Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.697
Πόντοι
25.467
δεν ειναι ζωωδες οταν το ευχαριστιουνται και οι 2.ο φρουντ ελεγε οτι ανωμαλια στο σεξ ειναι οταν ο ενας απο τους 2 δεν ευχαριστιεται..και οι πορνες στα μπουρδελα οχι μονο δεν ευχαριστιουνται αλλα στην ουσια βιαζονται..αυτο εννοω ζωωδες σεξ κυριε μου..

Εδώ μάλλον κάνατε λάθος παράθεση.

Σας συγχωρώ γιατί καταλαβαίνω την συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε όλα τα τρολ.  

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.935
Πόντοι
41.129
εδω εναν εμπιστευτηκαμε και μας εκαψε..μου λες να την δειξω σε χιλιαδες?  :uglystupid:

δε θα την αναγνωρισει κανεις αμα ανεβασεις μια φωτο της βυζαρες η το κωλοσουφριδι.... :grin:  :grin:

Επισκέπτης
τυπε πολλα ερωτηματα εκκρεμουν.... :grin: :grin:
τυπε εβγαλε Μερεντα η δικια σου?
της εδωσε το κωλαντερο στο χερι ο φιλος σου?
τσιμπουκι του πηρε ή απλα αρκεστηκε μονο σε στεγνο σεξ?
εσυ το βραδυ ξερεις..μεταξι γαμησακι του λεπτου και νοιωσε γαμιας μετα...

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
δεν ειναι ζωωδες οταν το ευχαριστιουνται και οι 2.ο φρουντ ελεγε οτι ανωμαλια στο σεξ ειναι οταν ο ενας απο τους 2 δεν ευχαριστιεται..και οι πορνες στα μπουρδελα οχι μονο δεν ευχαριστιουνται αλλα στην ουσια βιαζονται..αυτο εννοω ζωωδες σεξ κυριε μου..
Προφανώς για σενα η κοπελα μου αποτελει αντικειμενο θαυμασμου και ολες οι ερωτικες επιθυμίες σου στρεφεται γυρω απο αυτην . Δεν ειναι ολοι τοσο ειλικρινεις με τον συντροφο τους και για αυτον τον λογο προτιμουν οτι κανουν να το κανουν με πορνες .

Επισκέπτης
Εδώ μάλλον κάνατε λάθος παράθεση.

Σας συγχωρώ γιατί καταλαβαίνω την συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε όλα τα τρολ.  
με ολο το σεβασμο αγαπητε εσεις που λετε ειστε σε προχωρημενη ηλικιοα πως απο δω?  :think:

Επισκέπτης
παμε σοβαρα το θεμα για γαμο...

τύπε σας έχω μια ωραία φαντασίωση για την ημέρα του γάμου:

Πίπα απ τον κουμπάρο την ώρα του γλεντιού, στις τουαλέτες του μαγαζιού  :rockon:

Σκεφτείτε το, μιλάμε για τρελή αδρεναλίνη  :rockon:

Επισκέπτης
:pipa3: :pipa3:
Μύρωνα πόσες φορές θα στο πω.. ΕΜΠΙΣΤΙΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΤΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.. πρώτα και καλύτερα... Οσο για τον τρίτο πρόωσπο που θα διαλέξετε ( αν και εφόσον το συνεχίσετε, υπάρχουν χίλιες μύριες ασφαλιστικές δικλείδες
το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου..φυσικα δεν θα το ξανακανουμε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.697
Πόντοι
25.467
με ολο το σεβασμο αγαπητε εσεις που λετε ειστε σε προχωρημενη ηλικιοα πως απο δω?  :think:

Κάνουν απεργία για τις απολύσεις οι δημοτικοί υπάλληλοι και είναι κλειστό το ΚΑΠΗ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εσυ το βραδυ ξερεις..μεταξι γαμησακι του λεπτου και νοιωσε γαμιας μετα...
καλα τραβα κλαψου καπου αλλου τωρα,γιατι σου ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ κ ελα να μας τα ξαναπεις μετα.... :birdman: :birdman:
Γελαει ο κοσμος μαζι σου....κ που σαι?οταν θα την ξαναπερνουν κουρσα κ κατε την δικια σου (κοινως νουμερατζα) μην ψαχνεσαι....εσυ θα φταις. :2funny: :2funny:

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ο καθένας στο κρεβάτι του και στην σχέση του κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν καταλαβαίνω πως από την μία, έχεις 3 χρόνια σχέση και πας για γάμο, αγαπάς, άρα και σέβεσαι την κοπέλα σου, κράτα την λέξη "σέβεσαι", και από την άλλη 1) επειδή ρουτινιάσατε δίνεις την μέλλουσα μάνα των παιδιών σου να την γαμήσει "φίλος" σου, που στα 26 μου ξέρω ότι γκόμενες φίλων παύουν να είναι γκόμενες, πολύς σεβασμός και προς την κοπέλα που θα παντρευτεις να της ζητήσεις να γαμηθεί με άλλον για να μινάρεις, και εκείνη ΔΕΧΤΗΚΕ, ΓΟΥΣΤΑΡΕ, και ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ στο τέλος. Και σέβεσαι την κοπέλα σου γράφοντας στο bou, "τι μουνι πηδάω τόσο καιρό". Μπράβο ρε. Και μετά μας γράφει η κοπέλα να δοκιμάσουμε να βρούμε κοπέλα. Κάνει και αναφορές για ζωώδες και χωρίς συναίσθημα σεξ. Λέει ότι δεν είμαστε φυσιολογικοί, επειδή πληρώνουμε. Κούκλα, η σχέση με την πουτάνα είναι απολύτως ξεκάθαρη. Πιπούλα μουνάκι πιασίματα 10,20,50 ανάλογα, τα υπόλοιπα χρεώνονται επιπλέον. Η δουλειά της είναι πολύ συγκεκριμένη, και ο λόγος που πάμε επίσης. Προφανώς είναι στεγνό γαμήσι το μπουρδέλο, αλλά γίνεται συνειδητοποιημένα, τόσο όσο αφορά την πράξη όσο και τα ενδεχόμενα παρελκόμενα. Και συ στεγνό γαμήσι έκανες με λίγη μερέντα, εκτός αν γούσταρες τον ψωλαρά φίλο. Άρα το πρόβλημα είναι η πληρωμή? Μάλλον εσείς έχετε το πρόβλημα, που ψάχνετε επιβεβαίωση εδώ. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο με μια φίλη της κοπέλας?

Επισκέπτης
θελουμε να ευχαριστησουμε ολους σας..και εσας που μας λιθοβολησατε ως αναμαρτητοι που ειστε αλλα φυσι και οσους μας αποδεχτηκανε..πρεπει να φυγουμε..byee

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
την δεχομαι..απλα θεωρω οτι οσοι πανε με πορνες απλα αδικουν τον εαυτο τους..οι πιο πολλοι μια χαρα παιδια ειναι..ποιος ο λογος να σερνονται εκει?
Μύρωνα το θέμα του γιατί κάποιος πηγαίνει με "εργαζόμενα κορίτσια" η για να το πω κι αλλιώς πηγαίνει και με εργαζόμενα κορίτσια είναι από πολύ απλό ώς πολύ σύνθετο. Από το γιατί τον εξιτάρει η ιδέα του παράνομου αλλά που δεν είναι σχέση που μπορεί να τινάξει τη δική του σχέση στον αέρα, από το γιατί τα εργαζόμενα κορίτσια είναι πιο εύκολα προσβάσιμα και διαθέσιμα έως από το γιατί σε κάποια στιγμή ασπάσθηκε μισογυνικές δοξασίες του στυλ, αφού δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην γυνάικες, όλες πουτάνες είναι ( εκτός από τη μάνα μας και την αδελφή μας) οπότε ας γαμάμε πουτάνες... Κανείς δεν σέρνεται εκεί... επιλογές είναι αυτές. Το αν είναι υγιείς ή όχι είναι μια άλη μεγάλη ιστορία

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
θελουμε να ευχαριστησουμε ολους σας..και εσας που μας λιθοβολησατε ως αναμαρτητοι που ειστε αλλα φυσι και οσους μας αποδεχτηκανε..πρεπει να φυγουμε..byee

Εγώ είμαι μαζί σου. Καντε ό,τι θελετε εφοσον συμφωνειτε μεταξυ σας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.697
Πόντοι
25.467

Καλό δρόμο να έχετε. Και όταν θα σας την ξαναπηδήξουν με το καλό, να μας ξανάρθετε. Ανοιχτά θα  είμαστε...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.935
Πόντοι
41.129
Ο καθένας στο κρεβάτι του και στην σχέση του κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν καταλαβαίνω πως από την μία, έχεις 3 χρόνια σχέση και πας για γάμο, αγαπάς, άρα και σέβεσαι την κοπέλα σου, κράτα την λέξη "σέβεσαι", και από την άλλη 1) επειδή ρουτινιάσατε δίνεις την μέλλουσα μάνα των παιδιών σου να την γαμήσει "φίλος" σου, που στα 26 μου ξέρω ότι γκόμενες φίλων παύουν να είναι γκόμενες, πολύς σεβασμός και προς την κοπέλα που θα παντρευτεις να της ζητήσεις να γαμηθεί με άλλον για να μινάρεις, και εκείνη ΔΕΧΤΗΚΕ, ΓΟΥΣΤΑΡΕ, και ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ στο τέλος. Και σέβεσαι την κοπέλα σου γράφοντας στο bou, "τι μουνι πηδάω τόσο καιρό". Μπράβο ρε. Και μετά μας γράφει η κοπέλα να δοκιμάσουμε να βρούμε κοπέλα. Κάνει και αναφορές για ζωώδες και χωρίς συναίσθημα σεξ. Λέει ότι δεν είμαστε φυσιολογικοί, επειδή πληρώνουμε. Κούκλα, η σχέση με την πουτάνα είναι απολύτως ξεκάθαρη. Πιπούλα μουνάκι πιασίματα 10,20,50 ανάλογα, τα υπόλοιπα χρεώνονται επιπλέον. Η δουλειά της είναι πολύ συγκεκριμένη, και ο λόγος που πάμε επίσης. Προφανώς είναι στεγνό γαμήσι το μπουρδέλο, αλλά γίνεται συνειδητοποιημένα, τόσο όσο αφορά την πράξη όσο και τα ενδεχόμενα παρελκόμενα. Και συ στεγνό γαμήσι έκανες με λίγη μερέντα, εκτός αν γούσταρες τον ψωλαρά φίλο. Άρα το πρόβλημα είναι η πληρωμή? Μάλλον εσείς έχετε το πρόβλημα, που ψάχνετε επιβεβαίωση εδώ. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο με μια φίλη της κοπέλας?

τα ειπες ολα....  :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom