Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άντρες κολώνουν όταν πρόκειται για τέτοιες φάσεις. Συνήθως λένε πολλά και όταν έρθει η ώρα την κάνουν με ελαφρά και με πολλές ηλίθιες δικαιολογίες. Αναρωτιέμαι, να προσθέσω την εμπειρία μου εδώ για υποστήριξη στους συναδέλφους ή ν' ανοίξω νέο νήμα;
Για συνεχίστε αγαπητή ( είπε ο Παμπαόνηρος Πεόνιος )... Πείτε μας τι πραγματικά συνέβη που σας δυσαρέστησε και τόχετε αγκάθι στα πλευρά και βάρος στην ψυχή

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Ακόμα καλύτερα.

Το ότι διαμένετε στο εξωτερικό είναι ένα επιπλέον ατού. Δίνετε ένα ραντεβού. Κάνετε ή κάνουν ενα ταξιδάκι, κι όλα καλά.

Άλλωστε στην ελλάδα δεν θέλει να γίνει ρεζίλι ο άνθρωπος. Το να γίνει ρεζίλι στο εξωτερικό δεν φάινεται να τον απασχολεί καθόλου.
σιγα ρε τυπε μην μεταναστευσει ο ανθρωπος για ενα γαμησι  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.850
Πόντοι
25.467
ο πρωτος ειναι που το κανει? η ο τελευταιος? τι σας κανει εντυπωση? Πληθος οι ''συγκαταβατικοι συμπαραστατες'' εδω. Ξερετε εσεις. Και εξω, βεβαια. Τωρα αν αρκει αυτο για να γαμησει, υπαρχουν πολυ περισσοτεροι ηλιθιοι/ες απο οτι εγω φανταζομαι.

Το μόνο που μου κάνει εντυπωση αγαπητέ κ. Ελφταιξοτύπε, είναι τό ότι ένα τόσο έμπειρο άτομο, όπως ο κ. Πεόνιος, μασάει καραμπινάτες τρολιές.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ακόμα καλύτερα.

Το ότι διαμένετε στο εξωτερικό είναι ένα επιπλέον ατού. Δίνετε ένα ραντεβού. Κάνετε ή κάνουν ενα ταξιδάκι, κι όλα καλά.

Άλλωστε στην ελλάδα δεν θέλει να γίνει ρεζίλι ο άνθρωπος. Το να γίνει ρεζίλι στο εξωτερικό δεν φάινεται να τον απασχολεί καθόλου.

Αγαπητέ είμαι πάρα πολύ μακριά.. Εξ άλλου με πάσα ειλικρίνεια περιπτώσεις σαν του Βαγγέλη δεν εμπίπτουν στην σφαίρα των ενδιαφερόντων μου ακόμη κι αν υποθέσουμε πως μπορεί να δεχόταν να συναντηθούμε εν Ελλάδι. Προτιμώ ωρισμότερους από απόψη συνειδητοποίησης συμμετέχοντες που γνωρίζουν πως το τρίο είναι τέχνη όσον αφορά τη συμμετοχή και όχι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώστε. Θα μου επιτρέψετε να διατηρώ υψηλές προδιαγραφές στο συγκεκριμένο.  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Που παs και μπλεκειs ρε Μυρωνα!!!!!! Δεν ηρθεs απο την αρχη κατευθειαν σ εμαs τουs ειδικουs....Εχουμε σαν συνθημα την ταχυτητα , την εχεμυθεια την διακριτικοτητα....Θα τραταραμε και λιγο τσιπουρο......Να αυτα κανετε με τουs κομπογιαννιτεs που πατε και μπλεκετε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.850
Πόντοι
25.467
Αγαπητέ είμαι πάρα πολύ μακριά.. Εξ άλλου με πάσα ειλικρίνεια περιπτώσεις σαν του Βαγγέλη δεν εμπίπτουν στην σφαίρα των ενδιαφερόντων μου ακόμη κι αν υποθέσουμε πως μπορεί να δεχόταν να συναντηθούμε εν Ελλάδι. Προτιμώ ωρισμότερους από απόψη συνειδητοποίησης συμμετέχοντες που γνωρίζουν πως το τρίο είναι τέχνη όσον αφορά τη συμμετοχή και όχι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώστε. Θα μου επιτρέψετε να διατηρώ υψηλές προδιαγραφές στο συγκεκριμένο. 

Επειδή διακρίνω ότι έχουμε μια διαφορά "φάσης", διαβάστε την απάντηση που έδωσα προηγουμένως στον κ. Ελφταιξοτύπο, και τα ξαναλέμε.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

φανταζομαι - η μαλλον ειμαι βεβαιος- οτι διατηρειτε υψηλες προδιαγραφές και στην επιλογη του ανδρος που θα (ξεκωλ/ξαμουν)ίασει την δική σας συντροφο.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το μόνο που μου κάνει εντυπωση αγαπητέ κ. Ελφταιξοτύπε, είναι τό ότι ένα τόσο έμπειρο άτομο, όπως ο κ. Πεόνιος, μασάει καραμπινάτες τρολιές.
Εχετε απόλυτο και πολύ σωστή παρατήρηση αγαπητέ. Ωστόσο λόγω ηλικίας ( έχει κοντέψει ο χάρος να με πάρει δύο φορές τη μία σφίξαμε και τα χέρια) όποτε έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα, νομίζω πως είτε τρολιά είτε όχι αξίζει το κόπο ένα τόσο ευαίσθητο θε΄μα να λάβει της απαραίτητης μεταχείρησης. Μπορεί να ΄μην είναι τρολ μπορεί και να είναι. Ο ωραίος ως νέος Μύρων μπορεί να θέλει να εμψυχωθεί, μπορεί και απλά να αυνανίζεται με όσο διαβάζει και ψάχνετε. Υπάρχει όμως και το κοινό που ασφαλώς διαβάζει και συμμετέχει. Με τον Μύρωνα ως διάμεσο ( είτε ως τρολ είτε όχι βρήκα μια θαυμάσια ευκαιρία να αναδελείξω τις ιδιαιτερότητες του θέματος.. Και ένας να πάρει στα σοβαρά την σύσταση μου του ό,τι πρέπει να ξέρουν τι και γιατί το κάνουν, ότι πρέπει να τα ξεκαθαρίσουν μέσα τους και ότι όλο αυτό βασίζεται στην απόλυτη εμπιστοσύνη, με ικανοποιεί απόλυτα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.850
Πόντοι
25.467

:o

Αυτό τώρα το συνειδητοποίησα...  :huh:

Περιπτώσεις σαν του Βαγγέλη;;;;

Προλάβατε κιόλας και γνωριστήκατε τόσο καλά που καλείτε ο ένας τον άλλον με το μικρό του όνομα, και μετά μας καμώνεστε τον "υπεράνω";

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ολοι εδω μεσα φιλε μου τις εχουν παρτουζωσει. Καλα τι ερωτηση ειναι αυτη που κανεις?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.850
Πόντοι
25.467
Για συνεχίστε αγαπητή ( είπε ο Παμπαόνηρος Πεόνιος )... Πείτε μας τι πραγματικά συνέβη που σας δυσαρέστησε και τόχετε αγκάθι στα πλευρά και βάρος στην ψυχή

Ώπαααα...

Τα βάρη στην ψυχή, είναι δική μου αρμοδιότητα.

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
το εκανα εγω πριν λιγες μερες και πραγματικα δεν εχω ξανανιωσει τοσο μεγαλο σεξουαλικο ερεθισμο..την εδωσα με την συγκαταθεση της σε ενα φιλο με πολυ μεγαλο πεος..της εκανε βιαιο αγριο πρωκτικο μπροστα στα ματια μου! :- εκεινη την ωρα φτιαχτηκα αφανταστα αλλα δεν συμμετειχα στο παιχνιδι απλα εβλεπα..Απιστευτη καυλα και τρομερα συναισθηματα μου δημιουργηθηκαν..αφου την πηδηξε ο φιλος αποσυρθηκε διακριτικα σε αλλο δωματιο εμεινα μονος με την δικια μου και καναμε ενα απιστευτο γαμησι...ομως τοχω μετανιωσει.. :- δεν σας το συνιστω αν και τα συναισθηματα που προξενει η φαση ειναι πολυ εντονα..αν τοχει κανει καποιος ας γραψει πως ενιωσε..

Φιλε ριξε μια ματια στα μηνυματα σου ........

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.850
Πόντοι
25.467
Εχετε απόλυτο και πολύ σωστή παρατήρηση αγαπητέ. Ωστόσο λόγω ηλικίας ( έχει κοντέψει ο χάρος να με πάρει δύο φορές τη μία σφίξαμε και τα χέρια) όποτε έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα, νομίζω πως είτε τρολιά είτε όχι αξίζει το κόπο ένα τόσο ευαίσθητο θε΄μα να λάβει της απαραίτητης μεταχείρησης. Μπορεί να ΄μην είναι τρολ μπορεί και να είναι. Ο ωραίος ως νέος Μύρων μπορεί να θέλει να εμψυχωθεί, μπορεί και απλά να αυνανίζεται με όσο διαβάζει και ψάχνετε. Υπάρχει όμως και το κοινό που ασφαλώς διαβάζει και συμμετέχει. Με τον Μύρωνα ως διάμεσο ( είτε ως τρολ είτε όχι βρήκα μια θαυμάσια ευκαιρία να αναδελείξω τις ιδιαιτερότητες του θέματος.. Και ένας να πάρει στα σοβαρά την σύσταση μου του ό,τι πρέπει να ξέρουν τι και γιατί το κάνουν, ότι πρέπει να τα ξεκαθαρίσουν μέσα τους και ότι όλο αυτό βασίζεται στην απόλυτη εμπιστοσύνη, με ικανοποιεί απόλυτα

Με βρίσκετε σύμφωνο στην προτελευταία, καθώς και στην τελευταία πρότασή σας.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φανταζομαι - η μαλλον ειμαι βεβαιος- οτι διατηρειτε υψηλες προδιαγραφές και στην επιλογη του ανδρος που θα (ξεκωλ/ξαμουν)ίασει την δική σας συντροφο.
Φυσικά... Πρώτα δυο τερις φορές φαγητό και ποτό ενδεχομένως και φιλοξενία και μετά βλέπουμε με την σύμφωνη όμως πάντα γνώμη της συντρόφου...Αν κάτι την ενοχλεί πάμε για άλλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom