Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πιστευω πως ηταν μια παρορμηση της στιγμης..σιγουρα παντως στις μακροχρονιες σχεσεις υπαρχει σεξουαλικη βαρεμαρα..συζουμε βλεπεις..ολη μερα μαζι ειμαστε..
Αυτή η παρόρμηση Μύρωνα μπορεί να έχει πλείστες όσες αφετηρίες. Από το να ήταν προσωπική δική σου απλή περιέργεια να δεις πως είναι.. από το να δείς εντελώς συνειδητά ποιά είναι τα όρια στη σεξουαλική σου δραστηριόητα, από τα θέλεις ( ασυνείδητα) να δεις ποιά είναι τα όρια της σχέσης και πόσο γερή είναι, από το να θες να δεις ποιά είναι τα όρια της κοπέλας σου και πόσο δοτική είναι απέναντι σου.. Η ουσία τώρα είναι πως ο κύβος ερρίφθη. Και εφόσον το απόλαυσες και ένειωσες πρωτόγνωρα συναισθήματα υποθέτω και εκείνη ( που πιθανόν δεχόμενη και αυτή κάτι ήθελε κατά βαθος να δοκιμάσει).. χωρίς να πιεστείς κοίταξε να τα βάλεις σε μία σιερά και να τα ιεραρχήσεις.. πρώτα και μετά να το συζητήσετε αλλά να τα έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Θέμα χρόνου είναι. Αν ξεκινάς απο κάτι τέτοιο, σίγουρα θα σε φτιαχνει να ξέρεις πως το βλέπουν κι άλλοι! Αλλιώς δεν θα το έλεγες πουθενα. Έτσι δεν είναι;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.697
Πόντοι
25.467
παντως μου εκανε εντυπωση οτι στο κατα τ αλλα πολυ καλο αυτο σαιτ που μπαινουν ατομα που πληρωνουν για σεξ αυτο δεν το θεωρουν καθολου υποτιμητικο γι τον εαυτο τους και κατακρινουν ευκολα τους αλλους..μα οταν πληρωνεις συστηματικα εισαι προβληματικος παρτο αποφαση..το μηνυμα αυτο το  γραφω εγω η κοπελα..αγαπηστε το εαυτο σας εκτιμηστε τον και μην το σερνετε στα αθλια μπουρδελα οπου κανετε απλα ενα μηχανικο και ζωωδες σεξ...

Δείτε κυρία μου.

Ο καθείς έχει τα "γούστα" του. Άλλοι να βλέπουν να σοδομίζουν την μέλλουσα σύζυγό τους, άλλοι να σοδομίζονται οι ίδιοι και άλλοι να συνουσιάζονται κτηνωδώς...

Εφόσον  λοιπόν  είστε τόσο "απελευθερωμένη" και δεν θεωρείτε "προβληματική" την εμπειρία που είχατε, δεν πρέπει να θεωρείτε και προβληματικές τις εμπειρίες των άλλων.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
παντως μου εκανε εντυπωση οτι στο κατα τ αλλα πολυ καλο αυτο σαιτ που μπαινουν ατομα που πληρωνουν για σεξ αυτο δεν το θεωρουν καθολου υποτιμητικο γι τον εαυτο τους και κατακρινουν ευκολα τους αλλους..μα οταν πληρωνεις συστηματικα εισαι προβληματικος παρτο αποφαση..το μηνυμα αυτο το  γραφω εγω η κοπελα..αγαπηστε το εαυτο σας εκτιμηστε τον και μην το σερνετε στα αθλια μπουρδελα οπου κανετε απλα ενα μηχανικο και ζωωδες σεξ...

όλα σωστά, μόνο που και συ ένα ζωώδες σεξ έκανες, για μια μεγάλη πούτσα.

απλώς δεν πλήρωσες, αφού εσείς δεν χρειάζεται να πληρώσετε.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Συνημμένα

• agios .jpg
    agios .jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 9

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.935
Πόντοι
41.129
ανεβασε καμμια φωτο ρε τυπε να μπουν 3.000 μελη και 20.000 επισκεπτες μεσα να καψεις τον σερβερ του μπου.κομ να γινει πανικος...ελαααααααααααα  :o  :o  :o  :o  :o  :o

Επισκέπτης
Δείτε κυρία μου.

Ο καθείς έχει τα "γούστα" του. Άλλοι να βλέπουν να σοδομίζουν την μέλλουσα σύζυγό τους, άλλοι να σοδομίζονται οι ίδιοι και άλλοι να συνουσιάζονται κτηνωδώς...

Εφόσον  λοιπόν  είστε τόσο "απελευθερωμένη" και δεν θεωρείτε "προβληματική" την εμπειρία που είχατε, δεν πρέπει να θεωρείτε και προβληματικές τις εμπειρίες των άλλων.
εννοουσα αυτους που εχουν ως στανταρ σεξουαλικη ζωη τον αγοραιο ερωτα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.697
Πόντοι
25.467
όλα σωστά, μόνο που και συ ένα ζωώδες σεξ έκανες, για μια μεγάλη πούτσα.

απλώς δεν πλήρωσες, αφού εσείς δεν χρειάζεται να πληρώσετε.

Να... Αυτά κάνετε...

Ενώ τα πηγαινατε μια χαρά, με την τελευταί παράγραφο της δώσατε "πάτημα".

Τώρα θα σας αρχίσει τα γνωστά περί "φαλλοκρατών" και "μισογυνησμού"...

Επισκέπτης
ανεβασε καμμια φωτο ρε τυπε να μπουν 3.000 μελη και 20.000 επισκεπτες μεσα να καψεις τον σερβερ του μπου.κομ να γινει πανικος...ελαααααααααααα  :o  :o  :o  :o  :o  :o
εδω εναν εμπιστευτηκαμε και μας εκαψε..μου λες να την δειξω σε χιλιαδες?  :uglystupid:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ είναι φαόυλ αν μου επιτρέπεις.. Δεν είμαστε κατηχητικό..Ναι σίγουρα υπάρχει μέγιστη υποκρισία αλλά από τη στιγμή που αποφάσισες μόνος σου να εκτθείς στον κοινό, δέξου και την διαφορετικόητα όπως θέλεις να σεβαστούν και τη δική σου

Επισκέπτης
Να... Αυτά κάνετε...

Ενώ τα πηγαινατε μια χαρά, με την τελευταί παράγραφο της δώσατε "πάτημα".

Τώρα θα σας αρχίσει τα γνωστά περί "φαλλοκρατών" και "μισογυνησμού"...
δεν ειναι ζωωδες οταν το ευχαριστιουνται και οι 2.ο φρουντ ελεγε οτι ανωμαλια στο σεξ ειναι οταν ο ενας απο τους 2 δεν ευχαριστιεται..και οι πορνες στα μπουρδελα οχι μονο δεν ευχαριστιουνται αλλα στην ουσια βιαζονται..αυτο εννοω ζωωδες σεξ κυριε μου..

Επισκέπτης
Εδώ είναι φαόυλ αν μου επιτρέπεις.. Δεν είμαστε κατηχητικό..Ναι σίγουρα υπάρχει μέγιστη υποκρισία αλλά από τη στιγμή που αποφάσισες μόνος σου να εκτθείς στον κοινό, δέξου και την διαφορετικόητα όπως θέλεις να σεβαστούν και τη δική σου
την δεχομαι..απλα θεωρω οτι οσοι πανε με πορνες απλα αδικουν τον εαυτο τους..οι πιο πολλοι μια χαρα παιδια ειναι..ποιος ο λογος να σερνονται εκει?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.697
Πόντοι
25.467
εννοουσα αυτους που εχουν ως στανταρ σεξουαλικη ζωη τον αγοραιο ερωτα

Δεν εννούσατε ακριβώς αυτό. Εκτός αν δεν καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε.

Άλλα μας ειχατε ρωτήσει -μέσω του μέλλοντος συζύγου σας- προηγουμένως:

Σας το λεω με πασα ειλικρινεια αντρικια πραγματα εχω την κοπελα διπλα μου αυτην την στιγμη διαβαζει τα μηνυματα σας αν θελει καποιος να της κανει καποια ερωτηση..επισης με ρωτησε μολις τωρα ποιος ειναι ο λογος που οι αντρες πανε με πορνες και πληρωνουν ενω εχουν καποια σχεση η ειναι παντρεμενοι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
της εκανε βιαιο αγριο πρωκτικο μπροστα στα ματια μου!
τυπε πολλα ερωτηματα εκκρεμουν.... :grin: :grin:
τυπε εβγαλε Μερεντα η δικια σου?
της εδωσε το κωλαντερο στο χερι ο φιλος σου?
τσιμπουκι του πηρε ή απλα αρκεστηκε μονο σε στεγνο σεξ?

Επισκέπτης
τυπε πολλα ερωτηματα εκκρεμουν.... :grin: :grin:
τυπε εβγαλε Μερεντα η δικια σου?
της εδωσε το κωλαντερο στο χερι ο φιλος σου?
τσιμπουκι του πηρε ή απλα αρκεστηκε μονο σε στεγνο σεξ?
κανανε τα παντα εκτος απο μπροστα για αποφυγη εγκυμοσυνης

Επισκέπτης
την δεχομαι..απλα θεωρω οτι οσοι πανε με πορνες απλα αδικουν τον εαυτο τους..οι πιο πολλοι μια χαρα παιδια ειναι..ποιος ο λογος να σερνονται εκει?

τύπε διάβασε λίγο εδώ και θα καταλάβεις:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=24607.56730]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=24607.56730[/url]

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απο κει να δεις ποσοι θελουν να το κανουν αλλα δεν τολμουν..δεν το συνιστω παντως..θελει κοτσια και μεγαλη εμπιστοσυνη στον τριτο...
Μύρωνα πόσες φορές θα στο πω.. ΕΜΠΙΣΤΙΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΤΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.. πρώτα και καλύτερα... Οσο για τον τρίτο πρόωσπο που θα διαλέξετε ( αν και εφόσον το συνεχίσετε, υπάρχουν χίλιες μύριες ασφαλιστικές δικλείδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom