Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η γυναικα που θα παρεις που ξες με ποσους θαχει γαμηθει στο παρελθον? επειδη δεν εβλεπες δηλαδη δεν θα πιανετε? εκτος κι αν παρεις παρθενα!
σαν να μην εχεις αδικο εδω τυπε :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
και οσοι πανε σε swinger bar  με την δικια τους τι διαφορα εχει απο αυτο που εκανα εγω??  :think:
Ενδεχομένως να πηδήξανε την γκομενα αυτουνού που πήδαγε την δικιά τους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και οσοι πανε σε swinger bar  με την δικια τους τι διαφορα εχει απο αυτο που εκανα εγω??  :think:
τυπε στην ελλαδα το κινημα των swingerς ειναι το τριτο σε δημοφιλια μετα το κινημα του πασοκ
και το κινημα των αγανακτησμενων :rockon:

kologria

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η γυναικα που θα παρεις που ξες με ποσους θαχει γαμηθει στο παρελθον? επειδη δεν εβλεπες δηλαδη δεν θα πιανετε? εκτος κι αν παρεις παρθενα!
dn eise kala. profanws k tha xei gamithei h gunaika p ta parw opws les. esy omws twra kathe fora p tha thn les s agapw tha thn skeftese me mia poutsa sto stoma. :pipa1:

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ελεος ρε πουστη μου τι...να αγαπας την γκομενα/γυναικα σου και να βαζεις να την γαμουν μπροστα σου.
ειλικρινα δεν θα το εκανα ποτε εκτος και αν εχω γερασει και μου εχει σαλεψει.
θα προτιμουσα 1000 φορες να γαμουσα τον φιλο μου παρα να μου γαμησει την γυναικα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
την εβαλες να φαει ξενη ψωλη στον κωλο και μετα θα της μιλησεις για ηθικους κανονες στο γαμο ?

στο ταξιδι του μελιτος βλεπω να πηγαινετε 3  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
την εβαλες να φαει ξενη ψωλη στον κωλο και μετα θα της μιλησεις για ηθικους κανονες στο γαμο ?
η δικη σου που θα παρεις εισαι σιγουρος οτι δεν θαχει φαει ξενους πουτσους απο τον κωλο? μ αυτο το σκεπτικο οσες δεν ειναι παρθενες μην τις παντρευομαστε..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελεος ρε πουστη μου τι...να αγαπας την γκομενα/γυναικα σου και να βαζεις να την γαμουν μπροστα σου.
ειλικρινα δεν θα το εκανα ποτε εκτος και αν εχω γερασει και μου εχει σαλεψει.
θα προτιμουσα 1000 φορες να γαμουσα τον φιλο μου παρα να μου γαμησει την γυναικα.
ακομα και αν ειχες την μαγκυ τυπε? :grin:
URL]]

Επισκέπτης
δεν μου λες τυπε οταν το κανανε σε κοιταγε;;;και αν ναι με τι βλεμμα;;;
με λυπηση; με καυλα; η με στιλ κοιτα ρε πως γαμανε αχρηστε;;;
δεν με κοιταγε..ειχε χωσει την μουρη της στο μαξιλαρι και βογγαγε ηδονικα..μετα το τελος μουκανε καποια μουτρα παντως

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.269
Πόντοι
506
φαινεται πως το επιθυμουν πολλοι να το κανουν αλλα δεν εχουν τα κοτσια..λιγο θαρρος θελει και εναν εμπιστο φιλο
Αυτα δεν τα κανεις με φιλους για πολλους λογους ,γιατι μπορει να χασεις και τον φιλο και την γκομενα

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι..μετα το γαμο υπαρχει κατι ιερο που λεγεται οικογενεια..αλλαζουν αρδην ολα
Παπαριές... Τι αλλάζει στη σεξουαλικότητα μετά το γάμο ? και τι σχέση έχει η οικογένεια με αυτό ? Αν το γουστάρατε και οι δύο με την προϋπόθεση βέβαια πως ξέρατε τι κάνατε και γιατί το κάνετε καλό θα ήταν που και που να το συνεχίζατε με προσοχή και διακριτικότητα γιατί σας βλέπω να γαμάτε δεξιά και αριστερά ο καθένας σας...

Επισκέπτης
dn eise kala. profanws k tha xei gamithei h gunaika p ta parw opws les. esy omws twra kathe fora p tha thn les s agapw tha thn skeftese me mia poutsa sto stoma. :pipa1:
το ιδιο θα σκεφτεσαι και συ φιλαρακο..θα λες οτι κανει τωρα σε μενα αραγε σε ποσους αλλους τοχει κανει? ξεπεραστε τα κομπλεξ..σ ολους και ολες αρεσει το σεξ και ολοι εχουμε δικαιωμα να το χαρουμε οπως μας αρεσει

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
φαινεται πως το επιθυμουν πολλοι να το κανουν αλλα δεν εχουν τα κοτσια..λιγο θαρρος θελει και εναν εμπιστο φιλο

με μεγαλη πουτσα να το τονιζεις γιατι εμπιστος και κοντοψωλης δεν κανει  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
δεν με κοιταγε..ειχε χωσει την μουρη της στο μαξιλαρι και βογγαγε ηδονικα..μετα το τελος μουκανε καποια μουτρα παντως

Μμμμ...

Μάλιστα...

Είναι και ντροπαλή.

Εύγε για την επιλογή σας.

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ακομα και αν ειχες την μαγκυ τυπε? :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2012_05/-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85_600_375_-1520156844aaaaa.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

αν ειχα αυτη θα αλλαζε το σκηνικο,εγω θα τζιμπουκωνα τον φιλο και αυτη θα του εβαζε παλουκια στον κωλο. :D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom