Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
φαινεται πως το επιθυμουν πολλοι να το κανουν αλλα δεν εχουν τα κοτσια..λιγο θαρρος θελει και εναν εμπιστο φιλο

Υπάρχουν πράγματα που καλό είναι να μη τα γνωρίζουν φίλοι, γνωστοί, συγγενείς. Ένα από αυτά είναι το κέρατο. Αυτό βέβαια καλό είναι να μην το γνωρίζει και ο κερατάς, γιατί τότε υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις!!
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι κερατάς, μην το ξανακάνετε με γνωστό.Φιλικά.

Επισκέπτης
Καλά εσας...

Αλλά να λιθοβολήσουμε την κοπέλα και να χάσουμε τέτοια "νύφη";

Αμαρτία..

Μαχαιριές παίζουμε για να βρούμε τόσο ηθικές κοπέλες να νυμφεύσουμε τα παιδιά μας...
ειπαμε εσυ θα παρεις παρθενα αλλα και αυτο δεν εγγυαται τπτ για το μετα..

Επισκέπτης
Υπάρχουν πράγματα που καλό είναι να μη τα γνωρίζουν φίλοι, γνωστοί, συγγενείς. Ένα από αυτά είναι το κέρατο. Αυτό βέβαια καλό είναι να μην το γνωρίζει και ο κερατάς, γιατί τότε υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις!!
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι κερατάς, μην το ξανακάνετε με γνωστό.Φιλικά.
το πιο σωστο σχολιο φιλε..μπραβο..αυτο ηταν το λαθος ο γνωστος..εκει την πατησαμε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γιατί δεν παίζατε κανά επιτραπέζιο;
URL]]

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Από την στιγμή που είναι μαζί σου είναι επειδή θέλει εσένα υποτίθεται. Άμα μπαίνουν και άλλοι ή άλλες στο παιχνίδι για μένα αυτό μπορεί να εκτονώνει κάποιες βαλβίδες σε μία σχέση, αλλά μόνο η σκέψη του να δώσεις αξία σε τρίτα άτομα αφαιρώντας αξία από το άτομο που έχεις δίπλα σου προσωπικά με ξενερώνει. Είναι σαν εν γνώση σας και από κοινού υποτιμάτε και οι δύο την αξία της μεταξύ σας σχέσης. Η ότι η σχέση σας πέρνει αξία από την συμμετοχή τρίτων σε αυτή, εν μέρει και τα δύο ισχύουν...
Από που συμπεραίνεις πως "αφαιρεί αξία από το άτομο που έχει δίπλα του ? Δώσε τεκμηριωμένα επιχειρήματα...

Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε μην τους ακούς είναι μπαχαλάκιδες.  Ρε παιδιά του ανθρώπου του αρέσει να είναι κερατάς εσάς ποιο είναι το προβλημά σας :- :-

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
η αληθεια πατριωτη ειναι οτι με πουτανες το σεξ ειναι τελιως μηχανικο και βλακεια..το συγκρινεις με μια κανονικη γκομενα? χαωδης η διαφορα..

Αγαπητέ, η διαφορά μπορεί να είναι και αντίστροφη.

Επισκέπτης
Προαφνώς σεξουαλικά ταμπού εννοούσε. Κομπλεξ ( δηλαδή συμπλέγματα) λίγο πολύ έχουμε όλοι μας σε διάφορους βαθμούς και διαφόρων ειδών.. Δεν είναι κάτι το αφύσικο. Αλλά μην αλλάζουμε κουβέντα. Μύρωνα μπράβο σου που το τόλμησες. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία ακόμη και η σεξουαλική. Νάστε πάντα καλά και αγαπημένοι
Ευχαριστουμε και οι 2 φιλε..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.727
Πόντοι
25.467
ειπαμε εσυ θα παρεις παρθενα αλλα και αυτο δεν εγγυαται τπτ για το μετα..

Εγώ το μόνο που μπορώ να πάρω στην ηλικία που είμαι, είναι τον Χάρο αλλά μπρατσέτα...

Επισκέπτης
Τύπε μην τους ακούς είναι μπαχαλάκιδες.  Ρε παιδιά του ανθρώπου του αρέσει να είναι κερατάς εσάς ποιο είναι το προβλημά σας :- :-
Σωστος αλλα κερατας εισαι οτν δεν το γνωριζεις οταν γινεται υπουλα πισω απο τηνν πλατη σου..εδω εγινε με την συγκαταθεση μου..και το απολαυσα..φτανει ναταν πιο εχεμυθος..εννοειται βεβαια οτι τον διαψευσαμε..αντι να χαλασει η σχεση μου με την κοπελα χαλασε η φιλια με τον βλακα που νομιζα φιλο και αντρα..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σωστος αλλα κερατας εισαι οτν δεν το γνωριζεις οταν γινεται υπουλα πισω απο τηνν πλατη σου..εδω εγινε με την συγκαταθεση μου..και το απολαυσα..φτανει ναταν πιο εχεμυθθος..εννοειται βεβαια οτι τον διαψευσαμε..αντι να χαλασει η σχεση μου με την κοπελα χαλασε η φιλια με τον βλακα που νομιζα φιλο και αντρα..

Τους εμψύχωνες και βαρούσες παλαμάκια τύπε όταν γινόταν η πράξη όπως οι προπονητές στο μποξ;  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.727
Πόντοι
25.467

Επισκέπτης
Από που συμπεραίνεις πως "αφαιρεί αξία από το άτομο που έχει δίπλα του ? Δώσε τεκμηριωμένα επιχειρήματα...
αληθεια ειναι πως οντως δωσαμε αξια σε ενα βλακα και μας το παιζει και καπως τωρα..αλλα η αξια της κοπελας επ ουδενι δεν μειωθηκε κατ εμε παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom