Ο καθένας στο κρεβάτι του και στην σχέση του κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν καταλαβαίνω πως από την μία, έχεις 3 χρόνια σχέση και πας για γάμο, αγαπάς, άρα και σέβεσαι την κοπέλα σου, κράτα την λέξη "σέβεσαι", και από την άλλη 1) επειδή ρουτινιάσατε δίνεις την μέλλουσα μάνα των παιδιών σου να την γαμήσει "φίλος" σου, που στα 26 μου ξέρω ότι γκόμενες φίλων παύουν να είναι γκόμενες, πολύς σεβασμός και προς την κοπέλα που θα παντρευτεις να της ζητήσεις να γαμηθεί με άλλον για να μινάρεις, και εκείνη ΔΕΧΤΗΚΕ, ΓΟΥΣΤΑΡΕ, και ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ στο τέλος. Και σέβεσαι την κοπέλα σου γράφοντας στο bou, "τι μουνι πηδάω τόσο καιρό". Μπράβο ρε. Και μετά μας γράφει η κοπέλα να δοκιμάσουμε να βρούμε κοπέλα. Κάνει και αναφορές για ζωώδες και χωρίς συναίσθημα σεξ. Λέει ότι δεν είμαστε φυσιολογικοί, επειδή πληρώνουμε. Κούκλα, η σχέση με την πουτάνα είναι απολύτως ξεκάθαρη. Πιπούλα μουνάκι πιασίματα 10,20,50 ανάλογα, τα υπόλοιπα χρεώνονται επιπλέον. Η δουλειά της είναι πολύ συγκεκριμένη, και ο λόγος που πάμε επίσης. Προφανώς είναι στεγνό γαμήσι το μπουρδέλο, αλλά γίνεται συνειδητοποιημένα, τόσο όσο αφορά την πράξη όσο και τα ενδεχόμενα παρελκόμενα. Και συ στεγνό γαμήσι έκανες με λίγη μερέντα, εκτός αν γούσταρες τον ψωλαρά φίλο. Άρα το πρόβλημα είναι η πληρωμή? Μάλλον εσείς έχετε το πρόβλημα, που ψάχνετε επιβεβαίωση εδώ. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο με μια φίλη της κοπέλας?