maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
τυπε αν σου ζητησει το ιδιο και μετα τον γαμο θα δεχτεις?
Αυτό είναι το λιγότερο.
Φαντάζεσαι να του ζητήσει να κάτσει και ο ίδιος στον φίλο??
τυπε αν σου ζητησει το ιδιο και μετα τον γαμο θα δεχτεις?
σαν να μην εχεις αδικο εδω τυπεη γυναικα που θα παρεις που ξες με ποσους θαχει γαμηθει στο παρελθον? επειδη δεν εβλεπες δηλαδη δεν θα πιανετε? εκτος κι αν παρεις παρθενα!
οχι..μετα το γαμο υπαρχει κατι ιερο που λεγεται οικογενεια..αλλαζουν αρδην ολατυπε αν σου ζητησει το ιδιο και μετα τον γαμο θα δεχτεις?
Ενδεχομένως να πηδήξανε την γκομενα αυτουνού που πήδαγε την δικιά τους.και οσοι πανε σε swinger bar με την δικια τους τι διαφορα εχει απο αυτο που εκανα εγω??
τυπε στην ελλαδα το κινημα των swingerς ειναι το τριτο σε δημοφιλια μετα το κινημα του πασοκκαι οσοι πανε σε swinger bar με την δικια τους τι διαφορα εχει απο αυτο που εκανα εγω??
dn eise kala. profanws k tha xei gamithei h gunaika p ta parw opws les. esy omws twra kathe fora p tha thn les s agapw tha thn skeftese me mia poutsa sto stoma.η γυναικα που θα παρεις που ξες με ποσους θαχει γαμηθει στο παρελθον? επειδη δεν εβλεπες δηλαδη δεν θα πιανετε? εκτος κι αν παρεις παρθενα!
φαινεται πως το επιθυμουν πολλοι να το κανουν αλλα δεν εχουν τα κοτσια..λιγο θαρρος θελει και εναν εμπιστο φιλο45 μέλη και 59 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. Μπραβο εκανες μεγαλο μπαμ
δεν μου λες τυπε οταν το κανανε σε κοιταγε;;;και αν ναι με τι βλεμμα;;;το αντιθετο! την εφτιαχνε λεει που κοιταγα..
η δικη σου που θα παρεις εισαι σιγουρος οτι δεν θαχει φαει ξενους πουτσους απο τον κωλο? μ αυτο το σκεπτικο οσες δεν ειναι παρθενες μην τις παντρευομαστε..την εβαλες να φαει ξενη ψωλη στον κωλο και μετα θα της μιλησεις για ηθικους κανονες στο γαμο ?
ακομα και αν ειχες την μαγκυ τυπε?ελεος ρε πουστη μου τι...να αγαπας την γκομενα/γυναικα σου και να βαζεις να την γαμουν μπροστα σου.
ειλικρινα δεν θα το εκανα ποτε εκτος και αν εχω γερασει και μου εχει σαλεψει.
θα προτιμουσα 1000 φορες να γαμουσα τον φιλο μου παρα να μου γαμησει την γυναικα.
δεν με κοιταγε..ειχε χωσει την μουρη της στο μαξιλαρι και βογγαγε ηδονικα..μετα το τελος μουκανε καποια μουτρα παντωςδεν μου λες τυπε οταν το κανανε σε κοιταγε;;;και αν ναι με τι βλεμμα;;;
με λυπηση; με καυλα; η με στιλ κοιτα ρε πως γαμανε αχρηστε;;;
Αυτα δεν τα κανεις με φιλους για πολλους λογους ,γιατι μπορει να χασεις και τον φιλο και την γκομεναφαινεται πως το επιθυμουν πολλοι να το κανουν αλλα δεν εχουν τα κοτσια..λιγο θαρρος θελει και εναν εμπιστο φιλο
Παπαριές... Τι αλλάζει στη σεξουαλικότητα μετά το γάμο ? και τι σχέση έχει η οικογένεια με αυτό ? Αν το γουστάρατε και οι δύο με την προϋπόθεση βέβαια πως ξέρατε τι κάνατε και γιατί το κάνετε καλό θα ήταν που και που να το συνεχίζατε με προσοχή και διακριτικότητα γιατί σας βλέπω να γαμάτε δεξιά και αριστερά ο καθένας σας...οχι..μετα το γαμο υπαρχει κατι ιερο που λεγεται οικογενεια..αλλαζουν αρδην ολα
οπως δεν εχει βογγηξει ποτε με σενα;;;δεν με κοιταγε..ειχε χωσει την μουρη της στο μαξιλαρι και βογγαγε ηδονικα..μετα το τελος μουκανε καποια μουτρα παντως
το ιδιο θα σκεφτεσαι και συ φιλαρακο..θα λες οτι κανει τωρα σε μενα αραγε σε ποσους αλλους τοχει κανει? ξεπεραστε τα κομπλεξ..σ ολους και ολες αρεσει το σεξ και ολοι εχουμε δικαιωμα να το χαρουμε οπως μας αρεσειdn eise kala. profanws k tha xei gamithei h gunaika p ta parw opws les. esy omws twra kathe fora p tha thn les s agapw tha thn skeftese me mia poutsa sto stoma.
φαινεται πως το επιθυμουν πολλοι να το κανουν αλλα δεν εχουν τα κοτσια..λιγο θαρρος θελει και εναν εμπιστο φιλο
δεν με κοιταγε..ειχε χωσει την μουρη της στο μαξιλαρι και βογγαγε ηδονικα..μετα το τελος μουκανε καποια μουτρα παντως
ακομα και αν ειχες την μαγκυ τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2012_05/-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85_600_375_-1520156844aaaaa.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αν ειχα αυτη θα αλλαζε το σκηνικο,εγω θα τζιμπουκωνα τον φιλο και αυτη θα του εβαζε παλουκια στον κωλο. :D