει επίπτωση στη σχέση ή πως την βρίσκει ηδονιστικά και να παίρνει δυό άντρες και πως δεν σ εχει βαρεθεί ή ψάχνει να βρει τρόπο να σε ξεφορτωθεί ή ακόμη το πιο βασικό πως εξακολουθεί να σε αγαπά και να θέλει να μοιράζεται τις όποιες εκτός συμβαστικότητας χαρές της ζωής μαζί σου. Νομίζω ( ίσως όμως και να κάνω λάθος) εδώ μπαίνει ένα θέμα εμπιστοσύνης και συναισθηματικής ασφάλειας που πατάει στον αυτοσεβασμό, τον αλληλοσεβασμό και την βαθειά αλληλοκατανόηση και κυρίως πατάει στην ειλικρίνεια.. 

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:o

Αυτό τώρα το συνειδητοποίησα...  :huh:

Περιπτώσεις σαν του Βαγγέλη;;;;

Προλάβατε κιόλας και γνωριστήκατε τόσο καλά που καλείτε ο ένας τον άλλον με το μικρό του όνομα, και μετά μας καμώνεστε τον "υπεράνω";

Ω... με συγχωρείτε.. Παρασύρθηκα διαβάζοντας για τα καρπούζια του Βαγγέλη που στάζουν μέλι. Μύρωνα ήθελα να γράψω.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Για συνεχίστε αγαπητή ( είπε ο Παμπαόνηρος Πεόνιος )... Πείτε μας τι πραγματικά συνέβη που σας δυσαρέστησε και τόχετε αγκάθι στα πλευρά και βάρος στην ψυχή

Δεν είναι μυστικό αγαπητέ, τους είχα κράξει και όταν συνέβη. Είχαμε τσατ τότε στο σάιτ, κάποιοι το θυμούνται καλά, οι δε εμπλεκόμενοι θα έλεγα ότι το θυμούνται πολύ καλά  :dancing:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είναι μυστικό αγαπητέ, τους είχα κράξει και όταν συνέβη. Είχαμε τσατ τότε στο σάιτ, κάποιοι το θυμούνται καλά, οι δε εμπλεκόμενοι θα έλεγα ότι το θυμούνται πολύ καλά  :dancing:
Δεν τυχαίνει να γνωρίζω το συγκεκριμένο περιστατικό αγαπητή μου αλλά εύχομαι από τότε στο διαστημα που μεσολάβησε να έχετε ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας με τον απολαυστικότερο ψυχικά τε σωματικά τρόπο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ναι εκεινα τα παναρχαια χρονια , μπινελικωνομασταν online σε πραγματικο χρονο
Τωρα  στελνουμε email με  gifs

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν τυχαίνει να γνωρίζω το συγκεκριμένο περιστατικό αγαπητή μου αλλά εύχομαι από τότε στο διαστημα που μεσολάβησε να έχετε ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας με τον απολαυστικότερο ψυχικά τε σωματικά τρόπο

Όλο και κάτι  :grouphug: γίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom